- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Ben başladım canm yüzüstü yatmaya bir ağrım falan olmadı göğüsler biraz rahatszlık verdiYüzüstü yatan/yatabilen var mı?
Bir diğer en merak ettiğim şey bu gerçekten.
Korkudan yatamıyorum ağrım olmasada.
Gerçi yarın doktora gidicem sorarım ama yine sizlere de sorayım dedim canlı örnek varsa
Evet çok değişikti sezaryenden hemen sonra çok şükür ki geçti gitti o günler canımBende bi hoş oluyorum uuy yazarken bile fenayım
Enem sezeryandan sonra bacağıma dokunuyorum yumuşak sıcak birşey his yokO geliyor aklıma kötü oluyorum
Ben yatıyorumYüzüstü yatan/yatabilen var mı?
Bir diğer en merak ettiğim şey bu gerçekten.
Korkudan yatamıyorum ağrım olmasada.
Gerçi yarın doktora gidicem sorarım ama yine sizlere de sorayım dedim canlı örnek varsa
Valla gaza geldim deneyeceğim galibaBen yatıyorum
Dene :)) bende yüzüstü yatmayı çok severim, hamileyken sanırım en çok yüzüstü yatmayı özlemiştimValla gaza geldim deneyeceğim galiba
Korkuyormuşum olmadıDene :)) bende yüzüstü yatmayı çok severim, hamileyken sanırım en çok yüzüstü yatmayı özlemiştim
Biz bugün doktora gittik.
Şimdi sağlık ocağı ile doktorun nasıl çeliştiğini anlatacağım size.
Ama önce kendimle ilgili diyeyim
45. Günümüz. Dikişlerim çok azmış doktor öyle dedi. Gayet iyi dedi kaynamış. Rahim toparlanmaya başlamış. Adet görebilirsin. Korun mutlaka hamile kalma dedi.
Sonra metehan ı götürdük. Şimdi 2.ayını doldurduğunda bayrama denk geliyor diye kalça USG Çektirelim dedik. Çünkü sağlık ocağı 45.günden sonra çekebilirler dedi. Ama doktor hayırrr dedi. Daha erken iyice gelişsin. 3. Aya kadar süresi var dedi. O iş kaldı. Neyse muayene etti maşaAllah kg almış iyi.
Testisler Dr inmiş sıkıntı yok. Konak ı sordum çok hafif dedi düzelebilir dedi. Ama ilerlersek konak için losyon varmış onu kullanabilirsiniz dedi.
Rota aşısını sordum. 2 doz yeterli dedi. Tam da zamanı imiş. 6 hafta ila 24 hafta arasında yapılmalı ve iki doz arasında 4 hafta geçmeli dedi. İyi dedik gidelim alalım. Biliyorsunuz 1 doz 270 TL aldık sağlık ocağına gittik.
Tuğba niye bize sormadan aldın dediler? Eee dedim doktor zamanı şimdi dedi. Olmaz dedi. 2. Ay aşısı ile aynı anda olacak bu canlı aşı. Zaten bu aşı ağızdan yapılıyor ve buz kalıbı ile durmalı. Bu aşı bozulur çok erken iade edin dedi. Pahalı bi aşı elinizde kalmasın. Sağolsun eczane iade aldı.
Sonra eşimle konuştuk. Biri öyle diyor biri böyle. Salak olduk. Neyse dedim. Aşı konusunda sanırım sağlık ocağı daha bilgili çünkü onlar takip yapıyor. Diğer konularda da doktoru dinlemek lazım.
Bizden haberler böyle.
