2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar herkese günaydın....
40 i cikan annelere bir sorum olacak. 40 i cikan bebek huysuzluğu bırakır diyorlar dogrumu kizlar. Yani benimki cok agliyor cok miz miz. Bende dört gözle kirki ciksin da uysallassin diye ümitle bekliyorum. Var mi benimki gibi olupta uysallasan
Canım 40ından sonra farkediyor,
huyu suyu sürekli değişiyor. Uysallaşmaz ama en azından ne istediğini daha iyi biliyorsun ve tanıyorsun. Daha çok hareketli oluyorlar ve uyanık kalıyorlar.
Gece daha az kalkıyorlar.

Kızlar benim kızım bir aylık oldu
Ben hala en geç dört saatte bir uyandırıp emziriyorum, zaten kendi de genelde üç saat geçince uyanıyor

uyanmadığı zamanlarda annem elleme çocuk uyusun diyor ama ben korkuyorum aç kalacak hasta olacak diye

Bugün de banyo yaptırdık emzirdim uyudu
Maşallah dört saat geçti hala uyanmadı
Ne kadar süreye kadar uyanmasını beklemeliyim

Anneme göre uykuya da ihtiyacı var elleme çocuğu diyor ama ben uyandırmak istiyorum
Annen doğru söylüyor uyandırma kuzum. O zaten acıkınca uyanır bağırır ağlar ister. Bende hep uyandırıp emzirdim ilk başlarda sonra doktor da bırak deyince uyandırmadım. Çünkü kendi düzenini buldu. Zaten 40ından sonra daha az kalkıyorlar.

Eklentiler

• 804A867D-68EF-4F57-A5DD-69A73C546A3E.jpeg
    804A867D-68EF-4F57-A5DD-69A73C546A3E.jpeg
    115,2 KB · Görüntüleme: 28
Tünaydın kızlar hava çok güzel bir o kadar da sıcak☺️
Dün akşam hazır eşim evdeyken dolapları komple indirip ayıklama yaptık.
Maşallah dolabımda s bedenden xl kadar herşey vardı😬
Hamile kalmadan önceki kiloma dönmeme rağmen belimin yanlarım çok butlu eski kıyafetlerimin çoğu dar oldu. 🙄
Kilo vermem lazım diyorum lafta kalıyor Ramazan bitse bi hırslansam diyorum bahaneye girer mi ki bu😂

Tünaydın kızlar hava çok güzel bir o kadar da sıcak☺
Hamile kalmadan önceki kiloma dönmeme rağmen belimin yanlarım çok butlu eski kıyafetlerimin çoğu dar oldu. 🙄
Kilo vermem lazım diyorum lafta kalıyor Ramazan bitse bi hırslansam diyorum bahaneye girer mi ki bu😂
Tünaydın canım, iyi olmuş ayıklama yaptığınız. Benim dolap da berbat, yazlıkları bile yerleştiremedim daha.
Aynı kilona döndüysen çok iyi Maşaallah sen bir sıkılaş yeter o zaman.
Verirsin canım acele etme. Yazın zaten sıcaklardan bol sıvı tüketiyoruz,
Bol su iç Yürüyüş yap. Karpuz mevsimi geldi, karpuz hem susuzluğu alıyor hemde tok tutar kuzum.

Tünaydın canım, iyi olmuş ayıklama yaptığınız. Benim dolap da berbat, yazlıkları bile yerleştiremedim daha.
Aynı kilona döndüysen çok iyi Maşaallah sen bir sıkılaş yeter o zaman.
Verirsin canım acele etme. Yazın zaten sıcaklardan bol sıvı tüketiyoruz,
Bol su iç Yürüyüş yap. Karpuz mevsimi geldi, karpuz hem susuzluğu alıyor hemde tok tutar kuzum.
Bende erteleye erteleye anca bu zamana hallettim kuzum bi pazarımız vardı onu da böyle ıvır zıvır şeylerle harcadık mecbur.
Karpuz pek sevmem eheh gerçi ben erikte sevmem. Değişik insanım😂 Kavun yerim ama bol bol aynı etkiyi verir mi bilmem ama😍
Yürüyüş anca akşam onda da tek olunca sıkılıyorum 🤷🏻‍♀️ Mecbur yine çıkıyorum ama.

