- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 34
Iyi dayanmissin ne acelesi ben adetime 2 gün kala test yapmistim düşün
testi yapıp çıkmayınca demekki bende tuhaflık ilk gebeliğimdede 10 gün geçince öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi dayanmissin ne acelesi ben adetime 2 gün kala test yapmistim düşün
Doktordan cevap alınca bizi de bilgilendir canımBenim de ara ara oluyordu ama bugün sıklaştı baya. Korkuyorum biraz. Doktora mesaj atıcam eğer azalmasa bu durum.
Cnm biraz uyudum yeni uyandım geçti şimdilik. Dr haber vermedim Yani. Yorgunluktan oldu galiba.Doktordan cevap alınca bizi de bilgilendir canım
Canm bende devlet hastanesinde muane oluyorum. Kadın doğum bakti keseyeSelam hanımlar. Bugün sonuç göstermeye gittim. Cuma kan vermiştim hcg 556 çıkmıştı. Doktor artış iyi dedi. 1 hafta sonrasına ultrason günü al dedi. 29 mayısta ultrason için gideceğim. Kızlar benim gittiğim yer, eğitim araştırmanın semt polikliniği. Hem yolumun üstü hemde sıra olmuyor diye en azından kese görünene kadar orda kan tahlilimi yaptırayım dedim. Sonrasında özelde devam edeceğim. Ama karından ultrason için kadın doğum doktorunun bakmaması, ultrason kısmından randevu almak tuhafıma gitti. Diğer hastanelerde öyle mi?
Canm bende devlet hastanesinde muane oluyorum. Kadın doğum bakti keseye
Canım benimde tüp bebek bugün 5+2 yiz.göğüs ağrısı dışında bişey yok henüz.sende durumlar nasılCanım ben de tüp bebek yaptırarak hamile kaldım. Vitamin hariç aynı ilaçları kullanıyorum. 10. Haftaya kadar da kullanmamı istediler.Ben tüp bebekte hesaplamanın son adetten sayıldığını tüp bebek yaptıran bir arkadaşımdan biliyorum. Onunki de dondurulmuş 5. Gün embriyosu idi. Ama benim de bu konuda tereddütüm var. Ben henüz muayeneye gitmedim daha çok yeni çünkü. Bhcg nin yeterince yükselmesini bekliyor doktorum.
Olabilir canm giden birileri varsa sor araştır biBenimde tahminim o yöndeydi. yani en azından doktorun odasında ultrason cihazı yok ondan mı acaba bilmiyorum. Belkide semt polikliniği olduğu içindir
Selam hanımlar. Bugün sonuç göstermeye gittim. Cuma kan vermiştim hcg 556 çıkmıştı. Doktor artış iyi dedi. 1 hafta sonrasına ultrason günü al dedi. 29 mayısta ultrason için gideceğim. Kızlar benim gittiğim yer, eğitim araştırmanın semt polikliniği. Hem yolumun üstü hemde sıra olmuyor diye en azından kese görünene kadar orda kan tahlilimi yaptırayım dedim. Sonrasında özelde devam edeceğim. Ama karından ultrason için kadın doğum doktorunun bakmaması, ultrason kısmından randevu almak tuhafıma gitti. Diğer hastanelerde öyle mi?
benimde sat 17 nisan ben 10 mayısta çift çizgiyi gördüm bugün de kan testi yaptırdım miniğim benimle. inşallah sende aramıza katılıp sağlıklı şekilde miniğine kavuşursunayın 17 sinde gebelik testi yapmıştım bişey çıkmayınca ümitlenmek istemedim . sat 17 nisan çünkü
Olabilir canım çok yorma kendini. Ne zamandır ağrıların var. Benim 2 haftadır böyle. Yatınca daha iyi tabi. Ağrı dışında bide gergin şiş patlıycakmışım gibiCnm biraz uyudum yeni uyandım geçti şimdilik. Dr haber vermedim Yani. Yorgunluktan oldu galiba.
Normal hastanede sanırım burası semt polikliniği. Hatta ultrason da görülmese alttan bakarız dedi doktor. Vajinal muayene cihazı var da diğer yok odasındabende devlet hastanesine gebe kalmak istediğim için değerlerime baktırmaya gittiğimde odasında bakmıştı. semt poliklniği olduğu için olabilir. artık her kadın doğumcunun odasında var diye biliyorum.
Olabilir canım çok yorma kendini. Ne zamandır ağrıların var. Benim 2 haftadır böyle. Yatınca daha iyi tabi. Ağrı dışında bide gergin şiş patlıycakmışım gibi
Hadi gözün aydın canjmm:)Kızlar bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Sagol cnm benimHadi gözün aydın canjmm:)
Kızlar bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı
çok sevindim canım gözün aydınKızlar bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Ay cnm amin ıns yaa hepimiz beraber inşHadi gözün aydın canım :)) Pıtpıtları da duyarız inşallahh
Sagol cnmmçok sevindim canım gözün aydın