O damla da kapağı açıldıktan 4 hafta sonra kullanılmıyor canım bitmiş ama haberin yoktur belki tekrar alırsan falan diye söyleyim dedim
@Chickennova
Tuana-ahmet
karamell
Şimdilik aklıma gelen kaçaklar :) Nasılsınız?Ufaktan sitem etsem kaçtınız gittiniz diye. Doğru söyleyeni 9 köyden kovar mısınız ki
Aynı benim eşimi anlatıyorsun.aksamlari erkenden uyuyor Sabahta erkenden kalkıyor birde o arada bebegi uyandırıyor.aksamlari biraz bak dediğimde uykum var diyor.sabahta uyandırdı bebegi bakacaksan uyandır dedim.bebek uyandi bu sefer yazılı hazırlayacam diye tuydu.sersem gibiyim uykusuzluktan
Cnm dün benim kuzuda saat ikindi 4 e kadar saat başı uyandı emdi ,sonra gözleri bi açtı gece 12 ye kadar uyku yok durmuyoda ,iki gündür böyle yapıyo ,gece mama verdim 10 da mama ağırlaştırıyo uyutur dıye yarım saat uyudu yıne uyandı ,en son 12 de uyudu ,bugün de öyle yapacak diye aklım çıkıyo,Kızlar dün kabus gibi bir gündü
Nazlı Hilal doğru düzgün uyumadı, sürekli memedeydi
Artık meme uçlarım sızlamaya başlamıştı emmekten
Pek ağlamadı ama sürekli ıkıl ıkıl hiç rahat durmadı
Kucağımızda azıcık uyuyor, beş dk geçmeden gözlerini açıyordu
En son ben de oturdum ağladım kimse olmasa ben ne yapacaktım diye
Sabah 5te uyandı gece 1e kadar uyumadı mahvoldum
Bir yeri mi ağrıyor niye uyumuyor diyorum annem de bir yeri ağrısa bu çocuk ağlar diyor ama niye hiç uyumadı anlamadım
Geceye kadar sırtı yatak görmedi çocuğun
En son gece 12de emzirdim kardeşime verdim yattım daha doğrusu yorgunluktan bayıldım
Kardeşim ilgilenmiş uyutmuş sağolsun
Cnm dün benim kuzuda saat ikindi 4 e kadar saat başı uyandı emdi ,sonra gözleri bi açtı gece 12 ye kadar uyku yok durmuyoda ,iki gündür böyle yapıyo ,gece mama verdim 10 da mama ağırlaştırıyo uyutur dıye yarım saat uyudu yıne uyandı ,en son 12 de uyudu ,bugün de öyle yapacak diye aklım çıkıyo,
atanamayanogretmen kuzum düzenli takip eden doktorun olmalı yoksa.cagirmazlar, mesela benim bebeğimi hastaneden çıkarken doktor gördü ilk gün birdaha doktora.gostermedim 45 gunluguz düşün, sadece hemşire gördü birde işitme testini yapan gördü, kalça.filmi içinde özelden randevu aldım direk film çekilecek, bende doktor görmesin diye uğraşıyorum düzenli istersen kendine bi doktor bul o seni çağırır zaten her ay... bu arada esine sorsan o çok fedakarlık yapiyordur ama.uzulme büyüyünce dah çok ilgilenir, bebekler küçükken fazla ilgilenmiyorlar, uykusuzluk filan allah korusun onlara gore değil, iki yaşında.filan çocuk konuşmaya başlayıp baba diyince baba oluyo bu erkekus türleri...
Şiddetli şekilde sol kasık ağrım var
Adet olacakmışım gibi bi ağrı
Ama tek taraflı olması yumurtlama döneminde olan ağrıyı anımsatıyor. Bilemedim neyin nesi ya doktora randevum var gidebilecek durumda değilim iki büklümüm ağrıdan
Öyle yaptım kuzum hemen.canım hemen ayaklarını isit, ayaklarına sicak su torbası koy, belki ise yrar
Canım geçmiş olsun bir ağrı kesici alsanŞiddetli şekilde sol kasık ağrım var
Ama tek taraflı olması yumurtlama döneminde olan ağrıyı anımsatıyor. Bilemedim neyin nesi ya doktora randevum var gidebilecek durumda değilim iki büklümüm ağrıdan
Şiddetli şekilde sol kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?