2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
A
kızlar merhaba Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım inşallah. iştahsızlık ve uykusuzluk hat safhada:KK43: haftada 1-1,5 kilo veriyorum, kokulara tahammül edemiyorum. doktor bişey olmaz dedi. geceleri sancım oluyor haliyle uyuyamıyorum. endometriyozis kistlerim var sivilce sorunum oldu saçlarım dökülüyor, ağız yarası var diş siyahlaması var ( (hergün fırçalarım dişlerimi)var oğlu var :KK31: rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip eylesin burdaki herkesin evladına sağlık sıhhat versin
AMin canim allah gonlune gore versin

kızlar merhaba Allah kısmet ederse bende ocak annesi olacağım inşallah. iştahsızlık ve uykusuzluk hat safhada:KK43: haftada 1-1,5 kilo veriyorum, kokulara tahammül edemiyorum. doktor bişey olmaz dedi. geceleri sancım oluyor haliyle uyuyamıyorum. endometriyozis kistlerim var sivilce sorunum oldu saçlarım dökülüyor, ağız yarası var diş siyahlaması var ( (hergün fırçalarım dişlerimi)var oğlu var :KK31: rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip eylesin burdaki herkesin evladına sağlık sıhhat versin

Geçmiş olsun canım. Tüm testlerini yaptırdın mı sen? Kandaki değerlerine bir baktır yaptırmadıysan.

canım parası verilse bile sonradan tutmak zorundayız. Ömür boyu süren bi hastalık varsa ücreti verilir ve tutulmaz, ama hamilelikte geçerli deil

evet canım. Aynen öyle, tutmak zorundayız

canım ben ilk gebelikte kına yaktım, içine mor soğan kekik çay ceviz felan koydum, Harika bi renk çıktı ortaya

canım beyazların varmı senin ben beyazlar ile ayrı telden renkli olmasından korkuyorum
birde boya varken mi kına yaptın

Benim doktorum innova marka bir boya söyledi,boyatabilirsin dedi , doğal organik boyalarla, gerçi kimyasal oldu ama hamile olsam boyatirim yani,market boyaları amonyakli onlardan uzak durmak lazim
Canim bagisiklik icin hangi testi yaptirdin..yani nasil bu sonuca vardin...bide soyleyebilirsen gecirdigin rahatsizlik neydi..bende benzer durumdayimda

X