Bende erteleye erteleye anca bu zamana hallettim kuzum bi pazarımız vardı onu da böyle ıvır zıvır şeylerle harcadık mecbur.
Karpuz pek sevmem eheh gerçi ben erikte sevmem. Değişik insanım😂 Kavun yerim ama bol bol aynı etkiyi verir mi bilmem ama😍
Yürüyüş anca akşam onda da tek olunca sıkılıyorum 🤷🏻‍♀️ Mecbur yine çıkıyorum ama.
Takip et konuları, forumda tvde instagramda filan çoğalır artık hızlandırılmış bikini diyetleri :KK45:
Ben umudu kestim kilodan valla, salıverdim bildiğin. Çünkü önce sıkılaşmam lazım. Onu da nasıl yapıcam bilmiyorum. 3 kilom ve birde 4 aylık hamile göbeği kaldı.

Takip et konuları, forumda tvde instagramda filan çoğalır artık hızlandırılmış bikini diyetleri :KK45:
Ben umudu kestim kilodan valla, salıverdim bildiğin. Çünkü önce sıkılaşmam lazım. Onu da nasıl yapıcam bilmiyorum. 3 kilom ve birde 4 aylık hamile göbeği kaldı.
Benimde söylendiğime bakma güzel bir diyet yapmadan sporla gitmez bendekiler. Anca dediğin gibi sıkılaşırım😂 çok dertliyim çoook

Kuzum daha önce de yazmıştım, 3 farklı doktora sordum hepsi 3 ayı dolana kadar en geç 4 saatte bir emzirmek gerektiğini söyledi. 3 aydan sonra önemli değil istediği kadar uyusun dediler.
Bu arada bebeği çok giydirmişsiniz gibi geldi 😅 sıcak huysuzluk uykusuzluk yaparmış biz aşıya biraz kalın giydirirek götürmüşüz de hepsini çıkardılar 😂

melankolimm melankolimm canım geçmiş olsun 🙏

Cuttingcorners Cuttingcorners kuzum geçmiş olsun, düzelmedi mi hala 😞
Doktora gittik canım sabahtan antibiyotik verdi bugün halsizlik de var😟 uyudum biraz inşallah yarına biraz daha etki eder taş gibiydi sağdıkça masaj da yapıyorum çok yanım yanıyor 😢

Doktora gittik canım sabahtan antibiyotik verdi bugün halsizlik de var😟 uyudum biraz inşallah yarına biraz daha etki eder taş gibiydi sağdıkça masaj da yapıyorum çok yanım yanıyor 😢
Çok zor olur o kuzum ya bende çektim onu bir kere sol bir kere de sağ göğsümde oldu :KK43: sıcak bez koydum hep koydukça da masaj yaptım işe yaradı mı bilmiyorum belki ondan belki kendiliğinden geçti. Ağrısı bütün vücuduma vuruyordu artık. İnşallah geçer bir an önce seninki de :KK43:

Kuzum daha önce de yazmıştım, 3 farklı doktora sordum hepsi 3 ayı dolana kadar en geç 4 saatte bir emzirmek gerektiğini söyledi. 3 aydan sonra önemli değil istediği kadar uyusun dediler.
Bu arada bebeği çok giydirmişsiniz gibi geldi 😅 sıcak huysuzluk uykusuzluk yaparmış biz aşıya biraz kalın giydirirek götürmüşüz de hepsini çıkardılar 😂

melankolimm melankolimm canım geçmiş olsun 🙏

Cuttingcorners Cuttingcorners kuzum geçmiş olsun, düzelmedi mi hala 😞
Sagol canım cumlemizin

