- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
Benim her yemekte sanki çok yemişim gibi bi bulantı oluyo öyle özellikle bi yemeğe yok yani. Bakalım daha neler gorecezBende yeni yeni olmaya basladi onun disinda yok en cok bni meyvesuyu rahatsiz ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim her yemekte sanki çok yemişim gibi bi bulantı oluyo öyle özellikle bi yemeğe yok yani. Bakalım daha neler gorecezBende yeni yeni olmaya basladi onun disinda yok en cok bni meyvesuyu rahatsiz ediyor
Valla simdi yiyebiliyorken yiyorum bn sonra hic bsy yiyemeyecegim ztn normalde de migdem cok hassas bnm nasil olacak bakalimBenim her yemekte sanki çok yemişim gibi bi bulantı oluyo öyle özellikle bi yemeğe yok yani. Bakalım daha neler gorecez
hayırlı haberlerini alalım inşallahBugun buyuk gun :) kalp atisi icin gidecegiz 16:30 da. Dua edin kizlar...
Bugun buyuk gun :) kalp atisi icin gidecegiz 16:30 da. Dua edin kizlar...
Canim bagisiklik icin hangi testi yaptirdin..yani nasil bu sonuca vardin...bide soyleyebilirsen gecirdigin rahatsizlik neydi..bende benzer durumdayimda
dualarımız seninle ve benim gibi tüm kalp atışını bekleyenlerin başına :) kaçıncı haftandasın canımBugun buyuk gun :) kalp atisi icin gidecegiz 16:30 da. Dua edin kizlar...
Anladim canim cok gecmis olsun..bizimse sebepsiz olmadigi soylendi..dogal yolla hamile.kalamadigm icin tup bebek yaptik. 1 kimyasal 2 dusuk yasadim.baya arastirildim...hatta simdi tekrar tedaviye baslicaktim..dogal yolla ilk kez hamile kaldim...en son romatolojiye gidiyordum ana testim pozitif cikmisti 1:320 . Bende kendi kendime onu arstirriken senin dedigin gibi yazilar okudum.bende bekarken tubekloz gecirmistim.orada kullandigim ilaclar bu testin poz.cikmasini saglarmis.....neyse harici testlerde yapildi..bisey cikmadi..tek basina ana testinn pozitif olmasi bir sey ifade etmez dediler..Cnm ben Itp hastasıyım yani hemotolojik bi durum. Vücudum trombositlerimi tanımayıp öldürüyordu. 22 yıl tedavi oldum hep nüksetti sonra 2015 şubatta dalağım alındı. Şuan sıkıntı yok ama doktor diyor ki vücudun savunmaya geçip bebeği de öldürebilir iki düşüğüm var bundan kaynaklı olabilir denildi. Önlem amaçlı 4 mg prednol kullanıyorum 12. Haftadan sonra bırakıcam zaten kritik aylar geçene kadar kullanalım dedi. Öyle işte.... tüm testler yapıldı bi gende pıhtılaşma çıktı Buda çok önemli değil denildi ama yine de clexane iğne kullanıyorum günde bir defa...
Bendd 5+4 turp gibiyim :) hicbiseyim yok.benim midem bulantım henüz yok 5+4 bugün. genelde 7.haftada başlar dyorlar. sizlerde ne zaman başladı.
Kızım da 8 haftadan sonra ana şimdi 5+4 iki gündür mide bulantısı akşam kusmayla sonuçlandı kızımda hiç kusmamıştımbenim midem bulantım henüz yok 5+4 bugün. genelde 7.haftada başlar dyorlar. sizlerde ne zaman başladı.
ne güzel aynı gündeyiz. :) kalp atışları için ne zaman gidiceksin kuzum doktora keseyi görmüşündür diye düşünüyorum. peki sende ne gibi durumlar var ( kasık , bel ağrısı vs. vs. ) :)Bendd 5+4 turp gibiyim :) hicbiseyim yok.
peki sende ne belirtiler var ağrın çok oluyor mu? kasık bel felanKızım da 8 haftadan sonra ana şimdi 5+4 iki gündür mide bulantısı akşam kusmayla sonuçlandı kızımda hiç kusmamıştım
Yerlesme doneminde bel agrisi oldu..simdi bir seyim yok canim..agri sizi yok bulanti yok..keseyi gordun..ptesi tekrar gidicem..dusuklerim oldugu icin sık kontrol dedi..ilk baslarda haftada 1 gidicem..ne güzel aynı gündeyiz. :) kalp atışları için ne zaman gidiceksin kuzum doktora keseyi görmüşündür diye düşünüyorum. peki sende ne gibi durumlar var ( kasık , bel ağrısı vs. vs. ) :)
Evet canım kasıklarım yatınca da belim ağrıyor sende durumlar nasılpeki sende ne belirtiler var ağrın çok oluyor mu? kasık bel felan
aynen canım benimde kasıklarım ve belim ağrıyor çok fazla ayakta duramıyorum bel ağrım oluyor. sen ne zaman gidiceksin kalp atışları için inşallahEvet canım kasıklarım yatınca da belim ağrıyor sende durumlar nasıl
Pazartesi aldım 6+0 oluyor inşallah görürüzaynen canım benimde kasıklarım ve belim ağrıyor çok fazla ayakta duramıyorum bel ağrım oluyor. sen ne zaman gidiceksin kalp atışları için inşallah
inşallah canım. bende pazrtesi keseyi gördüm bana 10 gün sonra gel dedi bende perşembeye randevu aldım inşallah duyarız kalp atışlarını . inşallah sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı.Pazartesi aldım 6+0 oluyor inşallah görürüz