Canım Rabbimden ümit kesilmez inşallah bi yanlışlık olmuştur.Geç döllenme demişti zaten ilk
Ben iki hafta önce duydum vajinal muayene de kalp atışını
Fakat şuan yok canım
Bana yapmış canım, yapılması gereken testler arasında diye biliyorum ben
Banada yapılmış canım, istersen iste doktorundan.
Ben daha yapmadım hiç test 2 hafta sonra gitcem o zaman mı yapacak acaba?
Benim bakıldı canım bakılması gerek diye biliyorum
Son durum ne olmuş canım :)Ay alakasız olacak ama alişanın eşi varya buse varol.. 10. haftada açıklamıştı o da erkek olacak diye.
Tabi onun durum biraz başka belki bize 10 haftalık diyorlardı vs vs.
Kız onlar genetik test varya ondan yapmışlar amerikaya yollamışlar izlemiştim bendeAy alakasız olacak ama alişanın eşi varya buse varol.. 10. haftada açıklamıştı o da erkek olacak diye.
Ayy erkek mi acaba :)Son durum ne olmuş canım :)
Bizede bugün çıkıntı var dedi
Bak genetik test yaptırmışlar ben bilmiyordum:)) parayı bastıran cinsiyeti öğreniyor demek kiSon durum ne olmuş canım :)
Bizede bugün çıkıntı var dedi
Şimdi sen diyince öğrendim vallaKız onlar genetik test varya ondan yapmışlar amerikaya yollamışlar izlemiştim bende
Baktır canım ihmal etme.Pazartesi gününe devletten randevu aldım kızlar ne olur ne olmaz baktırayım bende gözümden kaçmadıysa yapılmamış bana çünkü cuma da ikili test için gidicez inşallah heyecan dorukta
Allahta seni güldürsün emiiiAy alakasız olacak ama alişanın eşi varya buse varol.. 10. haftada açıklamıştı o da erkek olacak diye.
Ya benim çok gücüme gitmişti allah günah yazmasın evlenir evlenmez hamiş kalmış diye düşünmüştüm hiç yalan söylemiyimAllahta seni güldürsün emiiialemsin valla
Çıkıntı var tam erkek diyemiyorum dedi canım.Ayy erkek mi acaba :)
Bizde mi bastırsak parayıBak genetik test yaptırmışlar ben bilmiyordum:)) parayı bastıran cinsiyeti öğreniyor demek ki
Şimdi sen diyince öğrendim valla
Canım cuma günü bi sürpriz olmazsa 11+5 oluyorum ( bazı arkadaşların geri ya da ileri çıkmış ya) son ultrason haftama göre hesapladım 7+5 ti.. çünkü regl tarihim tutmuyor düzensiz olduğu için.. devlette son gittiğim doktor ikili testi de vajinal bakabilirler çünkü karından net görülmüyor dedi sadece kalp atışını dinletmişti çıktı kağıdı alamamıştık inşallah rahmim de düzeliyordur, bende cumaya özel hastanede doçent doktordan randevu aldım canım 13.30 a bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız sağlıkla sıhhatle inşallahBaktır canım ihmal etme.
Cuma bizimde 2li taramamız var.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz
Kaç artı kaç oluyosun cuma canım.
Vajinal bakılıcaktı demi canım senin yanlış hatırlamıyosam
Kıpır kıpırdır annesi kelebek gibi sıçrıyodurYarın benimde randevum var 10+0 oluyorum bakalım bebişim napıyormuşşş
Haha benimkide daha şimdiden diyo yarın öğrenecekmiyiz cinsiyeti diye..Çıkıntı var tam erkek diyemiyorum dedi canım.
Eşimin rüyaları çıkıyo buda çıkarsa erkek olur canım :)
Allah ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin canım
Bizde mi bastırsak parayı
Doktordan çıktık eşime dedim alışverişe başlıyabiliyom mu diye, dur kız diyo daha kesinleşmedi nereye başlıyon diyo
Amin canım inşallah inşallah.Canım cuma günü bi sürpriz olmazsa 11+5 oluyorum ( bazı arkadaşların geri ya da ileri çıkmış ya) son ultrason haftama göre hesapladım 7+5 ti.. çünkü regl tarihim tutmuyor düzensiz olduğu için.. devlette son gittiğim doktor ikili testi de vajinal bakabilirler çünkü karından net görülmüyor dedi sadece kalp atışını dinletmişti çıktı kağıdı alamamıştık inşallah rahmim de düzeliyordur, bende cumaya özel hastanede doçent doktordan randevu aldım canım 13.30 a bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız sağlıkla sıhhatle inşallah
Cnm bhcg baktırmak için asm ye gittiğim gün hepsine bakıldı benim de.Kızlar aranızda Toxoplasma testini yaptıran var mı? Sanırım benim toplu kan testlerimde o test yoktu yaptırmamız gerekli mi?
1 günde birden çıkan göbek gazdan canım.sabah kalktığında ne görüyorsan bebiş göbeği o işte.Ya kızartma hamur işi ve Abur cubur yemiyorum ama ekmek yiyorum. 1 günde bu kadar göbek çıkartacak ne yedim çok merak ettim kendimi tebrik ediyorum
Canım artık almana gerek yok doktor 12.hafyada folik asiti kesip vitamine başlatıyor zaten.hatta demir takviyesi ne de baslatiyorlar.benim de son kutuda 18 tane kaldı.28 inde ikili test için gideceğim folik asiti kesecek.10 tanesi artık cope.Kızlar yarın 12.hafta oluyoruz folik asidim bitti yine almalımıyım yoksa doktor vitamin mi verir.bilgisi olan var mı?
Seninki yine şimdiden başlamış canım sormaya,kese muayenesinden beri her kontrole gidişte cinsiyeti belli olmuş mu diye soruyo kayınlarımHaha benimkide daha şimdiden diyo yarın öğrenecekmiyiz cinsiyeti diye..Daha erken annesi biraz sabret
Canım verdiği vitamin ne vitamini olucak biliyomusunCnm bhcg baktırmak için asm ye gittiğim gün hepsine bakıldı benim de.
1 günde birden çıkan göbek gazdan canım.sabah kalktığında ne görüyorsan bebiş göbeği o işte.
Canım artık almana gerek yok doktor 12.hafyada folik asiti kesip vitamine başlatıyor zaten.hatta demir takviyesi ne de baslatiyorlar.benim de son kutuda 18 tane kaldı.28 inde ikili test için gideceğim folik asiti kesecek.10 tanesi artık cope.
Elevit, decavit gibi vitaminlere devam ediliyor cnm.ama bazı takviyelerde atıyorum b12 daha fazla, bazısında magnezyum daha fazla.o yüzden hastaya, kan değerlerine göre verilen daha başka birsuru vitamin takviyeleri varCanım verdiği vitamin ne vitamini olucak biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?