Ben varım canım. Kızımda da hiç bir şey hissetmiyodum 6-7 haftaya kadar herşey gebe değilmişim gibiydi. Kuzenim bütün gebeliğini öyle geçirdi ne bulantı ne yanma sadece ödemi olmuştu. Ben kalp atışını falan duymadım kontrolüm bayramdan sonra ama şuan bende de hiçbir değişiklik yok. Merak etme bişey yoktur inş :)İyi akşamlar arkadaşlar. Nasılsınız? Umarım herkesin gebeliği iyi geçiyordur
Canm tam 2 kat olmasına gerek yok 2 kata yakın olanlarda vardı burada.
Bende bugün 6+ 4 teyim biliyorsunuz önce boş gebelik dediler sonra farklı bir doktor yolksac var boş değil cumartesi günü gel kalp atışlarına bakalım demişti çok korkuyorum göğüslerim hiç şiş değil ve sönük.sadece uçlarını elimle sıkınca acıyor. Aranızda göğüsleri şişmeyen normal zamanki gibi olan var mı? Allahım inşAllah cts kalp atışlarını duyarız
Olsun canım yarına hallolur inşallah bir de bol su içmelisin. Eşim böyle durumlarda sabah kalktığım gibi bir bardak su içirir sonra da incir:) bizde işe yarıyor inşallah seni de rahatlatırYarın alırım canım teşekkür ederim, keşke sabahtan sorsaydım alışverişe çıkmışken alırdım.
Bende aynı görüşteyim sürekli kan vermenin bir faydası yok sadece strese giriyor insanLütfen sürekli baktırmayın, rahatlayın. Kanamanız da yok. Hormon bu illa şöyle olacak böyle olacak diye bir kuralı yok. Ben oğlum da 4+4 de yapmıştım hatta 4+5 di sanırım ve 470 di, gayet sağlıklı şuanOzaman herkese göre benim de düşüktü ama herkes farklı.
Hayatım boyunca içmediğim kadar su içiyorum canım 1 haftadır :) yemek düzenim çok bozuldu ondan oldu sanırım, inşallah işe yarar bende de :)Olsun canım yarına hallolur inşallah bir de bol su içmelisin. Eşim böyle durumlarda sabah kalktığım gibi bir bardak su içirir sonra da incir:) bizde işe yarıyor inşallah seni de rahatlatır
Oysa ki folik asitten maksimum yararlanmak için sabah aç karna içilmesi gerekli diye biliyorum ben hep öyle içerimBi de bak gece almanı istemiş doktor coraspini. Mehmet Öz'ün bi röportajını okudum. "Herkes sabah içmek gerekir saniyor. Oysa pıhtılaşma sabaha karşı olacağından gece içmek lazım," demiş. Benim doktorda da bi öğle yemeği fantezisi var. Folik asit öğle yemeği ,asprin öğle yemeği, efendim iğne öğle saati.. zorla progestanı çektik oradan (Bu yazımda kendisini anmadan edemedim yine)
Hah buyur bunu da şimdi duydum, peki iştah açıyor mu gün içinde? Ben gece alıyorum doktora rağmen.Oysa ki folik asitten maksimum yararlanmak için sabah aç karna içilmesi gerekli diye biliyorum ben hep öyle içerim
Yok ya iştah açmıyor. Folik asitin iştah açtığını hiç duymadım. İştah açıklığı hamileliktendir bence :) bu ara bende ne yesem nasıl lezzetli geliyor anlatamamm :))Hah buyur bunu da şimdi duydum, peki iştah açıyor mu gün içinde? Ben gece alıyorum doktora rağmen.
Valla ben bilemedim canım hatta suyum gelmiş az az 2 gün boyunca ağrı dayanılmaz olunca gitmiştim ama benimki erken doğum oldu 35+5deNormal doğumda nasıl bilecekler doğuma çok yaklaştığımızı?
