Maşallah metoşa valla hiç annesini üzmüyorKızlar dün akşamüstü bi yere gidecektim 4 te mama verdim çıktım gideceğim yerde emzirme durumum olmayacaktı. Neyse metoş ta 5 de uyudu u arabada; 7 de eve geldik hala uyuyor yatağa yatırdım 8 oldu 9 oldu yok uyanmıyor gidip gelip kontrol ediyorum en son artık seslenmeye başladım normalde gece uyku saati geldi. 21.30 da hafif kıpırdadı uykusu bölünmesin dedim 150 cc verdim üsütnü değiştirdim Uyanırsa uyumaz diye sessizce koydum yatış o yatış 04.15 de uyandı emzirdim gülüyor öyle dön böyle dön yok uykusunu aldı nerdeyse 12 saat olacak . kızım da uyandı kıkırdamalara. 5.30 da iki bebe ile yürüyüşe gittim. 7 de geldim emzirdim banyosunı yaptırdım beşiğe koydum ben duşa girdim çıktığımda uyumuştu :)
Benimde sağ daha dolu oluyor hep. Ben sağarsam gece 1 kere sağıyorum gündüz mümkün değil Çok uyanık kalıyor çünkü. Aç olmasada meme istiyor boşsa kızıyor doluysa emip kusuyor mide dolu olduğu için.Kızlar sağmaktan bahsedilmiş geçen gün bende bir göğsümü sağıp buzluğa koydum ,bu ay kontrolüm var endokrınde,bebişi eşime bırakıyorum kendim gidiyorum 1saate fılan geri dönmüş oluyorum eve bazen hastane yoğun oluyo bazen sıstem çalışmıyo,gecikirsem biberonla verir babası diye düşündüm, ama o gün sağdığım için göğsüm çok yumuşadı ,hem ezimzirip hem sağmak zor,tekrar sütün toplanası için zaman gerek ve benim sol göğsüme süt daha az, Allah kolaylık versin sağım yapan arkadaşlara
Bizimki de öyle, uykuyu kandırıyor derler ya 15-20 dk uyuyor uykuyu alarak uyanıyorBence bizim ki gündüz uyumasa gece güzel uyur ama gündüz de uyuyor baya parça parça. Çok uyanık kalınca aşırı huysuzlanıyor
Beter böcek ya,oda ne istediğini bilmiyo aslında,Benimde sağ daha dolu oluyor hep. Ben sağarsam gece 1 kere sağıyorum gündüz mümkün değil Çok uyanık kalıyor çünkü. Aç olmasada meme istiyor boşsa kızıyor doluysa emip kusuyor mide dolu olduğu için.
Bizim ki uyusa da meme ağzında olsun istiyor :) kusuyor yine meme istiyor. Sbh 9 gibi kahvaltı yaptım. O da bir tabak bir bardak aslında ama kaldıramadım :) çünkü göğüste uyumak istiyor.Benimde sağ daha dolu oluyor hep. Ben sağarsam gece 1 kere sağıyorum gündüz mümkün değil Çok uyanık kalıyor çünkü. Aç olmasada meme istiyor boşsa kızıyor doluysa emip kusuyor mide dolu olduğu için.
Aynen cnm. Kısa kısa uyuduğu için de hiç bir şey yapamıyorumBizimki de öyle, uykuyu kandırıyor derler ya 15-20 dk uyuyor uykuyu alarak uyanıyor
Kıyamam sana içine ferah tut..hiç unutur mu Kuzum seni. Kokunu hissedince gör bak nasıl emecek. Olumlu düşün iyi olsun. Senin o kv var ya; yani hadi sen el kızısın düşünmez etmez. ya o masum Yavrucak o torunu ya rızkı için nasıl konuşur öyle.
İlk 20 dk çıkarmamalı dedi bize hemşire. Zaten bizim ki hemen uyudu sorun olmadı.
Bella ben de 2 gündür diyet ve spora başladım...günlerdir diz kapaklarım ağrıyor dayanamıyorum. Gece bir anda karar verdim yani nereye kadar erteleyeceğim...kilom anormal çünkü hayatımda bu rakamda olmadım.... Yürüyüşe başladım ve sağlıkşk beslenme. 2 gündür başım ağrıyor keyfim yok
Sanırım şeker beni mutlu ediyordu enerji veriyordu bi anda böyle enerjiö sömürüldü. Ama alışma süresi böyle vücut bi anda kaloriyi azalttı savaşıyor...sabeedersem inş iyi olacak. Karatay yapmıyorum ama 3 ana 2 ara yapıyorum. Bakalım 1 ay sonra belli olur.
