- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Başkan çalışıyorKızlar dün fırsat bulup da yazamadım
Belediye başkanı dün hediye gönderdi bize
Aslında bize özel bir durum değil
Belediye doğum yapanlara hediye gönderiyor
Bizimki de dün geldi
Kapı çaldı, gözden baktım iki kadın. Önce açmayacaktım sonra baktım ellerinde dosya var biri beyaz önlük giymiş, sağlık ocağından geldiler zannettim açtım
Hayırlı olsun geçmiş olsun falan dediler
Belediye başkanımızın size hediyesi, başkanımız yoğun olduğu için gelemedi tebriklerini iletiyor dediler
Bir tane takım, bir battaniye, 4 tane sleepy bez. Canbebe ıslak mendil canbebe şampuan
Bunlar var çantada
Çantanın da üstünde hoş geldin bebek yazıyor
Maaşallah canım her şey yolundaKızlar kendi doktoruma gittim az önce beni görünce direk sordu zaten
Tutamadım kendimi gözyaşları süzüldü
Öyle işte bana baktı Durum iyiymiş herşeyin iyi dedi. Usg ile iç dikişlere baktı güzel kaynamış dedi.
Özeldeki doktor 6 ay duruma göre bakarız demişti buradaki 1 sene bekle en az dedi.
Ağrıyı sordum yumurtlamadan olabilir dedi öncesinde de oluyor diyince. Yumurtalıklarım iyi durumdaymış. Yani sorun yok kızlar iyi haberlerle geldim
Cuttingcorners bu Arada sağol kuzum geçti çok hafif sızı kaldı
Öyle kuzumMaaşallah canım her şey yolundakuzum 1 sene dediğin hemen geçer, önce anne her açıdan hazır olmalı ❤
Geçmiş olsun canım şükür bir sorun yokmuş en azından. 6 ay 1 sene hepsi geçer öncelik senin hazır olman.Kızlar kendi doktoruma gittim az önce beni görünce direk sordu zaten
Öyle işte bana baktı Durum iyiymiş herşeyin iyi dedi. Usg ile iç dikişlere baktı güzel kaynamış dedi.
Özeldeki doktor 6 ay duruma göre bakarız demişti buradaki 1 sene bekle en az dedi.
Ağrıyı sordum yumurtlamadan olabilir dedi öncesinde de oluyor diyince. Yumurtalıklarım iyi durumdaymış. Yani sorun yok kızlar iyi haberlerle geldim
Günaydın canımGünaydın kızlar ❤
Sabaha karşı bir gök gürledi ki yemin ederim yüreğime indi bomba attılar sandımÇok şiddetli yağdı korktum allahtan ipek korkmadı ben onu hep sese alıştırdığım için anlamadı.
Babannemiz de bize sürpriz yapmış beğendiğim bi model vardı oda almış bize, o da bugün gelecekmiş
Bol sütlü ve uykulu günler diliyorum hepimize
Aynen kuzu kader kısmet takıntım yok zaten o konuda :) Kendi doktoruma güvenim sonsuz zaten ne derse uyarım yaniGeçmiş olsun canım şükür bir sorun yokmuş en azından. 6 ay 1 sene hepsi geçer öncelik senin hazır olman.
Aman da aman ne güzel bir uygulama. Güle güle kullansın kuzucukKızlar dün fırsat bulup da yazamadım
Bizimki de dün geldi
Kapı çaldı, gözden baktım iki kadın. Önce açmayacaktım sonra baktım ellerinde dosya var biri beyaz önlük giymiş, sağlık ocağından geldiler zannettim açtım
Belediye başkanımızın size hediyesi, başkanımız yoğun olduğu için gelemedi tebriklerini iletiyor dediler
Bir tane takım, bir battaniye, 4 tane sleepy bez. Canbebe ıslak mendil canbebe şampuan
Bunlar var çantada
İlaç kullanıyor musun Umay'a. Ben de tıkalı olduğu an damlatıyorum. Ben serum kullanıyorum ama xlear un burun damlasını damlatyorım daha kolay ve etkili geldi bana.Umay’ın burnu tıkalıaz evel açmak için serum fizyolojik sıktım daha çekmeden yemyeşil aktı çektikçe geldi arkası. Demekki daha sık açmak lazım burnunu die düşündüm.
