- 17 Ocak 2018
- 10.299
- 9.808
ben yıne de sık gecmeyım de :) oyle bır hakkımız vardır zaten dogal olrak gecmeme hakkımızCanim zaten bikere gecmeyle bisey olmaz.) Ne bilim ben hep gorurdum.gebeler kenardan gecerdi..ole aklimda kalmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yıne de sık gecmeyım de :) oyle bır hakkımız vardır zaten dogal olrak gecmeme hakkımızCanim zaten bikere gecmeyle bisey olmaz.) Ne bilim ben hep gorurdum.gebeler kenardan gecerdi..ole aklimda kalmis
Evet canim.var..hemen anliyolar zaten..ben yıne de sık gecmeyım de :) oyle bır hakkımız vardır zaten dogal olrak gecmeme hakkımız
Benim 4mm cikti canim yumurtlama gunune bagliymis ocanım meslea benim 5+2 bugun ultrasonda küçük çıksa sıkıntı degilmi bu
Başladı galiba 6 ya 7 ye girenlerde Allah sabır versin bende öyleyim inanki
Ay inşallah yediğim içtigim bişey dokunmuştur geçicidir cidden zor durum şimdi daha iyi anlıyorum arkadaşlarıgeçmiş olsunn benm de 2gun once öğürtü oldu sun hafıf midem karıstı gb oldu bugün ıyıym hıc olmadı ben dr devam edecek herlde dedm ama etmedı şükür inşallah senjn de hemen gecerr
Senin yapman gereken en doğru şey iki kere kan testi yapmak Bana göre ultrasonda zaten gebelik görünmeyecek ve doktor sana kan testi yap diyecek idrar testi ile gebeliğin hakkında konuşmaz doktor kanda artışı gördükten sonra için rahat edebilir Ben Adete 4 gün kala bir çok test yaptım çıktı 2 gün kala 65.40 adet günü 226.2ydi ve Doktorum değerin güzel olduğunu söyledi Rahim kalınlığına baktı benim de kimyasal gebeliğim oldu geçmişte Ama hiçbir ilaç kullanmıyorum şu an. Senin çok çok erken ama geçmişinle ilgili danışmak istiyorsan gidebilirsin doktorun da senden kan testi isteyecektir kısaca canımKızlar ben bugüne aldım randevuyu ama bugun daha 4 haftalığız, yani doktor güler mi yemedin içmedin koşa koşa gelmişsin gibi, bir de kan testi de yapmadım 3 defa evde idrar testi yaptım hepsi pozitif çıktı hani bunlara güvenip mi geldin falan der mi önceki hamileliğim kalp durması ile sonlandı diye bunda erkenden gidip eğer bi önlem varsa falan diye sormak için bu kadar erken gidiyorum
Gecilmiyor diye biliyorum canim.bende onlem amacli gecmiyorum..avm ve metrodayada giriyorum hergun ordada gecmiyorum cihazdan....
Neyse gideyim o zaman hastanede yapılır kan testi bakarız o zamanSenin yapman gereken en doğru şey iki kere kan testi yapmak Bana göre ultrasonda zaten gebelik görünmeyecek ve doktor sana kan testi yap diyecek idrar testi ile gebeliğin hakkında konuşmaz doktor kanda artışı gördükten sonra için rahat edebilir Ben Adete 4 gün kala bir çok test yaptım çıktı 2 gün kala 65.40 adet günü 226.2ydi ve Doktorum değerin güzel olduğunu söyledi Rahim kalınlığına baktı benim de kimyasal gebeliğim oldu geçmişte Ama hiçbir ilaç kullanmıyorum şu an 12 gün sonra gel dedi Pazartesi günü de kese ile beraber bebeğimizi gördük Senin çok çok erken ama geçmişinle ilgili danışmak istiyorsan gidebilirsin doktorun da senden kan testi isteyecektir kısaca canım
canım yaa dikkat et kendine inşallah bunlar hemen geçerKendi kendime nazar ettim cok feci bulantın var ama kusma yok beni beter eden baş dönmem oldu boşlukta yürüyor gibiyim kızlar dr 6 haftadan sonra belirtiler tam manasıyla bal gösterir demişti sanırım şu dakika o zamanlara gelmiş durumdayım allah yardımcımız olsun
maşallah canım sana senin sat ne zamandıBeklemek çok zor Seni çok iyi anlıyorum bende Çok tedirgin bekledim ama beklediğime değdi Pazartesi günü kese ile beraber bebeğimizi gördük iyi ki beklemişim diyorum S Sevimlipanduf
2 Nisan'dı canım:) suan 6+2deyız 6+0da ilk gittim ve gördük bebişimaşallah canım sana senin sat ne zamandı
Aminin canım tez vakitte geçer inşallahcanım yaa dikkat et kendine inşallah bunlar hemen geçer
Bende aynen saklanarak yedim disarda.suyuda gizli gizli iciyorumm..aslinda tutmayan var Ama benimde senin gibi..agzimdan oyle cikti :) bahanesiz tutmayacagimada inanmazlar..canım dairedekiler yıllardır ramazanda oruç tuttuğumu bilir oruçmusunuz dediler yok diyemedim yaa
öğlen hadi dolaşalım dediler yok dedim çıkmadım onlar çıktı arkalarından hırsiz gibi gittim çorba içtim geldim sen nasıl yapıyorsun
Bebisimi gordunuz keseyimi...ptesi benimde 6+0 olcakta randevum var.2 Nisan'dı canım:) suan 6+2deyız 6+0da ilk gittim ve gördük bebişi
Bende 6+0 a aldım randevu umarım görürüz canım maşallah size2 Nisan'dı canım:) suan 6+2deyız 6+0da ilk gittim ve gördük bebişi
kese içinde bebeğimizi ve yolc sacı gorduk :) yani bebegın eş'iBebisimi gordunuz keseyimi...ptesi benimde 6+0 olcakta randevum var.
Maşallah harika hayırlısı ile bizde görürüz inşallah =)kese içinde bebeğimizi ve yolc sacı gorduk :) yani bebegın eş'i
hadi inşallahh canımm hem de karnıma cıhazı koydugu gb gorundü benm de karsımda lcd ekran vardı eşimle hemen anladık bebeğimizi kese ıcınde cok netti ekranda leblebı kadardııı :)Bende 6+0 a aldım randevu umarım görürüz canım maşallah size
Pazartesi sen gör senden cesaretle bende salı görürüm Insallah kalp atışını bile gorebikirisinBebisimi gordunuz keseyimi...ptesi benimde 6+0 olcakta randevum var.