2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
dua edin birde bana . ilk gebeliğimde kese de sıkıntı vardı ve alınmıştı. oyuzden su an cok tedırgın heyecanlı korkak bı suru duygu yasıyorum anlıycagınız
Canım bel ağrısı bendede oluyordu doktorum rahmin büyüdüğü için kuyruk sokumunda baskı olması cok normal demişti burda birçoğumuz bel ağrısı yaşıyoruz gönlünü ferah tut inşallah bu defa sağlıkla alırsın yavrunu kucagına

Bugün doktora gittim,4+2 deyim.beta hcg iki günde 527 den 1145 e yükselmiş.doktor hicbir sorun yok,cumartesi gel keseyi görelim dedi.cok mutluyum.rabbime şükürler olsun ama içim içimi yiyor ya kese olmazsa ya kalp atisi olmazsa ya düşük olursa diye kafayı yiyecem.nasil önüne geçerim bu düşüncelerin :-( ilk hamileligim ve 32 yaşındayım.sorun çıkacak diye çok korkuyorum.

Kızlar acile geldim dr a girdim gebelik şüphesiyle kan testi istiyorum dedim adet kanamam geldi ama ben yine de kanı verdim çok şaşkınım

Aynen bende öyleyim canım sürekli wc deyim. Dün ve bugün dinlendim yarın işe gidim diyorum perşembe aslında kontrolüm vardı kalp atışları için dün gittiğimizde kese de sıkıntı yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…