- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
His yok derken? Benimki acıyor bastırınca kuzum banyoda yıkanirken falan tam bastıramıyorumKesi yerinin üstü yani göbeği deliğimin altında his yok sizde de öyle mi? Geçiyor mu bu hissizlik kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
His yok derken? Benimki acıyor bastırınca kuzum banyoda yıkanirken falan tam bastıramıyorumKesi yerinin üstü yani göbeği deliğimin altında his yok sizde de öyle mi? Geçiyor mu bu hissizlik kızlar?
Hissizlik yok mu sende kuzu ? Orası uyuşturulmuş gibiHis yok derken? Benimki acıyor bastırınca kuzum banyoda yıkanirken falan tam bastıramıyorum
Baya his yok kuzum hissis gibi ama tamamen değil. %70 hissetmiyorum mesela parmağımı gezdirince vs.His yok derken? Benimki acıyor bastırınca kuzum banyoda yıkanirken falan tam bastıramıyorum
Bendede hissizlik var bir arkadaşım 1 yıl önce doğum yaptı onda halen varmış hissizlik canım.çok tuhaf birşey ya dokunuyorum dokunduğumu hissetmiyorumKesi yerinin üstü yani göbeği deliğimin altında his yok sizde de öyle mi? Geçiyor mu bu hissizlik kızlar?
İyi kuzu sen?Been geldim kuzularrr. Nasılsınız
Bugün eşim izinliydi fırsattan istifade gezdik
Bende kuzenime sordum ilk zaman ki gibi değilmiş ama hala varmış o hissizlik. Benim içim hoş oluyor dokununca ya hissetmemek garibime gidiyor.Bendede hissizlik var bir arkadaşım 1 yıl önce doğum yaptı onda halen varmış hissizlik canım.çok tuhaf birşey ya dokunuyorum dokunduğumu hissetmiyorum
İyi kuzu sen?
Bende kuzenime sordum ilk zaman ki gibi değilmiş ama hala varmış o hissizlik. Benim içim hoş oluyor dokununca ya hissetmemek garibime gidiyor.
Aynı benim eşimi anlatıyorsun.aksamlari erkenden uyuyor Sabahta erkenden kalkıyor birde o arada bebegi uyandırıyor.aksamlari biraz bak dediğimde uykum var diyor.sabahta uyandırdı bebegi bakacaksan uyandır dedim.bebek uyandi bu sefer yazılı hazırlayacam diye tuydu.sersem gibiyim uykusuzluktanUykusuzluk sinirlerimi çok yıpratıyor
Gece 2buçukta kalktı altını aldım gazını çıkardım emzirdim yatırdım derken saat 3ü geçti
Biraz uyudum, 5te uyandı kalkış o kalkış
Kesik kesik uyuyor kucak istiyor beşikte hemen uyanıyor
Mahvoldum sabahtan beri
Az önce eşim işten geldi, ben uykusuzluktan bayılmak üzereydim, çocukta kucağımda uyutmaya çalışıyordum “çok yoruldum hiç uyumadı ben de uykusuz kaldım” dedim
Eşim de “aşkım biliyor musun ben de hiç uyumadım” dedi
Gel de sinir olma bu lafa
Ben de “sen işe gittin tabi ki uyumayacaksın dalga mı geçiyorsun benle” dedim
Tabi suçlu oldum
Ne desem beni tersliyorsun dedi bir de.
Gece Zaten ayrı yattı sabah işe gidecek diye, deliksiz uyudu maşallah
Mühendisinoğlu na bakarak yazdım kuzum o listede yok, olabilir ama tabi İçeriğini karşılaştırmak lazım listeye göre
Kesi yerinin üstü yani göbeği deliğimin altında his yok sizde de öyle mi? Geçiyor mu bu hissizlik kızlar?
Geçmediğini söyledi sezeryan olan bi arkadaşım
His yok derken? Benimki acıyor bastırınca kuzum banyoda yıkanirken falan tam bastıramıyorum
Bendede hissizlik var bir arkadaşım 1 yıl önce doğum yaptı onda halen varmış hissizlik canım.çok tuhaf birşey ya dokunuyorum dokunduğumu hissetmiyorum
Ben ilk Doğumdan sonra sordum doktora. 4 ayda sürebilir 4 yılda dedi. Neyseki benim 4 5 ay sonra düzelmişti sanırım. Tam olarak kaç ay hatırlamıyorum ama 1 yıl sürmemişti eminim.A April wind cnm.yuzeyel duyu sinirleri zarar görüyor o yüzden hissetmiyorsun ,zamanla geri gelir...
Baya his yok kuzum hissis gibi ama tamamen değil. %70 hissetmiyorum mesela parmağımı gezdirince vs.
Bende acı vs yok
İyi yapmışsınız canım biz güne gün ortasında başladığımız için çıkamadık ipektoşlaBeen geldim kuzularrr. Nasılsınız
Bugün eşim izinliydi fırsattan istifade gezdik
Kuzum normalde ben yüzüstü yatamam o yüzden bilemiyorum ama biraz daha bekleyebilirsinYüzüstü yatan/yatabilen var mı?
Bir diğer en merak ettiğim şey bu gerçekten.
Korkudan yatamıyorum ağrım olmasada.
Gerçi yarın doktora gidicem sorarım ama yine sizlere de sorayım dedim canlı örnek varsa
Ah ben hasret kaldım yüzüstü sereserpe yatmaya anlatamam yaniKuzum normalde ben yüzüstü yatamam o yüzden bilemiyorum ama biraz daha bekleyebilirsin
Kız bu kim diyorum foto değişmiş bende tempolu bir şey yapsam karnımı tutuyorum sanki bebek varmış gibi reflex olduAh ben hasret kaldım yüzüstü sereserpe yatmaya anlatamam yani
ilk yattığımda duygulanıp ağlayabilirim sanırım ehehe
O bende de var kuzum arada oluyor banadaKız bu kim diyorum foto değişmiş bende tempolu bir şey yapsam karnımı tutuyorum sanki bebek varmış gibi reflex oldu
Bende de aynı hissi çok az dokununca bi hoş oluyorumBaya his yok kuzum hissis gibi ama tamamen değil. %70 hissetmiyorum mesela parmağımı gezdirince vs.
Bende acı vs yok
Bende bi hoş oluyorum uuy yazarken bile fenayımBende de aynı hissi çok az dokununca bi hoş oluyorum