2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Gunaydinn kizlar..
Benim kanamalrda sanki kirmiziya dondu randevu almistim dun gidicem ama bakalim. Nolur dualarinizi eksik etmeyin
Şakır şakır kanamayla dokuz ayı doldurup tosun gibi bebekleri olan tanıdıklarım var. Inşallah iyi haberlerle döner, kısa zamanda endişelerini dindirecek kadar iyi olursun.
 
Pınar Sibirsky’nin uyku eğitimini denedin mi hiç? Ben 9 aylıkken vermiştim eğitimi. Çok memnunuz. Tatillerde değişiyor düzeni ama ev içinde uyku konusunda huzurluyuz çok şükür.
Youtube videolarını baştan sona bi izle boş vaktinde.

Memeden ayırma konusunda çok çekimserim ben, 12 ayken devam sütüne başladık. 1 aydır çok bi ilişiği kalmadı zaten memeyle. Keyfine emiyor arada aç memeyi diye. Isırma da cabası. Ama 1 ay sonra tamamen memeden ayıracağım düşüncesi üzüyor. Psikolojik olarak bi bağımız kopacak gibi geliyor galiba
 

Canım sabır taşı diye birşey var aktarda satılıyor ben onunla kesmiştim
 
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar. Ben de bu gece hiç uyuyamadım uzun zamandır kendimi hiç bu kadar mutsuz huzursuz hissetmemiştim sabahı zor ettim.
Gunaydinn kizlar..
Benim kanamalrda sanki kirmiziya dondu randevu almistim dun gidicem ama bakalim. Nolur dualarinizi eksik etmeyin
canım inşAllah bir şey yoktur güzel haberlerle gel inşAllah.
Bazen diyorum acaba kontrolü bayramdan sonraya mı alsaydım o kadar hevesle beklediğim bayram tatili bile şuan gözümde büyüyor hiç biryere gitmek istemiyorum.
amin amin amin
 
Neye karar verdiniz ? Başka doktora gidecek misiniz ? Umarım yanılmışlardır..
 
Evet bugün başka doktorda randevum var 11 de geliyor doktor siz gelin aradan alıcam dedi. Bakalım ne diyecek. hislerim tuhaf çok huzursuzum. Usg uzmanı da bebek göremedi bana da gösterdi kese boştu 17mm. Bugün bebek göreceğimizi düşünmüyorum ama en azından kürtaj yerine 1 hafta daha bekleyelim olabiliyor gibi bir yaklaşım bekliyorum doktordan buradaki arkadaş yazmış 10 gün sonra 11,5mm kese gelişmediği halde bebek oluşmuş içinde rabbim bana da nasip eder inşAllah.
 
İnşallah dediğiniz gibi olur sizden de güzel haberler alırız bugün. Başka doktora gitmekle çok iyi yaptınız ne olur ne olmaz. Beklemekten başka çare yok şu an bol bol dua edelim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…