- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Güzel olur canım bitince :)Aynen canim seneye bu zamanlar kullaniriz kismetse iste :) oyle yapmayi planliyorum bakalimsen de yaparsan sen de paylas canim. Fikir olur.
Daha başlamadım kuzum başlayınca paylaşırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olur canım bitince :)Aynen canim seneye bu zamanlar kullaniriz kismetse iste :) oyle yapmayi planliyorum bakalimsen de yaparsan sen de paylas canim. Fikir olur.
İnşallah canım :))Hep böyle devam eder inşallah canım![]()
Eliza yüksek çıktı cnm ondan . Kanuni araştırma hastanesinde cnm. Yaptır ihmale gelmez cnmBu hafta içerisinde tost yemiştim birde fazla sucukların fazla pismediginden şüpheleniyorum. O yüzden ben de toksoplazma yaptırmak istyrm. Her hastane yapmiyormus sanirim. Sonuçlar pozitif çıkarsa avidite testi yapılıyormuş. Siz neden yaptırdınız acaba bide nerde yaptırdınız.
Yok eliza sonrası yapıldı . Ben istemedim dr uygun gördü cnmMrb bu test toksoplazma testi sonrasi mi yapıldı. Neden yaptırdınız acaba siz mi istediniz doktor mu? Bende dusunuyrm da
Eliza testim pozitif çıkınca dr istedi cnm çok şükür iyi çıktı.
Yenilmez diye biliyorum ama yanıltmak istemem kuzum sormadım doktora..Kizlar ton baligi yiyebiliyor muyuuzzz
Sen niye yaptırmadın canım, bu arada nasıl geçiyor hamişlik?İkili testi yaptırmayan bitek ben miyim acabaaaaa kızlar?
Bugun okudum konserve balık yemeyın yazıyordu.hatta bazı balıklarda zararlıymış hamilelereKizlar ton baligi yiyebiliyor muyuuzzz
Ben daha o aşamaya gelmedım ama yaptırmayı düşünmüyorum.sorun çıksa dıyelim bebegımı aldırmamkı.bırde çoğu kişide hep yanlış sonuç çıkmış.nıye hamileligimi zehır edeyım dımiİkili testi yaptırmayan bitek ben miyim acabaaaaa kızlar?
Ben de yaptirmadim canim.ilkinde de yaptirmamistim. Yalniz degilsinİkili testi yaptırmayan bitek ben miyim acabaaaaa kızlar?
Bende oyle dusundum canim doktorada istemiyorum huyumu biliyorum kafama takarim sonucu dedim o da bi sikinti gorunmuyo zaten suan bebiste dedi. Herkesin kendi karari yaptirip yaptirmamakBen daha o aşamaya gelmedım ama yaptırmayı düşünmüyorum.sorun çıksa dıyelim bebegımı aldırmamkı.bırde çoğu kişide hep yanlış sonuç çıkmış.nıye hamileligimi zehır edeyım dımi
Heheheheh üstüme gelmiyin anacım ekliycem didimSevgiliLusi takip çizelgemiz noldu yoğun baskı var bu yönde
![]()
Bu arada doktor bulamamıştın sanırım yanlış mı hatırlıyorum ? Bulabildin mi?
İvet günceliycem hatta ekimle birlikte güncelliyim elim değmişkeneLusi canım bu ayın kilosunu güncellicen mi
Gözün aydın canım inşallah memnun kalırsın da devam edersin :)Heheheheh üstüme gelmiyin anacım ekliycem didim
Doktor buldum canım inşallah
İvet günceliycem hatta ekimle birlikte güncelliyim elim değmişkene![]()
Ben de yasak diye biliyorumKizlar ton baligi yiyebiliyor muyuuzzz
İnşallah ya sezeryanı iyi dediler benim ilki sezeryan olduğundan bu da öyle olacak nisan başı gibi ayy çok heyecanlı yaaa eller kolları kıpır kıpırdı sev sev doyamadım haaa bir de kız gibi dedi ama erkenden bir şey almayın ne olur ne olmaz ama kız olduğunu düşünüyorum dediGözün aydın canım inşallah memnun kalırsın da devam edersin :)
İnşallah ya sezeryanı iyi dediler benim ilki sezeryan olduğundan bu da öyle olacak nisan başı gibi ayy çok heyecanlı yaaa eller kolları kıpır kıpırdı sev sev doyamadım haaa bir de kız gibi dedi ama erkenden bir şey almayın ne olur ne olmaz ama kız olduğunu düşünüyorum dedi![]()
Ayy nasıl heyecanlandın kimbilir öyle kıpır kıpır görünce :) inşallah sonuçlar da güzel çıkarSelam kızlar bugün doktora gittim iyi bi doktor epey de bilgi verdi şu ye bunu iç kilo almak yok spor yap plates yap neler neler saydı eşim de sevdi ben de inşallah hep tutar enerjimiz, amin
ikili test yapıldı kan sonuçları bi haftayı bulur dedi bakalım rabbim güzel sonuçlar çıkarsın![]()
Hay hadi inşallah canımİnşallah ya sezeryanı iyi dediler benim ilki sezeryan olduğundan bu da öyle olacak nisan başı gibi ayy çok heyecanlı yaaa eller kolları kıpır kıpırdı sev sev doyamadım haaa bir de kız gibi dedi ama erkenden bir şey almayın ne olur ne olmaz ama kız olduğunu düşünüyorum dedi![]()