Bana da mol gebelikten sonra 1 yıl yasak dediler ben bildiğin pazarlık yaptım 6 ay olmaz mı dedim. Olmaz dedi. Yaştan ötürü demiştim ilerleyen yaşlarda zorlaşıyor çünkü. Ama biz 9 ay bekledik. Biraz korktum ama acaba beklesemiydik diye ama çok dua ettim çok şükür Rabbime. Sen de zamana bırak canım o an gelince zaten bir sebeb oluyor hep.Kızlar kendi doktoruma gittim az önce beni görünce direk sordu zaten
Smear her yıl yapılmalı canım.Aynen bizim hemşire de doktordan daha ilgili ve bilgili
Smear iki yıl önce yaptırmıştım tekrarlamak gerekiyor mu doktor bir şey söylemedi bana
Bebeği de çok fazla hastane ortamına sokmak iyi değil dediğin gibi ama bir şeyler eksik kalacak diye korkuyorum
Allahtan sağlık ocağı takipleri güzel yapıyor
Kızlar dün fırsat bulup da yazamadım
Bizimki de dün geldi
Bunlar var çantada
Ayaküstü yedim Canım. Yoksa ekmek yerim. Başım ağrıyırdu, hazır Umay uyuyorken kahvaltı yapıp yatayım derdindeydim. Hem güm içinde karbonhidrat alıyorum zaten die de düşündüm.Canım aile hekimine gösterebilirsin genel bi muayene yapsın her gittiğinde görsün bebeği ben öyle yaptım
Eşinin kendini odaya kapatması sen gidince oyun oynamasıbenim eşim çok erken kalkıyor haliyle de erken yatıyor baya ama odalarımızı hiç ayırmadık hattageçen gece ipek baya feryat figan ağlıyordu kalktı pışpışladı gazını çıkarmaya çalıştı şaşırdım yani
Kuzum sen uyumamasından korkmuşsun ama bizde gündüz uykusu hiç yok memede kucakta uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyoratak döneminde olduğunu düşünüyorum.
Topluca cevap vermiş oldum
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Kuzum karbonhidratsız olmaz ama,bence çok tahıllı ekmek yemelisin bana az geldi menün
Umay’ın burnu tıkalıaz evel açmak için serum fizyolojik sıktım daha çekmeden yemyeşil aktı çektikçe geldi arkası. Demekki daha sık açmak lazım burnunu die düşündüm.
Ne güzel bir uygulama :)) bizimkilerde anca bilbordlara boy boy afişlerini astırsın
Millette ne babaanneler var. Bizimki de eli boş geldiGünaydın kızlar
Sabaha karşı bir gök gürledi ki yemin ederim yüreğime indi bomba attılar sandımÇok şiddetli yağdı korktum allahtan ipek korkmadı ben onu hep sese alıştırdığım için anlamadı.
Babannemiz de bize sürpriz yapmış beğendiğim bi model vardı oda almış bize, o da bugün gelecekmiş
Bol sütlü ve uykulu günler diliyorum hepimize
Canım aile hekimine gösterebilirsin genel bi muayene yapsın her gittiğinde görsün bebeği ben öyle yaptım
Eşinin kendini odaya kapatması sen gidince oyun oynamasıbenim eşim çok erken kalkıyor haliyle de erken yatıyor baya ama odalarımızı hiç ayırmadık hattageçen gece ipek baya feryat figan ağlıyordu kalktı pışpışladı gazını çıkarmaya çalıştı şaşırdım yani
Kuzum sen uyumamasından korkmuşsun ama bizde gündüz uykusu hiç yok memede kucakta uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyoratak döneminde olduğunu düşünüyorum.
Topluca cevap vermiş oldum
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Kuzum karbonhidratsız olmaz ama,bence çok tahıllı ekmek yemelisin bana az geldi menün
İlaç vermiyorum canım bol bol emzirmeye çalışıyorum. Serum fizyolojiklede burnunu açıyorum ama demekki daha sık açmalıyım. İyi olmazsa Pazartesi götürücem doktora. Yada yarın özele götürürüm. Aklıma gelseydi bugüne sıra alırdım, zaten Gökçe’yi götürücektik bugün.Aman da aman ne güzel bir uygulama. Güle güle kullansın kuzucuk
İlaç kullanıyor musun Umay'a. Ben de tıkalı olduğu an damlatıyorum. Ben serum kullanıyorum ama xlear un burun damlasını damlatyorım daha kolay ve etkili geldi bana.
Bana da mol gebelikten sonra 1 yıl yasak dediler ben bildiğin pazarlık yaptım 6 ay olmaz mı dedim. Olmaz dedi. Yaştan ötürü demiştim ilerleyen yaşlarda zorlaşıyor çünkü. Ama biz 9 ay bekledik. Biraz korktum ama acaba beklesemiydik diye ama çok dua ettim çok şükür Rabbime. Sen de zamana bırak canım o an gelince zaten bir sebeb oluyor hep.
Bizimki güya bebeğe bohça yapmış,bir maaş harcadım diye ortalıkta geziyorduMillette ne babaanneler var. Bizimki de eli boş geldiçorap dahi almadılar.
Gerçi bizimde teyzemiz var. Herkes istiyor vermiyoruz
Umay’ın çok belli Canım. Tıkanıyor nefes alırken. Hırıl hırıl burnu. Hatta biraz da öksürüyor. Ablasından geçti. Dikkat ettik ama gene de geçti.Burnu tıkalı olsa anlarım değil mi
Emerken güzel emiyor, tıkalı olsa ememez diye düşünüyorum
Çok kaliteli şeyler değil, ben kullanmam ama yine de uygulama güzel
Gene eskiden de olsa ördüğü yeleği koymuş, bir çorap dahi almadan geldiBizimki güya bebeğe bohça yapmış,bir maaş harcadım diye ortalıkta geziyordu
Çoğu eskiden örüp koyduğu yelek, bir takım iki zıbın bu kadar
Anneme de bir yazma koymuş
Bana bir iğne bile yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?