- 8 Ağustos 2018
- 742
- 1.255
Neden burada devam etmiyoruz;(Günaydın güzel anneler.
Diyet için nasıl yapalım kızlar. Burada mı paylaşım yapalım yoksa diğer Topiğe mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden burada devam etmiyoruz;(Günaydın güzel anneler.
Diyet için nasıl yapalım kızlar. Burada mı paylaşım yapalım yoksa diğer Topiğe mi ?
Bir su bardağı rezene çayı. Bir haşlanmış yumurta. İki dilim peynir 6 7 tane zeytin. Tahin pekmez. Bir dilim ekmek. Kahvaltı bu şekildeydi benimkahvaltıda bir dilim hadi bilemedim iki dilimden fazla yiyen anneler, yazın giyexeklerinizi, düğünleri düşünün, gıcık kocanızı dusunun, yemeyin o ekmeği, yemeyin
Bende var ama daha hiç kullanmadım e bebekten almıştıkKuzular birde emzirme önlüğü kullanan var mı? Çok sütüm yok ama artık çok sık çıkarız dışarı emzitirmek istediğimde kullanırım. Becerebilir miyim bilmiyorum ama.. kullanan varsa hngi markayı kullanıosunuz? Pratik mi?
Aynen ona bakmaktan uyuyamıyorum ztn ya :)Benimkide Çok hareketli çok ses çıkartıyor uyurken ben uyuyamıyorum acaba uyandı mı diye kontrol etmek için bir bakıyorum ki yok uyuyor
Diğer topic ? Kedinin kurduğumu :) anam ben ikisine zor yetişiyorum - hatta yetişemiyorum- 3. OlmasaGünaydın güzel anneler.
Bir su bardağı rezene çayı. Bir haşlanmış yumurta. İki dilim peynir 6 7 tane zeytin. Tahin pekmez. Bir dilim ekmek. Kahvaltı bu şekildeydi benim
bilemedim burda diyet yapmayanlari rahatsız etmeyelim ekmeksiz tatsız tuzsuz paylasimlarlaGünaydın güzel anneler.
bilemedim burda diyet yapmayanlari rahatsız etmeyelim ekmeksiz tatsız tuzsuz paylasimlarla
Günaydın kızlar ben artık size yetişemiyorum :) ben mi beceriksizim anlamadımm
Diyete değil ama spora ben de varım. Hamile kaldığım kilodayım ama ztn hamilelik öncesi çok kilo almıştım o yüzden vermem gereken daha çoook kilom var.
Bu arada sizin bebdler de uyurken tosurduyor mu :) bizim ki hiç susmuyor. Ih ıh yapıp duruyor :))
Tam olarak kaç günlüksünüz?Merhabalaar,
Dışardan sizi takip eden Nisan annesiyim. İkinci çocuğum. Benim bebenin atak haftası geldi, size de hatırlatayım dedim. Atak haftalarında bildiğiniz gibi bebeklerde huysuzluk, aşırı beslenme isteği vs oluyor. Paniğe kapılmayınız, aç mı bu çocuk demeyiniz :)
canım cam kırılabilir, metali hiç denemedim, zararlı mi bilmiyorum, cam bazen kırılıyor üzülürsün sütüneGünaydın kızlar
Bir şey sormak istiyorum, bu sütler illa ki özel poşetlerde mi saklanması gerekiyor?
Metal ya da camda donduramaz mıyım? Hafta sonu dışarı çıktığımızda malum havalar da sıcak hafta içinden az az biriktireyim diyorum ama süt poşetim yok bir alternatifi var mı merak ediyorum
Bende isimdeyimgucumdeyim ’in paylaştığından aldım ama daha kullanmadım kuzum. Ebebekten mycey markası. Üzerime denedim de Beste’yle denemedim :)Kuzular birde emzirme önlüğü kullanan var mı? Çok sütüm yok ama artık çok sık çıkarız dışarı emzitirmek istediğimde kullanırım. Becerebilir miyim bilmiyorum ama.. kullanan varsa hngi markayı kullanıosunuz? Pratik mi?
Cam buzlular çatlayabilir,metalde bence hiç olmaz vitamin minerallerle etkileşebilir normalde metale hiç koymuyoruz sütümüzü.Günaydın kızlar❤
Bir şey sormak istiyorum, bu sütler illa ki özel poşetlerde mi saklanması gerekiyor?
Metal ya da camda donduramaz mıyım? Hafta sonu dışarı çıktığımızda malum havalar da sıcak hafta içinden az az biriktireyim diyorum ama süt poşetim yok bir alternatifi var mı merak ediyorum
canım cam kırılabilir, metali hiç denemedim, zararlı mi bilmiyorum, cam bazen kırılıyor üzülürsün sütüne
Teşekkürler canım e bebek avm de var benimde bebekle hafta içi gitmem imkansız, hafta sonları gezmeye çıktığımızda emzirme sorun oluyor da onun için biriktirecektim hafta içinden başlayıp cam kabı bu gece denemek istiyorum alana kadar olmazsa da sipariş veririm artıkCam buzlular çatlayabilir,metalde bence hiç olmaz vitamin minerallerle etkileşebilir normalde metale hiç koymuyoruz sütümüzü.
Plastik sert bi poşet veya ağzı kapaklı plastikbi kaba koyabilirsin.anladığım kadarıyla sen kısa süreli tutacan.
Süt saklama poşetlerini eczane ve marketlerde bulabilirsin ebebekte anneler gününde baya indirim vardı bende kaçırdım
Tahin pekmez 1 yemek kaşığı mi canmBir su bardağı rezene çayı. Bir haşlanmış yumurta. İki dilim peynir 6 7 tane zeytin. Tahin pekmez. Bir dilim ekmek. Kahvaltı bu şekildeydi benim