Yemek yemek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştıYok ya iştah açmıyor. Folik asitin iştah açtığını hiç duymadım. İştah açıklığı hamileliktendir bence :) bu ara bende ne yesem nasıl lezzetli geliyor anlatamamm :))
Canım benim de hep %60 civarı arttı hatta son kanda 40 civarı arttı o gün keseyi gördük bir hafta sorna da kese ve bebeği gördük çok net içini rahat tut canımCuma 1 buçukta bugün 12 buçukta verdim canım saat farkı yok pek
Merhabalar bnde iki dusukden snra ogrendim oglumda onlem alinda sorunsuz bi hamilelik gecirdim cok sukur bu hamilelgimde cok tedirginim bnde aspirini kestik iki kere kanama oldu diken ustundeyim duusk onleyici igne oluorm prosgestran disinda her hafta.. 6+5 bugun canmMerhaba; öncesinde kanama ile 2 düşüğüm olduğu için şuan tedirginim.tabiki o zamanlar kan pıhtılaşmasından haberimiz olmadığı için önlem almamıştık.siz kaçıncı haftadasınız
Yaa çok rahatladı içim şu an gerçekten, 6 ve 7. Haftalardan sonra çok fazla artmadığını söylediler ama 5. Haftada olduğumuz için biraz endişe ettim. Burada biraz rahatlattılar sağolsunlarCanım benim de hep %60 civarı arttı hatta son kanda 40 civarı arttı o gün keseyi gördük bir hafta sorna da kese ve bebeği gördük çok net içini rahat tut canım
Normal doğumda nasıl bilecekler doğuma çok yaklaştığımızı?
o çok normal canım merak etme belli bir süre balgam atarsinSigarayı bıraktıktan iki gün sonra bir günde iki karton sigara içmişim gibi boğaz ağrısı ve akıntısının başlaması normal mi? Var mı fikri olan aranızda?
Başka bir yazıya istinaden mi sormuştun bilmiyorum ama; ultrason, doğum pozisyonu ve rahimin yumuşaklığı açıklığı. Baskı hissi, vajinal kramp, sancısoruyu yanlış da anlamış olabilirim.
Tabi benim durumumda hiç bir şey hahah 42. Hafta da suni sancı ile anladım
Benim göğüs hassasiyetim yok bu defa ama ben hala emziriyorum canım belki ondandırİyi akşamlar arkadaşlar. Nasılsınız? Umarım herkesin gebeliği iyi geçiyordur
Canm tam 2 kat olmasına gerek yok 2 kata yakın olanlarda vardı burada.
Bende bugün 6+ 4 teyim biliyorsunuz önce boş gebelik dediler sonra farklı bir doktor yolksac var boş değil cumartesi günü gel kalp atışlarına bakalım demişti çok korkuyorum göğüslerim hiç şiş değil ve sönük.sadece uçlarını elimle sıkınca acıyor. Aranızda göğüsleri şişmeyen normal zamanki gibi olan var mı? Allahım inşAllah cts kalp atışlarını duyarız
Bende olmadı canımKızlar yerleşme kanaması herkeste olur mu?
Allah’ın izniyle sağlıkla doğarlar inşallah.12.haftayı atlatsam biraz daha rahatlayacağım.haftaya işe başlayacağım ayakta kalacağım,bundan da korkuyorum zararı olur diyeMerhabalar bnde iki dusukden snra ogrendim oglumda onlem alinda sorunsuz bi hamilelik gecirdim cok sukur bu hamilelgimde cok tedirginim bnde aspirini kestik iki kere kanama oldu diken ustundeyim duusk onleyici igne oluorm prosgestran disinda her hafta.. 6+5 bugun canm
Hayatım boyunca içmediğim kadar su içiyorum canım 1 haftadır :) yemek düzenim çok bozuldu ondan oldu sanırım, inşallah işe yarar bende de :)
Bana da doktor sabah aç karnına dediOysa ki folik asitten maksimum yararlanmak için sabah aç karna içilmesi gerekli diye biliyorum ben hep öyle içerim
Yemek yemek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?