2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet ölçtürdüm .1.46 çıktı tshım doktorum iyi dedi.ama en yakın zamanda endokrin doktoruma da gideceğim.

canım bende çarşamba günü tsh ölçtüreceğim benimde haşimato troidim var dr gittiginde gebelikte sınır ne olmalı öğrenebilirmisin
merak ediyorumda güzel haberler ile gel inşallah

2,5 altı olması gerekiyor canım. Benim ki 100lük dozla 10 günde 3,92 den 0,43 e düşmüş. İlacın dozunu 75 e çekti doktor. 15 gün sonra tekrar bakılacak.

Evet ölçtürdüm .1.46 çıktı tshım doktorum iyi dedi.ama en yakın zamanda endokrin doktoruma da gideceğim.

2,5 altı olması gerekiyor canım. Benim ki 100lük dozla 10 günde 3,92 den 0,43 e düşmüş. İlacın dozunu 75 e çekti doktor. 15 gün sonra tekrar bakılacak.

çarşamba günü bende ölçtüreceğim merak ediyorum kaç diye cici35 ilaç dozunu kadın doğum dr mu endokrin mi ayarlıyor

Günaydın kızlar vajinal yoldan progesteron kullanıyorum ve gün içerisinde renksiz kokusuz sıvı akıntılar oluyor bu normal mi endişe ediyorum.

Günaydın kızlar vajinal yoldan progesteron kullanıyorum ve gün içerisinde renksiz kokusuz sıvı akıntılar oluyor bu normal mi endişe ediyorum.
banada vajinal dedi dr ama hap olarak alıyorum korkuyorum oraya birşey sokmaya
akıntı olması normal ilaç eriyor içerde emilmeyen atılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…