Oluyor tatlım eli altta kalınca ya da emzirirken sıkışıyor bazen.
tabii canım %100 koruyucu değil diyorlar yine olma durumu var ama hafif atlayabilir dediler
Tutuyor canım 1 haftadır baya sabit duruyor
Aynı metoş....ilk gelene lık lık içiyor sonra çekiyor. Sıkıyorum hala var ve kıvamlı hani tövbe ağzına almıyor bekliyorum 5-10 dk sonra tekrar veriyorum az daha emip bırakıyor. Bi dahaki emzirme de oradan yine veriyorum tabii isterse paşa hazretleri :)
Nazarım değmesin de bizim uyku geri geldi 1 hafta bezdirdi ama hani uyumamakta direndi
Biraz öyle :) babası kılıklı. Yeter ki gözünü kapasın anında uyuyor eşim. 1 saatlik öğle arasında eve gelip uyuyan bir adam :))Maşallah Metoş’a nazar değmesinuykuyu seviyor demekki
Amin canım o günler de gelecek merak etme...Allah izin verirse seneye bugünler de artık herşey rayına oturmuş yatmadan önceki besleyip sabaha kadar uyuyacaklarMaşallah kuzumadarısı bizim başımıza ne diyeyim. Bizim ki de uykuyu çok seviyor ama delikaiz en fazla 3.5 gördük sanırım.
Üzmez oğlum...kızım daha çok yoruyor hele o ağlaması yok mu..siz siz olun kızınıza yağmur damla nehir ırmak ismi koymayın bildiğin şakıyor benim kız doğduğundan beri yoksa bir tanedir kuzum ama o ağlamalar yok mu çıldırıyorum bazenMaşallah metoşa valla hiç annesini üzmüyorDefne için sadece 1 kişi lazım başka iş yapmadan ona bakacak.
Emzik alıyor muydu? Tam emziklik çünkü hem sütün boşa gitmez hem dinlenirdin. Dışarı falan çıkın a napıyprsunuz kızlar eemzirenler saat başı zor değil mi ?Benimde sağ daha dolu oluyor hep. Ben sağarsam gece 1 kere sağıyorum gündüz mümkün değil Çok uyanık kalıyor çünkü. Aç olmasada meme istiyor boşsa kızıyor doluysa emip kusuyor mide dolu olduğu için.
İnş canım mecburum başka yolu yok. 40 kg vermem lazım. Ay yazarken bile fena oldumÇok iyi canımBaşta şekersizlik zor ama sonra vücut alışıyor daha kolay oluyor. Pes etmezsen çok güzel sonuçlar elde edersin ❤
Eşim de bende az uyuruz Beste de bize çekmiş demekBiraz öyle :) babası kılıklı. Yeter ki gözünü kapasın anında uyuyor eşim. 1 saatlik öğle arasında eve gelip uyuyan bir adam :))
Amin canım o günler de gelecek merak etme...Allah izin verirse seneye bugünler de artık herşey rayına oturmuş yatmadan önceki besleyip sabaha kadar uyuyacaklar
Üzmez oğlum...kızım daha çok yoruyor hele o ağlaması yok mu..siz siz olun kızınıza yağmur damla nehir ırmak ismi koymayın bildiğin şakıyor benim kız doğduğundan beri yoksa bir tanedir kuzum ama o ağlamalar yok mu çıldırıyorum bazen
Emzik alıyor muydu? Tam emziklik çünkü hem sütün boşa gitmez hem dinlenirdin. Dışarı falan çıkın a napıyprsunuz kızlar eemzirenler saat başı zor değil mi ?
