- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
melankolimm canım 8 nisandadoğum yapan ☺ ne dicez biz şimdi sizeAşkolsun biriniz de demiyor sizin kırkınız çıktı diye. Kocam demese yarın 40 lanacaktık. Ben sanıyorum ki yarın 40 ı dolduracağız meğersem bugün doldurmuşuz.
Ama ben önce evi kırkladım... oh rahatladım mis gibi oldu p.tepsiye kadar temiz kalır inş.
Metoşum uyansın da kırklanacağız. Sonra size foto atarım inşaAllah.
Sanki 8 nisan da biri daha vardı doğum yapan kimdi ?
Uçtu uçtu metehanın kırkı uçtu mu dicez ☺
Tecrübeyle sabit canım ben çıktımSanırım bende bu yüzden sinirliyim. Çocukların tüm sorumluluğu bende gibi. Dediğim zaman yapıyor bişeyler ama yetmiyor. Sabaha kadar oyun oynayıp sonra çocuk ağlayınca kalkmayınva sinir geliyor burnu tıkalı uyuyamıyor Umay. Kalksa burnunu açsa. Yada ben uyuyorum bi mama içirse. Sonuçta uyanık kendisi. Hadi yardım etmiyorsun bari etrafı dağıtma. Gece kalktım mutfakta lavabo kenarı bunun yiyip içip yıkamadıklarıyla dolu salonda bilgisayarııyla oynamış masanın üstü darmadağın. Kılları dökülmüş yerlere. Ayyy yazarken gene sinir geldi. Birde misafir gelecekti ((( ben sinir olmamayımda kim sinir olsun (
Eşimle alışverişe çıkmayı hiç sevmem
Süt alerjisi mi çıktı
Ben hamileyken çok kaşınırdım. Doktora git bence. Karaciğerle ilgili olabilir demişti bana doktorum.
Yakın olsak verirdim :) biz puseti pek kullanmıyoruz boşuna almışım bende
Kırkım çıktı ama ben hala kendime gelemedim
Eşime Kızdım Canım yazdım yukarda. Ya bak aklıma geldi. Kızın kreşinden 140 lira istediler. Yıl sonu gösterisi için kıyafet alınacakmış. Adam hiç umursamıyor. Nasıl olsa ben veriyorum die umrunda değil. Yani çocukların bu tarz ihtiyaçları hep benim sorumluluğumda. Ona anca ben dicem param yok sen ver diye anca öyle verir neden hep ben düşünüyorum bunları. Beyfendi de sabaha kadar oyun oynasın.
Aynen canım öyle görünüyor tam sınuçlar belli değil şimdilik tedbir amaçlıda olabilir