2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hımm anladım canım, ben yine de kendimce tutmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum ilerde sağlığımıza kavuşunca :anneadayı::KK200:
hay maşallah :kk77: biraz dikkat etmek gerek tabi, yoksa Doğum zor olabilir. Önceki sezeryan mı normal mi?? Ben de 16 kg almıştım öncekinde

maşallah sana :KK16: aynıyız. Ama ben salı günü gittiğimde 4+5 dedi keseye, geç döllenme galiba 1 hafta felan. Şimdi 5+ 1 olduk bgn. Ama sat a göre 6 bitti. Ben hangisini dikkate alıcam ki :işsiz: bende hafif hafif sabah diş fırçalarken bulantı başladı, bide ilk kez dün gece kasıklarım çok ağrıdı, çamaşır sepeti kaldırmaktan ya da oğlumu taşımaktan olabilir, geceleri tuvalete kaldırıyorum. 16 kg.. yapmayım diyorum ama olmuyor, ilk çocuktaki gibi olmuyormuş hiç
Adeti baz al..ilerleyen haftalarda fark kapanirmis zaten...
Benim.ilk bebe..evde bisey yapmiyorumda.isyerinde dosya koyuyorum bazen klasor tasiyorum :) bunlarda bisey yapmaz herhalde...kimse bilmiyor.yardimda isteyeniyorum..cok ust rafta olunca almiyorum valla..)

inşallah canım. bende pazrtesi keseyi gördüm bana 10 gün sonra gel dedi bende perşembeye randevu aldım inşallah duyarız kalp atışlarını . inşallah sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı.
İnşallah canım

kilo almamız normal doğumu etkilemez. ben tedavi ile kilo almıştım 79 kg ile hamile kaldım 93 le gittim doğuma boyum 160 vee gayet rahat normal doğum yaptım. oğlum 3800 gr doğdu.
her insan için hatta aynı insanın her doğumu için şartlar farklı olur. yapmamız gereken iyi bir dr bulmak . bu yolda doktoruna ve kendine güvendiğin zaman doğum şeklin ne olursa olsun hepsi güzel olur:KK200: 1. doğumumda çook güzel anılar biriktirdim.
ocak anneleri olarak hepimize keşkesiz doğumlar diliyorum :KK36:

kilo almamız normal doğumu etkilemez. ben tedavi ile kilo almıştım 79 kg ile hamile kaldım 93 le gittim doğuma boyum 160 vee gayet rahat normal doğum yaptım. oğlum 3800 gr doğdu.
her insan için hatta aynı insanın her doğumu için şartlar farklı olur. yapmamız gereken iyi bir dr bulmak . bu yolda doktoruna ve kendine güvendiğin zaman doğum şeklin ne olursa olsun hepsi güzel olur:KK200: 1. doğumumda çook güzel anılar biriktirdim.
ocak anneleri olarak hepimize keşkesiz doğumlar diliyorum :KK36:
inşallah inşallah arkadaşım

Arkadaslar benim sol kasigimda gün icerisinde böyle ince ince sızı oluyor sizde de oluyor mu? Sızı yoksa bile orada bir hassasiyet var hissediyorum yani sagda boyle bir sıkıntı yok...30 mayistan sonra kalp atisi için gidecegim ama fazla pimpirikliyim galiba imkan olsa eve usg cihazı alıp her gün bakacagim o derece:KK70:

Arkadaslar benim sol kasigimda gün icerisinde böyle ince ince sızı oluyor sizde de oluyor mu? Sızı yoksa bile orada bir hassasiyet var hissediyorum yani sagda boyle bir sıkıntı yok...30 mayistan sonra kalp atisi için gidecegim ama fazla pimpirikliyim galiba imkan olsa eve usg cihazı alıp her gün bakacagim o derece:KK70:
canım bende de oluyor sızı ara ara sağda ara ara solda
normal bunlar oğlumda 7. hafta sonuna kadar hissetmiştim bu tarz şeyleri

Selam canım. bende de aynı şey vardı doktora kese görmeye gittiğimizde solda mı duruyor demiştim, evet biraz solda demişti. bebek sola yerleşmiş anlaşılan. sağ tarafta hiçbişeyim yok.

Kızlar akşam imom ( folikasit omega3) kapsülü içmeyi unutmuşum. Sabah işe giderken attım ağzıma az bişe de su içtim. 45 dk sonra mide bulantısıyla başladı o geçti kramplar başladı 4 saattir mahvoldum daha yeni yeni azaldı. Sakın benim yaptığım gibi yapmayın. Sabah uyku sersemi boşluğuma geldi :KK43:

X