2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merabalar arkadsalar bugun dr gittim tahliller icin tsh 7.00 cikti dr sagolsun cok guzel korkuttu beni ilaclara basladim dusmesi icin bakalim hayirlisi olsun bebegede hic bakmadi

Paroll ve minoset hamileler için veriyor canım gönül rahatlığıyla içebilirsin demişti doktorum ama çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum yinede tabi çok zorlarsa kullanilabilir

3gundur inanilmaz hastayim. Dun daha kotuydum. Aslinda icmesem olur da bilemedim.
Bugunde kotuyum ama dun dibi gordum. Bana da doktor icebilirsin dedi ama korkuyorum bir etkisi olurmu diye

Canım ben de tüp bebek yaptırarak hamile kaldım. Vitamin hariç aynı ilaçları kullanıyorum. 10. Haftaya kadar da kullanmamı istediler.Ben tüp bebekte hesaplamanın son adetten sayıldığını tüp bebek yaptıran bir arkadaşımdan biliyorum. Onunki de dondurulmuş 5. Gün embriyosu idi. Ama benim de bu konuda tereddütüm var. Ben henüz muayeneye gitmedim daha çok yeni çünkü. Bhcg nin yeterince yükselmesini bekliyor doktorum.
ben tüp bebek olup gebe kaldığımda satı esas alacaksın demişti drum

Kizlar sabah saglik ocagina gittim. Agri kesici minoset verdi. Bir tane icebilirsin dedi ama korkuyorum bebeğe zarari olurmu diye.

Basim a agri vurdu. Napsam
canım bende griple bir haftadır uğraşıyorum ilk günler fena idim iki gündür biraz dahi iyiyim
limonu sık ılık su kat bal kat karıştır iç
portakal suyu iç taze sıkılmış kivi ye canım
bana dr parol veya minoset bir tane içebilirsin dedi
dayanamıyorsan iç biliyorum insananın her yarı ağrırmı benim ağrıyor

canım bende griple bir haftadır uğraşıyorum ilk günler fena idim iki gündür biraz dahi iyiyim
limonu sık ılık su kat bal kat karıştır iç
portakal suyu iç taze sıkılmış kivi ye canım
bana dr parol veya minoset bir tane içebilirsin dedi
dayanamıyorsan iç biliyorum insananın her yarı ağrırmı benim ağrıyor

Dayanilmicak gibi degil suan. Dun aksam halime gore. Heryer ya heryer agriyor. Suan özellikle burnum dan ates cikiyor. Ve geniz yakici gibi soluk alip verirken. Bir de Adana da yasiyorum. Inanilmaz sıcaklar basladi. Mecbur klimayi açtım. Cunku sicakta nefes alamamak daha kotu

Merhaba kızlar bugün 4+5 oldu bebişim, mide bulantım var karışıyor içerisi resmen ama kusma yok yani o hissi biraz engellemeye çalışıyorum herhalde, bi de benim açken midem bulanmıyor gayet eşime sahur iftar hazırlıyorum birlikte yiyoruz oruç tutmuyorum ama gece de onunla bir yiyorum sonra mide bulantısından sararıp soluyorum :) tokken oluyor mide bulantılarım, haftaya pzt doktora gideceğim nasipse, bu hafta eşim şehir dışına ben annemlere gideceğim ama bebişimi söylemeyeceğim :KK48:

Dayanilmicak gibi degil suan. Dun aksam halime gore. Heryer ya heryer agriyor. Suan özellikle burnum dan ates cikiyor. Ve geniz yakici gibi soluk alip verirken. Bir de Adana da yasiyorum. Inanilmaz sıcaklar basladi. Mecbur klimayi açtım. Cunku sicakta nefes alamamak daha kotu
canım bilirim oraların sıcağını zor benimde memleket mersin
ama klimayı açma derim arkadaşım sen ilacı iç rahatla derim

X