- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmezmiyim en keyifli zamanlar Allah o günlere ulaştırsınaynen bende cabuk gecer merak etme hele karnin buyuyup tekmeledigi zaman inanilmaz bise❤❤
banada vajinal dedi dr ama hap olarak alıyorum korkuyorum oraya birşey sokmaya
akıntı olması normal ilaç eriyor içerde emilmeyen atılıyor canım
Bende ilk hamileligimde buz gibiydim ama kışa denk gelmisti bu haftalarim şimdi yanıyorum arada ateşim çıkıyor bayılacak gibi oluyorum geceleri balkonda uyuyorum evet birde antalya olunca coook sıcak oluyor ben kalp atışını duyduktan sonra kaçıcam yaylaya vallaben 1. hamileliğimi ocak ayında öğrendim kış günü tshirtle gezdim. bunda da antalya sıcağında hırkayla geziyorum. inanılmaz üşüyorum.
Canım senin mesajini alintiladim ama konusmaya dahil olanlar icin yazıyorum gecen haftada yazmistim ama galiba gözden kaçtı. Bendede gebelik hipotroidisi var gecen hafta endokrine gittim tsh 0.73 çıktı bana cok düşük gelmisti endokrin doktoru gayet iyi dedi ama bazen cok dusuk olmasi bulantiya neden olabilir eger oyle olursa dozunu düşür dedi simdi haftada 2 gun 25 iciyorum 5 gun 50 bulanti olursa 4 gun 25 içeceğim 3 gun 50. Gebelikte 2.5 un altında olmasi gerekiyor benim ilac basladigimde 4.98 di karışık olmamıştır Umarim.benim geçen ay tüp bebek denemesinde pozitifi görene kadar 25 mg kullanıyordum dr gebelik olunca 50ye çıkardı şimdi bende gebelik olduğundan beri 50 mg kullanıyorum sen hamile kaldıktan sonra ölçtürdün mü canım
Günaydın kızlar vajinal yoldan progesteron kullanıyorum ve gün içerisinde renksiz kokusuz sıvı akıntılar oluyor bu normal mi endişe ediyorum.
Benim ilk gunler uyku problemim yoktu su 3 4 gundur 7 24 uyuyorum nerdeyse hayatim felc yaniKızlar günaydın ben de bu sabah mide bulantısı başladı ama düşünmemeye çalışarak kahvaltı yaptım. Şuan gözümden uyku akıyor ben bu uyku konusunda çok zorlanıyorum iş yerinde erkende yatsam aynı şey oluyor gözüm resmen kapanıyor
Beyaz leblebi beni cok rahatlatıyor canım sert gelirse sarı da olabilirKizlar 5+5 teyim bugun mide bulantilarim bni yedi bitirdi su bile yaramiyor ne yapacagim bir akil verin hic birsey ise yaramiyor
aaa ben 50lik kullanıyorum acaba o düşürdü de ondan mı midem bir şekil bilgiler için teşekkür ederim canımCanım senin mesajini alintiladim ama konusmaya dahil olanlar icin yazıyorum gecen haftada yazmistim ama galiba gözden kaçtı. Bendede gebelik hipotroidisi var gecen hafta endokrine gittim tsh 0.73 çıktı bana cok düşük gelmisti endokrin doktoru gayet iyi dedi ama bazen cok dusuk olmasi bulantiya neden olabilir eger oyle olursa dozunu düşür dedi simdi haftada 2 gun 25 iciyorum 5 gun 50 bulanti olursa 4 gun 25 içeceğim 3 gun 50. Gebelikte 2.5 un altında olmasi gerekiyor benim ilac basladigimde 4.98 di karışık olmamıştır Umarim.
Canim hepsini denedim su bile beni rahatsiz ediyor sabahtan beri 3 kere lavaboya kostum nasil olacak gercekten bilmiyorumBeyaz leblebi beni cok rahatlatıyor canım sert gelirse sarı da olabilir
Canım ya Allah sabır versin ben temiz havada akşamları felan yürüyünce çok iyi hissediyorum eve gelesim gelmiyor ben kendimi rahatlatacak şeyleri buldumCanim hepsini denedim su bile beni rahatsiz ediyor sabahtan beri 3 kere lavaboya kostum nasil olacak gercekten bilmiyorum
Benim yuruyecek halim bile yok bitkin dusuyorum artik delircem allah bana sabir versinCanım ya Allah sabır versin ben temiz havada akşamları felan yürüyünce çok iyi hissediyorum eve gelesim gelmiyor ben kendimi rahatlatacak şeyleri buldum
Al benden de o kadar herşey kokuyor koku olunca bulantı oluyor zor tutuyorum kendimi kusmamak içingunaydin canim birebir ayni seykeri yasiyorum suan surekli bulanti kotu kokular kizimin islak mendili bile evin heryerde acayip kokuyor hic cikarmadim surekli burnumu tutup geziyorum
1 ile 2.5 olması gerekiyormuş cnm hamileliğin ilk aylarında Ayni sorun bendede var bende 50 mg kullanıyorumbenim geçen ay tüp bebek denemesinde pozitifi görene kadar 25 mg kullanıyordum dr gebelik olunca 50ye çıkardı şimdi bende gebelik olduğundan beri 50 mg kullanıyorum sen hamile kaldıktan sonra ölçtürdün mü canım
Al benden de o kadar herşey kokuyor koku olunca bulantı oluyor zor tutuyorum kendimi kusmamak için
çok teşekkür ederim bir tanem1 ile 2.5 olması gerekiyormuş cnm hamileliğin ilk aylarında Ayni sorun bendede var bende 50 mg kullanıyorum
Ne demek bende her gün 50 mg tutuyorum acaba onu bulantı yapiyo Çarşamba günü bende gidicem doktora sorucam bunu Çarşamba günü doktor günümüz:)çok teşekkür ederim bir tanem
Ayy kusmamaya çalış cnm alistirma kendini kusmak çok zor bulantı yine cekiliyor ama ben hiç bişey yiyemiyorum 2 hafta oldu 5 kilo vermişim perşembe tartildim sanki bütün temeklerin tadını unutmuşum gibi tat alma duyularim yok şükür ki yariladik bı bu kadar daha dayandikmi biticek insallajbugun itibariyle dayanamadm cikardim artik suan beyaz leblebiyle arkadaslik icindeyim kavalti bilr yapamadm bulantim.cok