2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
banada vajinal dedi dr ama hap olarak alıyorum korkuyorum oraya birşey sokmaya
akıntı olması normal ilaç eriyor içerde emilmeyen atılıyor canım

Ben 3 haftadır vajinal progestan jel kullanıyorum, keseyi de gördüm bebeğin kalp atışını da duydum çok şükür. Bi zararı olacak olsa doktorlar verir mi? Kaldıki eşlerimizle de yakınlaşıyoruz, onun kat be kat daha tehlikeli olması gerekirdi öyle bi durumda.

ben 1. hamileliğimi ocak ayında öğrendim kış günü tshirtle gezdim. bunda da antalya sıcağında hırkayla geziyorum. inanılmaz üşüyorum.
Bende ilk hamileligimde buz gibiydim ama kışa denk gelmisti bu haftalarim şimdi yanıyorum arada ateşim çıkıyor bayılacak gibi oluyorum geceleri balkonda uyuyorum evet birde antalya olunca coook sıcak oluyor ben kalp atışını duyduktan sonra kaçıcam yaylaya valla

benim geçen ay tüp bebek denemesinde pozitifi görene kadar 25 mg kullanıyordum dr gebelik olunca 50ye çıkardı şimdi bende gebelik olduğundan beri 50 mg kullanıyorum sen hamile kaldıktan sonra ölçtürdün mü canım
Canım senin mesajini alintiladim ama konusmaya dahil olanlar icin yazıyorum gecen haftada yazmistim ama galiba gözden kaçtı. Bendede gebelik hipotroidisi var gecen hafta endokrine gittim tsh 0.73 çıktı bana cok düşük gelmisti endokrin doktoru gayet iyi dedi ama bazen cok dusuk olmasi bulantiya neden olabilir eger oyle olursa dozunu düşür dedi simdi haftada 2 gun 25 iciyorum 5 gun 50 bulanti olursa 4 gun 25 içeceğim 3 gun 50. Gebelikte 2.5 un altında olmasi gerekiyor benim ilac basladigimde 4.98 di karışık olmamıştır Umarim.

Kizlar 5+5 teyim bugun mide bulantilarim bni yedi bitirdi su bile yaramiyor ne yapacagim bir akil verin hic birsey ise yaramiyor

Kızlar günaydın ben de bu sabah mide bulantısı başladı ama düşünmemeye çalışarak kahvaltı yaptım. Şuan gözümden uyku akıyor ben bu uyku konusunda çok zorlanıyorum iş yerinde :KK43: erkende yatsam aynı şey oluyor gözüm resmen kapanıyor

Kızlar günaydın ben de bu sabah mide bulantısı başladı ama düşünmemeye çalışarak kahvaltı yaptım. Şuan gözümden uyku akıyor ben bu uyku konusunda çok zorlanıyorum iş yerinde :KK43: erkende yatsam aynı şey oluyor gözüm resmen kapanıyor
Benim ilk gunler uyku problemim yoktu su 3 4 gundur 7 24 uyuyorum nerdeyse hayatim felc yani

Canım senin mesajini alintiladim ama konusmaya dahil olanlar icin yazıyorum gecen haftada yazmistim ama galiba gözden kaçtı. Bendede gebelik hipotroidisi var gecen hafta endokrine gittim tsh 0.73 çıktı bana cok düşük gelmisti endokrin doktoru gayet iyi dedi ama bazen cok dusuk olmasi bulantiya neden olabilir eger oyle olursa dozunu düşür dedi simdi haftada 2 gun 25 iciyorum 5 gun 50 bulanti olursa 4 gun 25 içeceğim 3 gun 50. Gebelikte 2.5 un altında olmasi gerekiyor benim ilac basladigimde 4.98 di karışık olmamıştır Umarim.
aaa ben 50lik kullanıyorum acaba o düşürdü de ondan mı midem bir şekil bilgiler için teşekkür ederim canım

Canim hepsini denedim su bile beni rahatsiz ediyor sabahtan beri 3 kere lavaboya kostum nasil olacak gercekten bilmiyorum
Canım ya Allah sabır versin ben temiz havada akşamları felan yürüyünce çok iyi hissediyorum eve gelesim gelmiyor ben kendimi rahatlatacak şeyleri buldum

benim geçen ay tüp bebek denemesinde pozitifi görene kadar 25 mg kullanıyordum dr gebelik olunca 50ye çıkardı şimdi bende gebelik olduğundan beri 50 mg kullanıyorum sen hamile kaldıktan sonra ölçtürdün mü canım
1 ile 2.5 olması gerekiyormuş cnm hamileliğin ilk aylarında Ayni sorun bendede var bende 50 mg kullanıyorum

bugun itibariyle dayanamadm cikardim artik suan beyaz leblebiyle arkadaslik icindeyim kavalti bilr yapamadm bulantim.cok
Ayy kusmamaya çalış cnm alistirma kendini kusmak çok zor bulantı yine cekiliyor ama ben hiç bişey yiyemiyorum 2 hafta oldu 5 kilo vermişim perşembe tartildim sanki bütün temeklerin tadını unutmuşum gibi tat alma duyularim yok şükür ki yariladik bı bu kadar daha dayandikmi biticek insallaj

X