Mesajını yeni gördüm canım. Ben bilgi vereyim sen yine aklına takılan olursa sor. Aşıdan 1 gün önce bebeğini yıka, çünkü aşıdan sonra 3-4 gün yıkamak yasak. Omzundan ve iki bacağından vuruluyor yanı 3 kez ardarda. Aşıdan sonra kolu acıdığı için hassas oluyorlar, ona göre üst tarafı giydirmesi değiştirmesi kolay kıyafetler seç. Ben aşıdan önce yarım çay kaşığı , aşıdan sonrada yarım çay kaşığı calpol verdim. Aşıdan sonra 2-3 saat uyudu.
Ateşi çok çıkmadı şükür, ara ara geldi gitti, sadece 2-3 gün huysuzluğu oldu o kadar.
Evet bunları merak ediyordum teşekkür ederim birde şu otizm korkutmalarından sıyrılsaydım çok korkuyorum ya

Aynen canım paylaştığın çok doğru. Ben de bu şekilde yapıyorum maşaAllah diyeyim ne ağladı ne de üşüdü çok seviyor suyu

Canım diğerlerimizin daha yeni 40 ı çıktı... Bayram sonrası bebişlerin 2.ay aşısı var. Eğer yaptırmayacaksan dilekçe vermen lazım. Otizm konusunda haklısın ama bu konu iki ucu boklu değnek. Herkesin savunduğu farklı. Mesela benim bulunduğum ilçede çok fazla otizmli çocuk var ve bunlar hep köyden gelenler. Söylenene göre hepsi de aşıdan dolayı olmuş. Bunu savunan bir grup var ve hiçbiri çocuklarına aşı yaptırmadı. Geçenlerdee limoncicegim1115 limoncicegim1115 de çok güzel bir paylaşım yaptı bu iş rant meselesine döndü maalesef.

Ah canım ya bi anda mı oldu mu dün nasıldın peki? İki memede mi öyle oldu? Git canım doktora için rahat etsiin. Peki ipek emebildi mi ? Nasıl yaptın.

Banyo sonrası normal uzun uyuması.endişe etme ama diğer zamanda yine de 40 ı çıkana kadar 3 saati geçirme bence tatlım. Ben şimdi 4 saat bazen 4;5 saat de olabiliyor gece mamasını veriyorum.

Her doktorun kendine göre bi zamanı var demek ki
Paylaşımı kaçıncı sayfada acaba aradım bulamadım siz de yaptıracak mısınız çok araştırma okudum bağlantısı olduğunu kanıtlayan birşey yok arada kaldm ve çok korkuyorum:/

Tünaydın kızlar hava çok güzel bir o kadar da sıcak☺️

Benimde dolap aşırı karışık ya 😩. Daha kışlıklak duruyor yazlıkları valizden çıkarıp giyiyorumm😅. Zayıflasam düzeltecem dolabı.
Bence bahaneye girmez ramazan bitsin bolbol su içerek sıkılaştırırsın kendini kuzu

Paylaşımı kaçıncı sayfada acaba aradım bulamadım siz de yaptıracak mısınız çok araştırma okudum bağlantısı olduğunu kanıtlayan birşey yok arada kaldm ve çok korkuyorum:/
canım yaptır, bu konuda daha net birşey yok çocuğunu riske atma, 2
ay aşısının içinde verem aşısı da var, allah.korusn sonra.cok üzülürsün

Bebeğimde sanırım mide yanması var kızlar.

Sürekli dilini çıkarıyor, ağzında birşey varmış gibi çiğniyor. Biberondan sonra ağlıyor :KK43:
Çarşamba 1 aylık kontrollümüz için doktora gideceğiz artık sorarım.

Sütünü değiştirmiştim 100% yerli bio sütte geçmiştim içinde palm yağı içermeyen. Acaba adaptasyon sürecinde mi bilemedim

X