- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
çok güzel anlamlı yazmışsın maşallah sana.Hifaa Canım bu gecenin hakkını ver oğlunla aynı bedende misler gibi bir uyku çekin. Çünkü inşallah yarın seni uyutmayacak
Allah hayırlı bir doğum nasip etsin canım. İkiniz için de selamet niyaz ediyorum Rabbimden. İlk fırsatta bizlere de bir küçük haberini bırakırsan memnun oluruz seviniriz. Bir de yarın o doğum anının tadını doya doya çıkar lütfen strese kurban gitmesin. Çok güzel bir an çünkü.
Canım acaba gece bebekle yalnız kalacağın için mi sıkıntı geliyor sana... Yani şöyle ilk on gün akşam olunca ben de çok daralıyordum çünkü her ne kadar gündüz de bebekle ilgilenen ben olsam da gece herkesin uyuyup geriye yalnızca benim kalıyor olmam huzursuz ediyordu beni. Doğru ifade edebildim mi bilemiyorum.çok güzel anlamlı yazmışsın maşallah sana.
Hifaa valla doğru demiş. tadını çıkart inşallah.
A asitane161719 ay sanada Allah güzel derinn uykular versin bendede aynışekilde uyku uyumadım 7 gecedir doğru düzgün.
oldun geçer inşallah.
çocuklarım için özel dua bekliyorum sizden.
birde karanlık çökmeye başlayınca içim tuhaf oluyor bi sıkıntılı oluyorum. hemen okuyorum kendime . sizlerde oldu mu acaba?
T tugce212121 evet kardeşim inşallah birbirimize destek yoldaş oluruz çocuklar büyürkende.
Canım logusalık psikolojimizi bozuyor ondan öyle hissediyorsun hepimizde var değişik haller dua oku bol bol Allahım selamet versin inş kolaylıklar versinçok güzel anlamlı yazmışsın maşallah sana.
A asitane161719 ay sanada Allah güzel derinn uykular versin bendede aynışekilde uyku uyumadım 7 gecedir doğru düzgün.
oldun geçer inşallah.
birde karanlık çökmeye başlayınca içim tuhaf oluyor bi sıkıntılı oluyorum. hemen okuyorum kendime . sizlerde oldu mu acaba?
T tugce212121 evet kardeşim inşallah birbirimize destek yoldaş oluruz çocuklar büyürkende.
Sezaryen olan arkadaşlar iki kürek kemiği arasında sırt ağrım var otursamda ayakta olsamda aynı nefesimi kesiyor..sizde böyle bişey varmı
R rkndmt ve diğer kızlar dün bütün gün ebemle emzirme seansı yaptık. Sonunda emzirmeye devam edebiliyorum yaralara rağmen. Sütüm çok yok ama o da gelecek inşallah. Hazır öğrenmişken süt arttırıcı incir kürünğ yazayım dedim herkese şifa olsun. 9 tane kuru inciri ince ince doğruyorsunuz bir avuç da kuru dut alıp 1.5 litre suya koyuyorsunuz. Onları kaynatıp kaynadıktan sonra 15 dk daha kısık ateşte pişirmeye devam ediyorsunuz. Piştikten sonra süzüp gün içinde onu tüketiyorsunuz. Her gün bu kürü düzenli yapıyorsunuz. Denemek isteyenler için ebenin bana yaptığı tarif bu.
amin canım Allah razı olsun. okuyorum inanCanım logusalık psikolojimizi bozuyor ondan öyle hissediyorsun hepimizde var değişik haller dua oku bol bol Allahım selamet versin inş kolaylıklar versin
Ay inşallah canım bir atlatsam rahatlicam biran önceHifaa Canım bu gecenin hakkını ver oğlunla aynı bedende misler gibi bir uyku çekin. Çünkü inşallah yarın seni uyutmayacak
Allah hayırlı bir doğum nasip etsin canım. İkiniz için de selamet niyaz ediyorum Rabbimden. İlk fırsatta bizlere de bir küçük haberini bırakırsan memnun oluruz seviniriz. Bir de yarın o doğum anının tadını doya doya çıkar lütfen strese kurban gitmesin. Çok güzel bir an çünkü.
çok güzel anlamlı yazmışsın maşallah sana.
oldun geçer inşallah.
Ay inşallah canım aminHifaa Allahım kolaylık versin canım inş sağlıkla kavuşun meleğimize :)
Ay evet yarın pazartesi değil miAy inşallah canım bir atlatsam rahatlicam biran öncesalı günü olacak ya ameliyat üç gündür uyku uyuyamıyorum
amin canım inşallahAy evet yarın pazartesi değil miher günüm birbirine benzediğinden karıştırmışım. Olsun sen yine de son gününmüş gibi davran doğum bu sonuçta belli olmaz heyecanlan ama fazla strese girme canım her şey gönlünce olsun inşallah
Evet canım beyaz olanCanım çok sağol yarın yapılan inşallah kuru dut beyaz olanmi
Ağrıların gecti mi. Ben bir gun taktım doğumdan 3 gün sonra agrilarim artti. Belki olacağı vardı ama ben korktum bi daha takmadim. Hala daha tek başıma kalkamiyorum yataktan. Hafta kontrolunde doktor herşey normal derse başlarım yine.Kızlar sezaryen olan çok aramızda benim de 6. Günüm kanamam yok gibi olmadı da öyle korse takmalı mıyız ?
Canım bendede aynısı oluyor ama sadece akşamları..sanki kötü bişey olmuşta bende mutsuzum...sanırım doğum sonrası hormonal değişiklikler..lohusalık depresyonuna girmemek için çabalıyorum kendimi mootive etmeye çalışıyorum bunlar geçici diyorum bebeğime seviniyorum falançok güzel anlamlı yazmışsın maşallah sana.
oldun geçer inşallah.
Günaydın canım amin inşallah. Tüm annelerin sütü bol olsun bebişler güzelce doysun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?