2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Paylaşımı kaçıncı sayfada acaba aradım bulamadım siz de yaptıracak mısınız çok araştırma okudum bağlantısı olduğunu kanıtlayan birşey yok arada kaldm ve çok korkuyorum:/
Canım bir sağlıkçı olarak sana tavsiyem;
Normal aşı takviminde olan aşılarını yaptır. Ben rota yaptırmayacağım, bir koruyuculuğu olduğunu da düşünmüyorum. Bağışıklık sistemini bu kadar yormaya gerek yok.
menenjit aşısını da 1 yaşından sonra tek doz şeklinde yaptıracağım.

Uuuuuhuuuu:KK66: vaaavv gitsin kilolar:KK66:)
kilolarin gitmesi icin özel yaptığınız birsey var mi? en saglikli şekilde bir an once fazla kilolarimi vermek istiyorum .sütü arttırmak icin yine sacma sapan beslenmeye basladim galiba 🙄

Yaa dün içtimbugün 40 ccden 80 ccye cıktı sagınca sütüm ve hep şişkin göğüslerimm 🎊 şimdii yeni sorum şu, 120cc cıkması için galactago damla eklemeli miyim yanına?
Masallah canm .Epey fark etmiş o zaman.Bu sorduğun damlayi ben bilmiyorum ve kullanan anneler varsa tavsiyelerini bekliyoruz. Eger faydaliysa ondan da kullanayim :)
Sadece memeye gecmek istiyorum ama bir türlü olmuyor az da olsa mama vermek zorunda kalıyorum🙄

Bebeğimde sanırım mide yanması var kızlar.

Sürekli dilini çıkarıyor, ağzında birşey varmış gibi çiğniyor. Biberondan sonra ağlıyor :KK43:
Çarşamba 1 aylık kontrollümüz için doktora gideceğiz artık sorarım.

Sütünü değiştirmiştim 100% yerli bio sütte geçmiştim içinde palm yağı içermeyen. Acaba adaptasyon sürecinde mi bilemedim
Canim bu söylediğin hareketi benim kızımda yapiyor. Sorun olarak hic düşünmemistim🤔
Doktora soracakmissin ama bence icin rahat olsun. Problem yoktur ins

kilolarin gitmesi icin özel yaptığınız birsey var mi? en saglikli şekilde bir an once fazla kilolarimi vermek istiyorum .sütü arttırmak icin yine sacma sapan beslenmeye basladim galiba 🙄
Ben diyet ve yürüyüş yapiyrm. Gün-de en az tempolu şekilde 10 bin adım. Dün 13.500 tempolu adım attım mesela:KK66:

Canım bir sağlıkçı olarak sana tavsiyem;
Normal aşı takviminde olan aşılarını yaptır. Ben rota yaptırmayacağım, bir koruyuculuğu olduğunu da düşünmüyorum. Bağışıklık sistemini bu kadar yormaya gerek yok.
menenjit aşısını da 1 yaşından sonra tek doz şeklinde yaptıracağım.
Yaptıracağım ana yüreği işte hamilelikten önce saçma bulduğum şeyler şuan aklımı kemiriyor neden böyle oldu anlamadım sanki bebeğimi koruyamıyorum gibi geliyor kimsenin kucağına vermek istemiyorum düşürürler diye böyle saçma düşünceler sardı beni

Paylaşımı kaçıncı sayfada acaba aradım bulamadım siz de yaptıracak mısınız çok araştırma okudum bağlantısı olduğunu kanıtlayan birşey yok arada kaldm ve çok korkuyorum:/
Baya gerilerde kaldı sayfa...ben yaptıracağım tüm aşılarını ve ilaveten 2 doz rota yaptıracam

Aynen canım benimkide öyle yapıyor mide yanmasıymış reflü
Benimki kusacağı zaman öyle yapıyor kusmuğu diliyle dışarı atmak istermiş gibi. Biz baştan beri hep reflü yatağına yatırıyoruz yine de oldu mu acaba 🤔 bizimde çarşamba kontrol var bi soruyim doktoruna

Sürekli dilini çıkarıyor, ağzında birşey varmış gibi çiğniyor. Biberondan sonra ağlıyor :KK43:

Sütünü değiştirmiştim 100% yerli bio sütte geçmiştim içinde palm yağı içermeyen. Acaba adaptasyon sürecinde mi bilemedim
Benimki de yapıyor kuzum özellikle sütün fazlasını çıkaracağı zaman. Fazla mı geliyor acaba verdiğin mama 🤔 doktoruna sor tabi hazır kontrol de varmış

Benimki kusacağı zaman öyle yapıyor kusmuğu diliyle dışarı atmak istermiş gibi. Biz baştan beri hep reflü yatağına yatırıyoruz yine de oldu mu acaba 🤔 bizimde çarşamba kontrol var bi soruyim doktoruna

Aynen öyle dediğin gibi diliyle dışarı atmak istiyor ya. Reflü diye okudum internetten :KK43:

Benimki de yapıyor kuzum özellikle sütün fazlasını çıkaracağı zaman. Fazla mı geliyor acaba verdiğin mama 🤔 doktoruna sor tabi hazır kontrol de varmış

Kuzum mamasını azaltım yine aynı :KK43:

Canım benim oğlumda yapıyor birşey çiğniyormuş gibi yapıyor dilini çıkarıyor.ben normal birşey sanıyorum çünkü huzursuzluğu yok kusması yok gayet sakin.mide yanması olsa huysuzlanmaz mı

X