2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

inan tek istedigim o kizimda okadsr cok cektimki aynisi olacak die odum kopuyor bende 43 kiloya dusmustum ilkinde 4aydan sonra 15 kilo almistim.doguma.kadar. simdide 51.kiloyum ama veririm.yine bulanti mahvediyor beni

Günaydın canım güzel haberlerini alalım inşallah
sagol kuzum amin insallah haber veririm etiketlerim senide

Kızlar ben çok üşüyorum ama normal boyutta değil.çok fazla titriyorum üşümekten .elim ayağım hep buz.
canimm doktorun tahlil yaptiktan sonra demir takviyesi vermedi mi bende asiri usuyodjm demir takviyesinden sonra kalmadi

Kızlar sizinde karnınıza ara ara kramp giriyor mu ???
Şekli nasıl bilmiyorum ama benim yaklaşık 20 gün kadar sürdü her gece uykularımdan uyandırdı. Gece 2 kez kalkıyordum. Sıcak su torbası ile rahatliyordum. Doktora söylediğimde yerleşmeden dolayı dedi, bazılarında şiddetli oluyormuş. Doğuma kadar surenler bile varmış öyle dedi. Eyvah dedim. 3 gündür hiç olmadı. Geçti tamamen. Sizin de eğer böyleyse geçer. Bugün 7+1'im. Yok daha ufak çaplı ise sorun olmaz. Yerleşmeden dolayıdır. Benimki kasıktaydı karından ziyade..

Bende 5+2 yim kesemizi de gördük çok şükür. Ama sol tarafta sabahtan beri 2-4 dakkada bir. Kramp giriyor. Öncedende oluyordu ama bu denli şiddetli ve sık değildi. Midem de çok kötü bugün. Halsizlik de zirvede bugün bende.

Daha farklıymış canım. Benim sadece geceleri oluyordu ve aşırı şiddetliydi 20 dakika boyunca sürüyordu hiç geçmeden. Daha bulantim falan olmadi hic. Ama halsizlik oluyor ve normal. Bol bol dinlenmeye calis. Uzan.

Daha farklıymış canım. Benim sadece geceleri oluyordu ve aşırı şiddetliydi 20 dakika boyunca sürüyordu hiç geçmeden. Daha bulantim falan olmadi hic. Ama halsizlik oluyor ve normal. Bol bol dinlenmeye calis. Uzan.
Teşekkürler cnm. Okuldan geldim dinleniyorum bugün hiç kalkmasam iyi olacak galiba.

Teşekkürler cnm. Okuldan geldim dinleniyorum bugün hiç kalkmasam iyi olacak galiba.
Ayaklarının altına 2 tane falan yastık koy uzan bakalim. Bacaklar havada dursun. Bu da rahatlatıyor dediler denedim gerçekten iyi geldi. Sen de dene istersen bi. Rica ederim. :)

Canım ben de tüp bebek yaptırarak hamile kaldım. Vitamin hariç aynı ilaçları kullanıyorum. 10. Haftaya kadar da kullanmamı istediler.Ben tüp bebekte hesaplamanın son adetten sayıldığını tüp bebek yaptıran bir arkadaşımdan biliyorum. Onunki de dondurulmuş 5. Gün embriyosu idi. Ama benim de bu konuda tereddütüm var. Ben henüz muayeneye gitmedim daha çok yeni çünkü. Bhcg nin yeterince yükselmesini bekliyor doktorum.

Sen neden kullanıyorsun canım progestan jeli bana hapını verdi kullanıyorum

Kizlar 5+5 teyim bugun mide bulantilarim bni yedi bitirdi su bile yaramiyor ne yapacagim bir akil verin hic birsey ise yaramiyor
Ben de 5+3 teyim 3 gündür aynı dediğin gibiyim. Aklima yemek gelince bile midem bulaniyor. Yuruyus yapayim desem iki adimda nefes nefeseyim. Ama bulantimi bi saatligine fln Ekşi yeşil erik biraz dindiriyor belki sende de ise yarar;(

Kizlar sabah saglik ocagina gittim. Agri kesici minoset verdi. Bir tane icebilirsin dedi ama korkuyorum bebeğe zarari olurmu diye.

Basim a agri vurdu. Napsam

Kizlar sabah saglik ocagina gittim. Agri kesici minoset verdi. Bir tane icebilirsin dedi ama korkuyorum bebeğe zarari olurmu diye.

Basim a agri vurdu. Napsam
Paroll ve minoset hamileler için veriyor canım gönül rahatlığıyla içebilirsin demişti doktorum ama çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum yinede tabi çok zorlarsa kullanilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…