- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Beni kırktan sonra çağırmadı. Çocuğu kontrole getirirken gel sezaryen yerine bakalım demişti. Bi ona gittim. Ama bence biraz iyileşinceye git smear testi yaptır. Benim doktorum hastaneden ayrılıyor bayram sonu. Artık ketem e gidicem test için. Çocuğuda yaşına kadar çağırıyorlar aylık kontrole ama ben gitmicem hasta olmadığı sürece. Yaptıkları tek şey boy kilo kontrolü yapmak gibi rutin şeyler. O işlemleri zaten sağlık ocağında hemşire yapıyor. Hastaneye götürüp mikrop kaptırmaya gerek yok.Canım sende en azından doktorlar ilgili davranmış
Ben sağlık ocağına gidiyorum hemşireden başkasını görmeden geliyorum
Doktorun bir şeyden haberi yok
Hastaneye de kendim götürdüm iki kez
Doktor sadece üçüncü günde kontrole çağırmıştı taburcu olurken o kadar
Kadın doğum da aynı şekilde
Bir sıkıntın olursa gel, onun dışında gelmene gerek yok dedi
Burda okuyunca şaşırıyorum
Bebeği bir ay kontrolüne çağırıyorlar
Anneyi kırkıncı gün kontrolüne çağırıyorlar falan
Biz Allah’a emanet yaşıyoruz galiba
Sağol canım biliyorum 4 hafta süresi olduğunu
Sadece bu kadar çabuk bitmesine şaşırdım
Cok gecmis olsn canm. Aklima benim agrilarim geldi. Ne cekmistim. 4 gun surmustu. Sonra antibiyotik basladik.zaten dr a gittigim gun kanamam tekrar baslamis ve agrilarim dinmisti. Cunki icimde su kalmis kanamayla attim agrilarm kalmadi. Ins seninki de ciddi bisi diildir canimŞiddetli şekilde sol kasık ağrım var
Adet olacakmışım gibi bi ağrı
Ama tek taraflı olması yumurtlama döneminde olan ağrıyı anımsatıyor. Bilemedim neyin nesi ya doktora randevum var gidebilecek durumda değilim iki büklümüm ağrıdan
Hafifledi biraz kuzum hiç sevmem normalde de kullanmam aslında ama içeyim yoksa hastaneye gidememCanım geçmiş olsun bir ağrı kesici alsan
1 saat sonra otobüs geliyor ona yetişirim inşallah iyi olurum da canım şuan sıcak tutuyorum kendimi. Yumurtlama ağrısına benzettim önceden de olurdu ama bilemiyorum ki inşallah kist falan değildirAh canım ya tahmin edebiliyorum şu an ne kadar ağrı çektiğini
Kendini sıcak tutmaya dikkat et
Allah korusun kist falan olmasın
Gidebilecek durumda olunca hemen gitmeye çalış canım
Geçmiş olsun canım. Biraz uzan dinlen. Doktorada gitmeye çalış. Kist olabilir.Şiddetli şekilde sol kasık ağrım var
Ama tek taraflı olması yumurtlama döneminde olan ağrıyı anımsatıyor. Bilemedim neyin nesi ya doktora randevum var gidebilecek durumda değilim iki büklümüm ağrıdan
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım. Biraz uzan dinlen. Doktorada gitmeye çalış. Kist olabilir.
Aynen cnm doymasa durmaz ağlar ,arada olacak demek ki huzursuzluklarıBen de mama verelim uyur belki dedim ama gazı da vardı, daha kötü olur diye korktum vermedik
Sütüm mü yetmedi doymuyor da mı uyumuyor dedim annemle kardeşim de bu çocuk aç olsa ağlar durur dediler
Bugün böyle yapmaz inşallah
Kardeşim gidiyor, eşim de akşam iftara davetli
Annemle tek kalcaz mahvolurum uyumazsa
Geçmiş olsun cnmŞiddetli şekilde sol kasık ağrım var
Sağol canımGeçmiş olsun cnm
Ben de geçen akşam sıcak su torbasına sarılıp uyumuşm neyin nesi anlamadım bir haftadır gün içinde karın ağrısı yokluyor beni..hava birden sıcak oldu bizimkilerde sürekli pencereyi açıyor sanırım üşütüyorum. Çünkü regl olmadım.Öyle yaptım kuzum hemen.
