2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
selam kızlar benim gebeliğim kimyasal çıktı bugün adet kanamam tamamen başladı değer düşmeye başladı ocak annesi olamayacağım maalesef RABBİM sizin bebeklerinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin banada bol dua edin olurmu tekrardan hamile kalayım hepiniz sağlıcakla kalın

selam kızlar benim gebeliğim kimyasal çıktı bugün adet kanamam tamamen başladı değer düşmeye başladı ocak annesi olamayacağım maalesef RABBİM sizin bebeklerinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin banada bol dua edin olurmu tekrardan hamile kalayım hepiniz sağlıcakla kalın
çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Insallah en yakin surede tekrar kalirsin canim..Allah daha fazla aratmasin insallah

CANIM GECMIS OLSUN BEN KIMYASAL GEBELIGIN PESİNE 2. AYDA HAMILE KALMISTIM SENINDE ÖYLE OLUR INS

Merhaba kızlar biz pazartesi acile gidip keseyi görmüştük 6mm bugunede randevum vardı 5+5 tim şükürler olsun kese 1.55cm olmuş 6+2 gözüktü kist im vardı oda büyümeye devam ediyor 4cm de o olmuş yolk saç göründü 10 gün sonra kalp atışı için cagirdi darisi sizlerin başına insallah:emir_bebek::KK200:

Merhaba kızlar biz pazartesi acile gidip keseyi görmüştük 6mm bugunede randevum vardı 5+5 tim şükürler olsun kese 1.55cm olmuş 6+2 gözüktü kist im vardı oda büyümeye devam ediyor 4cm de o olmuş yolk saç göründü 10 gün sonra kalp atışı için cagirdi darisi sizlerin başına insallah:emir_bebek::KK200:
CANIM KESEYI 5+5 DE MI GÖRDUN BEN 4+5 DE GÖREMEDIM DE

Arkadaslar benim sol kasigimda gün icerisinde böyle ince ince sızı oluyor sizde de oluyor mu? Sızı yoksa bile orada bir hassasiyet var hissediyorum yani sagda boyle bir sıkıntı yok...30 mayistan sonra kalp atisi için gidecegim ama fazla pimpirikliyim galiba imkan olsa eve usg cihazı alıp her gün bakacagim o derece:KK70:
benim de ıkı gun once oldu epey dr.um magnezyum vermıstı onu ıctım bıdaha yasamadım bıkez yasamıs olabılırım dun:)

HAYIRLI OLSUN CANIM :KK43: BENIM ALTTAN BAKMALARINA RAGMEN GÖRUNMEDI
Görünür canım gönlünü ferah tut bebegin seninle inşallah geç döllenmedir haftası erkendir benim hesabıma göre günde 2mm büyüyor kese çok küçük olduğu için görülmemiştir şimdi gitsen ufakta olda görüleceğini tahmin ediyorum

Görünür canım gönlünü ferah tut bebegin seninle inşallah geç döllenmedir haftası erkendir benim hesabıma göre günde 2mm büyüyor kese çok küçük olduğu için görülmemiştir şimdi gitsen ufakta olda görüleceğini tahmin ediyorum
İNŞ CNM COK KORKUYORUM PAZARTESI GIDICEM UFAKDA OLSA GÖRUNURSE İÇİM RAHAT EDICEK

canım bebek de gorundu degıl mı sadece yolc sac degıl gozunaydınn ben de ptesı gordum bebegımı ve yolc sacı 14gun sonra duyucam ınsallah 8+5 de net bır sekılde ınsallah:)

X