- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
Yaa :) Ama bak hakkını vereyim hiç kimseye gık demedin bu güne kadar. Bizlere bak sinir stres patlamaya hazır bomba gibiyizYaa sinir demişken ben yapı olarak çok çabuk sinirlenen biriyim beni kızdırmak çok kolay yani,hemen bağırır çağırırım ama öyle sesimi aşırı yükseltmem ve fazla uzatmam anlıktır,bu lohusalıkta da eşime karşı bi kıskançlık olmaya başladı bende eşim adımı şizofren koydu zaten sinirliydin dio şimdi şizofren oldun dio,bende guatır var o sinir yapıyo bana diorum bahane ,belkide yapıyodur,
Bende hamilelikten beri eşime çok düşkün oldum. Geçenlerde de bi instagram krizi olmuştu herşeyden şüphelenir oldum sebep bilmiyorum hormonlara suç atıcam ama yani artık onlar da normale dönüyor
Çok haklısın kuzum gerçekten. Ben sadece lafını verip gerginlik çıkarmak istemedim o sıralar. İçime attım ama soğudum istemsizce. Şimdi düşünüyorum da ne canımı sıkıyorum. Bir dahakine lafını veririm en azından benim içim rahatlar . Özledim hepinizle eskisi gibi sohbet etmeyi
Soğumak iyi oluyor bazen fevri davranmak iyi değil Bende özlüyorum rahat günlerinizi.