2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam hanımlar. Bugün sonuç göstermeye gittim. Cuma kan vermiştim hcg 556 çıkmıştı. Doktor artış iyi dedi. 1 hafta sonrasına ultrason günü al dedi. 29 mayısta ultrason için gideceğim. Kızlar benim gittiğim yer, eğitim araştırmanın semt polikliniği. Hem yolumun üstü hemde sıra olmuyor diye en azından kese görünene kadar orda kan tahlilimi yaptırayım dedim. Sonrasında özelde devam edeceğim. Ama karından ultrason için kadın doğum doktorunun bakmaması, ultrason kısmından randevu almak tuhafıma gitti. Diğer hastanelerde öyle mi?

Canm bende devlet hastanesinde muane oluyorum. Kadın doğum bakti keseye

Canım benimde tüp bebek bugün 5+2 yiz.göğüs ağrısı dışında bişey yok henüz.sende durumlar nasıl

bende devlet hastanesine gebe kalmak istediğim için değerlerime baktırmaya gittiğimde odasında bakmıştı. semt poliklniği olduğu için olabilir. artık her kadın doğumcunun odasında var diye biliyorum.

bende devlet hastanesine gebe kalmak istediğim için değerlerime baktırmaya gittiğimde odasında bakmıştı. semt poliklniği olduğu için olabilir. artık her kadın doğumcunun odasında var diye biliyorum.
Normal hastanede sanırım burası semt polikliniği. Hatta ultrason da görülmese alttan bakarız dedi doktor. Vajinal muayene cihazı var da diğer yok odasında

Olabilir canım çok yorma kendini. Ne zamandır ağrıların var. Benim 2 haftadır böyle. Yatınca daha iyi tabi. Ağrı dışında bide gergin şiş patlıycakmışım gibi

Cnm benim bugün oldu ya. Çalışıyorum işte yorulmadan olmuyor maalesef. Şişkinlik yok ama sancı oluyordu uyudum uyandım geçti. Yorgunluk herhalde diye düşünüyorum. Siz doktora dediniz mi bu şikayetlerinizi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…