2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ben bugüne aldım randevuyu ama bugun daha 4 haftalığız, yani doktor güler mi yemedin içmedin koşa koşa gelmişsin gibi, bir de kan testi de yapmadım 3 defa evde idrar testi yaptım hepsi pozitif çıktı hani bunlara güvenip mi geldin falan der mi :KK43: önceki hamileliğim kalp durması ile sonlandı diye bunda erkenden gidip eğer bi önlem varsa falan diye sormak için bu kadar erken gidiyorum

Başladı galiba 6 ya 7 ye girenlerde Allah sabır versin bende öyleyim inanki
geçmiş olsunn benm de 2gun once öğürtü oldu sun hafıf midem karıstı gb oldu bugün ıyıym hıc olmadı ben dr devam edecek herlde dedm ama etmedı şükür inşallah senjn de hemen gecerr
Ay inşallah yediğim içtigim bişey dokunmuştur geçicidir cidden zor durum şimdi daha iyi anlıyorum arkadaşları :bicak:

Kızlar ben bugüne aldım randevuyu ama bugun daha 4 haftalığız, yani doktor güler mi yemedin içmedin koşa koşa gelmişsin gibi, bir de kan testi de yapmadım 3 defa evde idrar testi yaptım hepsi pozitif çıktı hani bunlara güvenip mi geldin falan der mi :KK43: önceki hamileliğim kalp durması ile sonlandı diye bunda erkenden gidip eğer bi önlem varsa falan diye sormak için bu kadar erken gidiyorum
Senin yapman gereken en doğru şey iki kere kan testi yapmak Bana göre ultrasonda zaten gebelik görünmeyecek ve doktor sana kan testi yap diyecek idrar testi ile gebeliğin hakkında konuşmaz doktor kanda artışı gördükten sonra için rahat edebilir Ben Adete 4 gün kala bir çok test yaptım çıktı 2 gün kala 65.40 adet günü 226.2ydi ve Doktorum değerin güzel olduğunu söyledi Rahim kalınlığına baktı benim de kimyasal gebeliğim oldu geçmişte Ama hiçbir ilaç kullanmıyorum şu an. Senin çok çok erken ama geçmişinle ilgili danışmak istiyorsan gidebilirsin doktorun da senden kan testi isteyecektir kısaca canım

Gecilmiyor diye biliyorum canim.bende onlem amacli gecmiyorum..avm ve metrodayada giriyorum hergun ordada gecmiyorum cihazdan....

canım dairedekiler yıllardır ramazanda oruç tuttuğumu bilir oruçmusunuz dediler yok diyemedim yaa
öğlen hadi dolaşalım dediler yok dedim çıkmadım onlar çıktı arkalarından hırsiz gibi gittim çorba içtim geldim sen nasıl yapıyorsun

Senin yapman gereken en doğru şey iki kere kan testi yapmak Bana göre ultrasonda zaten gebelik görünmeyecek ve doktor sana kan testi yap diyecek idrar testi ile gebeliğin hakkında konuşmaz doktor kanda artışı gördükten sonra için rahat edebilir Ben Adete 4 gün kala bir çok test yaptım çıktı 2 gün kala 65.40 adet günü 226.2ydi ve Doktorum değerin güzel olduğunu söyledi Rahim kalınlığına baktı benim de kimyasal gebeliğim oldu geçmişte Ama hiçbir ilaç kullanmıyorum şu an 12 gün sonra gel dedi Pazartesi günü de kese ile beraber bebeğimizi gördük Senin çok çok erken ama geçmişinle ilgili danışmak istiyorsan gidebilirsin doktorun da senden kan testi isteyecektir kısaca canım
Neyse gideyim o zaman hastanede yapılır kan testi bakarız o zaman

Kendi kendime nazar ettim cok feci bulantın var ama kusma yok beni beter eden baş dönmem oldu boşlukta yürüyor gibiyim kızlar dr 6 haftadan sonra belirtiler tam manasıyla bal gösterir demişti sanırım şu dakika o zamanlara gelmiş durumdayım allah yardımcımız olsun
canım yaa dikkat et kendine inşallah bunlar hemen geçer

canım dairedekiler yıllardır ramazanda oruç tuttuğumu bilir oruçmusunuz dediler yok diyemedim yaa
öğlen hadi dolaşalım dediler yok dedim çıkmadım onlar çıktı arkalarından hırsiz gibi gittim çorba içtim geldim sen nasıl yapıyorsun
Bende aynen saklanarak yedim disarda.suyuda gizli gizli iciyorumm..aslinda tutmayan var Ama benimde senin gibi..agzimdan oyle cikti :) bahanesiz tutmayacagimada inanmazlar..
Bugun bi ark..geldi karnimi sevdi...sok oldum..aciktinmi dedi..hee yok daha degil dedim :KK48::KK48:

X