- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
kesinlikle ilkinde yatıyordum bunda olmuyor öyle senden ilgi bekleyen bir evlad varilk cocuktaki gibi olmuyor malesef cunku evde ilgi bekleyen bir cocuk daha oluyor okulu ihtiyaclari bitmiyor ama bunada sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle ilkinde yatıyordum bunda olmuyor öyle senden ilgi bekleyen bir evlad varilk cocuktaki gibi olmuyor malesef cunku evde ilgi bekleyen bir cocuk daha oluyor okulu ihtiyaclari bitmiyor ama bunada sukur
Adeti baz al..ilerleyen haftalarda fark kapanirmis zaten...hımm anladım canım, ben yine de kendimce tutmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum ilerde sağlığımıza kavuşunca
hay maşallah biraz dikkat etmek gerek tabi, yoksa Doğum zor olabilir. Önceki sezeryan mı normal mi?? Ben de 16 kg almıştım öncekinde
maşallah sana aynıyız. Ama ben salı günü gittiğimde 4+5 dedi keseye, geç döllenme galiba 1 hafta felan. Şimdi 5+ 1 olduk bgn. Ama sat a göre 6 bitti. Ben hangisini dikkate alıcam ki bende hafif hafif sabah diş fırçalarken bulantı başladı, bide ilk kez dün gece kasıklarım çok ağrıdı, çamaşır sepeti kaldırmaktan ya da oğlumu taşımaktan olabilir, geceleri tuvalete kaldırıyorum. 16 kg.. yapmayım diyorum ama olmuyor, ilk çocuktaki gibi olmuyormuş hiç
İnşallah canıminşallah canım. bende pazrtesi keseyi gördüm bana 10 gün sonra gel dedi bende perşembeye randevu aldım inşallah duyarız kalp atışlarını . inşallah sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı.
inşallah inşallah arkadaşımkilo almamız normal doğumu etkilemez. ben tedavi ile kilo almıştım 79 kg ile hamile kaldım 93 le gittim doğuma boyum 160 vee gayet rahat normal doğum yaptım. oğlum 3800 gr doğdu.
her insan için hatta aynı insanın her doğumu için şartlar farklı olur. yapmamız gereken iyi bir dr bulmak . bu yolda doktoruna ve kendine güvendiğin zaman doğum şeklin ne olursa olsun hepsi güzel olur 1. doğumumda çook güzel anılar biriktirdim.
ocak anneleri olarak hepimize keşkesiz doğumlar diliyorum
Samsun, yaş 39, sat 14 Nisan 2018,tahmini doğum tarihi:19.01.2019
canım bende de oluyor sızı ara ara sağda ara ara soldaArkadaslar benim sol kasigimda gün icerisinde böyle ince ince sızı oluyor sizde de oluyor mu? Sızı yoksa bile orada bir hassasiyet var hissediyorum yani sagda boyle bir sıkıntı yok...30 mayistan sonra kalp atisi için gidecegim ama fazla pimpirikliyim galiba imkan olsa eve usg cihazı alıp her gün bakacagim o derece
kesemi göreceksin canım hayırlı haberler ile gel inşallahGunaydin kizlar cok heyeceanliyim yarin doktora gdcem
Gunaydin kizlar cok heyeceanliyim yarin doktora gdcem
Selam canım. bende de aynı şey vardı doktora kese görmeye gittiğimizde solda mı duruyor demiştim, evet biraz solda demişti. bebek sola yerleşmiş anlaşılan. sağ tarafta hiçbişeyim yok.Arkadaslar benim sol kasigimda gün icerisinde böyle ince ince sızı oluyor sizde de oluyor mu? Sızı yoksa bile orada bir hassasiyet var hissediyorum yani sagda boyle bir sıkıntı yok...30 mayistan sonra kalp atisi için gidecegim ama fazla pimpirikliyim galiba imkan olsa eve usg cihazı alıp her gün bakacagim o derece
Hayırlı olsun canım bende 30 Mayıs'ta kalp atışı duymaya gideceğizKızlar benimde 5+6 olmuş keseyi gördük 9 mm. Kalp atışları için 30 mayıs dedi şimdiden sabırsızlanıyorum insallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz
Sağol canım. 2 hafta nasıl geçicek bakalım.Hayırlı olsun canım bende 30 Mayıs'ta kalp atışı duymaya gideceğiz
evet canim.insallahkesemi göreceksin canım hayırlı haberler ile gel inşallah
ne guzel hayirli haberlerle gelelim insBendee :))
ne guzel hayirli haberlerle gelelim ins
Benim de sola yakın yerleşmiş :))Selam canım. bende de aynı şey vardı doktora kese görmeye gittiğimizde solda mı duruyor demiştim, evet biraz solda demişti. bebek sola yerleşmiş anlaşılan. sağ tarafta hiçbişeyim yok.