Canım hiç kafaya takma o duyduklarını unutmaya çalış müzik dinle güzel şeyler düşün
Bizim millet bayılır zaten yok ilk gece maceraları, yok doğum maceraları... inan bende hiç sormuyorum örneğin bi arkadaşıma geçen vajinal baktı doktorum dedim ama benim hamileliğimde doktorum asla bakmadı neden sende baktırdın ki?? Cevabını bilsem de artık olumsuz bir şey duymaya tahammül edemiyorum. O yüzden sizlerle paylaşıyorum her şeyi iyi ki varlar diyorum... aynı korkuları aynı heyecanları yaşıyoruz çünkü buradaki herkes en saçma endişelerimize bile cevap verir başkaları kıyaslıyor...
Doğumumla ilgili hep annemi aklıma getiriyorum canım beni de kolay doğurmuş , kardeşimde de aniden sancı gelince istanbul da başka bir ilçede hastaneye gidiyor ve doktor yok yıl 1996 ve annem teyzeminde yardımıyla doğumu yapıyor doktor kordon kesmeye yetişmiş... yani yardım eden allah...
Ya da diyorum eskiden insanlar evde doğuruyorlardı tarlada.. belki bende hiç ummadığım bi yerde doğurucam bilemem ki... o yüzden canım dua et bol bol hep iyi şeyler düşün iyi şeyler olacak