İnş canım mecburum başka yolu yok. 40 kg vermem lazım. Ay yazarken bile fena oldum
Biraz öyle :) babası kılıklı. Yeter ki gözünü kapasın anında uyuyor eşim. 1 saatlik öğle arasında eve gelip uyuyan bir adam :))
Amin canım o günler de gelecek merak etme...Allah izin verirse seneye bugünler de artık herşey rayına oturmuş yatmadan önceki besleyip sabaha kadar uyuyacaklar
Üzmez oğlum...kızım daha çok yoruyor hele o ağlaması yok mu..siz siz olun kızınıza yağmur damla nehir ırmak ismi koymayın bildiğin şakıyor benim kız doğduğundan beri yoksa bir tanedir kuzum ama o ağlamalar yok mu çıldırıyorum bazen
Emzik alıyor muydu? Tam emziklik çünkü hem sütün boşa gitmez hem dinlenirdin. Dışarı falan çıkın a napıyprsunuz kızlar eemzirenler saat başı zor değil mi ?
İnş canım mecburum başka yolu yok. 40 kg vermem lazım. Ay yazarken bile fena oldum
Olabilir canım inan huy çekiyor yani sonuçta anne babadan illa ki bişiler alıyorlar.Eşim de bende az uyuruz Beste de bize çekmiş demek
96Kilon şu an ne kadar ? Hedefin ne kadar?
İnsan bir tereddüt ediyor canım.Anladım kuzum fazla takılmamak gerekiyor demekSağarken bende de öyle oluyordu
İlk başta onu söylediler pişman oldum yapmadığıma
Karbonatı suyla karıştırıp krem kıvamına getirdik bütün saçına sürdük. Normalde 10 dk falan bekletiliyormuş ama cildi reaksiyon gösterir belki diye 4-5 dk beklettik biz kuzum. 10 dk bekletsek 2 günde geçerdi bizimki de 4 günde geçmiş oldu
Bende mastit olduğumda sağım yaptım. Denemek için mastit olmayan göğsümü de sağdım o kadar az geldi ki moralim bozulmuştu
Evet kuzum aynen öyle. Çok şükürİnsan bir tereddüt ediyor canım.
Nede olsa ilaç falan değil doğal yöntem ya korkuyor.
Ters etki falan yapar diye
Şükür sizde yapmamış kurtulmuşsunuz
Emzik alıyor kuzum yoksa hepten yanmıştımBiraz öyle :) babası kılıklı. Yeter ki gözünü kapasın anında uyuyor eşim. 1 saatlik öğle arasında eve gelip uyuyan bir adam :))
96
İnebildiğim bugüne kadar en düşük 62 oldu... 65 şu an bana yeter yani 40 kg vermem lazım. Bunu da 1 yılsa vermek zor gibi ama imkânsız değil. Dönünce diyetisyene gideceğim zaten.
O yalancık ağlama bizde de var5 sn sürüyor. Ben de kanmıyorum tabii :) aşkım tatlım diyorum gülüyor unutuyor memeyi :))Emzik alıyor kuzum yoksa hepten yanmıştımama meme istiyorsa onu da almıyor ağlıyor kucağıma emme pozisyonuna yatırınca susuyor meme vericem diye o da işini biliyor ağladığınında aslı yok yani üüüüü üüüü diyor bi taraftanda gözümün içine bakıyor
Emmek istediğinde huzurlanmaya başlıyor anlıyorum zaten ilk bulduğumuz yere atıyoruz kendimizi.
Tabii tatlım öyle tabii mesela şu eylül ekadar 10 kg gitmeli kilom fazla olduğu için çok dikkat edersem ilk zamanlar hızlı gidier o dabeni motive ederKendine küçük hedefler koy mesela 10-10 ilerle daha kolay olur canım
O yalancık ağlama bizde de var5 sn sürüyor. Ben de kanmıyorum tabii :) aşkım tatlım diyorum gülüyor unutuyor memeyi :))
Tabii tatlım öyle tabii mesela şu eylül ekadar 10 kg gitmeli kilom fazla olduğu için çok dikkat edersem ilk zamanlar hızlı gidier o dabeni motive eder
Merhaba canım.Merhaba Nisan anneleri,
2,5 aylık kızımın alt iç dudağında küçük bir et parcası fark ettim aslında baloncuk gibi de...yeni doğduğu zamanlarda birden fazla vardı ama emmeden kaynaklı olduğunu düşünmüştüm. çünkü gitmişlerdi..bügün tekrar farkettim sizin bebişlerde olıyor mu bu iç dudak kabartıları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?