Oy oyy
Bende kaç gündür ara ara adet ağrısı çekiyorum gelen giden yok üşütüyoruz sanırım. Ayağıma sıcak su torbası koyup yorgana sarıldım geçti bayaBen de geçen akşam sıcak su torbasına sarılıp uyumuşm neyin nesi anlamadım bir haftadır gün içinde karın ağrısı yokluyor beni..hava birden sıcak oldu bizimkilerde sürekli pencereyi açıyor sanırım üşütüyorum. Çünkü regl olmadım.
Bence de canım üşütüyoruz. Bi de ben aşırı terliyorum. Fırsatım olsa duştan çıkmayacağımBende kaç gündür ara ara adet ağrısı çekiyorum gelen giden yok üşütüyoruz sanırım. Ayağıma sıcak su torbası koyup yorgana sarıldım geçti baya ☺
Tüm mesajları okudum ama alıntılamamışım
atanamayanogretmen aynen canım aç olsa ağlar yani belli eder kendini. Dönemsel huzursuzluk olabiliyor. Zamanla düzelecek.
melankolimm benim bebiş de 13.15 de doğdu...
isimdeyimgucumdeyim sağlık ocağındaki hemşire de çok bilgili...hep anlatır detaylıca. Biz doktoru tanıdığımız için o da gelir hemen odaya. Aile gibi ortam o yüzden. Açıkçası ben de her ay götürmeyi düşünmüyorum hasta olmadıkça. Sağlık ocağı ilk 1 yıl takibi yapıyor. İşitme kalça için mecburen gittik hastaneye. Onun dışınsa gerek yok. Ha bi de göz muayenesi var onu da 1 ay içinde baktırmalıyız.
Aynen cnm doymasa durmaz ağlar ,arada olacak demek ki huzursuzlukları
Beni kırktan sonra çağırmadı. Çocuğu kontrole getirirken gel sezaryen yerine bakalım demişti. Bi ona gittim. Ama bence biraz iyileşinceye git smear testi yaptır. Benim doktorum hastaneden ayrılıyor bayram sonu. Artık ketem e gidicem test için. Çocuğuda yaşına kadar çağırıyorlar aylık kontrole ama ben gitmicem hasta olmadığı sürece. Yaptıkları tek şey boy kilo kontrolü yapmak gibi rutin şeyler. O işlemleri zaten sağlık ocağında hemşire yapıyor. Hastaneye götürüp mikrop kaptırmaya gerek yok.
Sağlık ocağında bende doktorla görüşmüyorum hep hemşiremiz ile görüşüyoruz. Bence bizim hemşire doktorumuzdan daha iyi
Umay’ın burnu tıkalıHasta olmasınlar da canım
Dünden beri çocuğu inceleyip duruyorum
Ateşi var mı hırıltısı var mı burnu tıkalı mı
Hiçbir şeyi yok ama yine de uyumadı
Canım sende en azından doktorlar ilgili davranmış
Ben sağlık ocağına gidiyorum hemşireden başkasını görmeden geliyorum
Doktorun bir şeyden haberi yok
Hastaneye de kendim götürdüm iki kez
Doktor sadece üçüncü günde kontrole çağırmıştı taburcu olurken o kadar
Kadın doğum da aynı şekilde
Bir sıkıntın olursa gel, onun dışında gelmene gerek yok dedi
Burda okuyunca şaşırıyorum
Bebeği bir ay kontrolüne çağırıyorlar
Anneyi kırkıncı gün kontrolüne çağırıyorlar falan
Biz Allah’a emanet yaşıyoruz galiba
Sağol canım biliyorum 4 hafta süresi olduğunu
Sadece bu kadar çabuk bitmesine şaşırdım
Şiddetli şekilde sol kasık ağrım var
Kuzum karbonhidratsız olmaz ama,bence çok tahıllı ekmek yemelisin bana az geldi menünBu sabahki kahvaltım. Yanında bir avuç dut kurusu ve iki tane hurma yedim. Hiç ekmek yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?