Hifaa Canım bu gecenin hakkını ver oğlunla aynı bedende misler gibi bir uyku çekin. Çünkü inşallah yarın seni uyutmayacak

Allah hayırlı bir doğum nasip etsin canım. İkiniz için de selamet niyaz ediyorum Rabbimden. İlk fırsatta bizlere de bir küçük haberini bırakırsan memnun oluruz seviniriz. Bir de yarın o doğum anının tadını doya doya çıkar lütfen strese kurban gitmesin. Çok güzel bir an çünkü.

çok güzel anlamlı yazmışsın maşallah sana.
Hifaa valla doğru demiş. tadını çıkart inşallah.
A asitane161719 ay sanada Allah güzel derinn uykular versin bendede aynışekilde uyku uyumadım 7 gecedir doğru düzgün.
oldun geçer inşallah.
çocuklarım için özel dua bekliyorum sizden.
birde karanlık çökmeye başlayınca içim tuhaf oluyor bi sıkıntılı oluyorum. hemen okuyorum kendime . sizlerde oldu mu acaba?
T tugce212121 evet kardeşim inşallah birbirimize destek yoldaş oluruz çocuklar büyürkende.

Canım acaba gece bebekle yalnız kalacağın için mi sıkıntı geliyor sana... Yani şöyle ilk on gün akşam olunca ben de çok daralıyordum çünkü her ne kadar gündüz de bebekle ilgilenen ben olsam da gece herkesin uyuyup geriye yalnızca benim kalıyor olmam huzursuz ediyordu beni. Doğru ifade edebildim mi bilemiyorum.

Çocukları aynı anda idare etmek gerçekten güç. Hele ki anneysen... Üzülecekler diye ödün kopuyor ama üzmeden de dengeyi kurmak öyle zor ki... Hepsine doyasıya anne ilgisi sevgisi vermek istiyorsun ama hiç mi hiç kolay değil. Fedakarlık yapmalarını beklemek de anlamsız küçücükler daha. İşte böyle iki arada bir derede olabildiği en iyi şekilde eksiğiyle fazlasıyla bir yol tutturacağız kendimize .

Canım logusalık psikolojimizi bozuyor ondan öyle hissediyorsun hepimizde var değişik haller dua oku bol bol Allahım selamet versin inş kolaylıklar versin

Sezaryen olan arkadaşlar iki kürek kemiği arasında sırt ağrım var otursamda ayakta olsamda aynı nefesimi kesiyor..sizde böyle bişey varmı

Bende var, gebelikte sırt ve bel duzlestigi için ,bel oyuğu gittiği için, tekrar eski haline gelmeye çalıştığından sırt ağrıları bel ağrıları olabiliyormus. Gayet normal canim

Canım çok sağol yarın yapılan inşallah kuru dut beyaz olanmi

Canım logusalık psikolojimizi bozuyor ondan öyle hissediyorsun hepimizde var değişik haller dua oku bol bol Allahım selamet versin inş kolaylıklar versin
amin canım Allah razı olsun. okuyorum inan
yoksa hiç ferahlayamam. Allahım selamete çıkarsın hepimizi. bu 3 . lohusalığım , zormuş kaçıncı olursa olsun. onlara bakıyorum büyüdüler neler neler aklıma geliyor . ölüm ölümden sonrası hayatımdaki herşey An An aklıma geliyor sıkıyor beni. neden böyle oluyor istemiyorum bunları hissetmek , mutlu olmak istiyorum . A asitane161719 yok kuzum tek bakmak zorunda kaldığım için değil. ne kadar şükretsem azdır kendi başıma bebekle ilgileniyorum . kızım oğlum uyuyorlar sıkıntı yok geceleri. zaten ne olursa gün batımında oluyor. anlatamadım nasıl bir duygu. Sanada Allah kolaylıklar versin. ilk 2 hafta zorluyor beni. az kaldı bir hafta sonra biter inşallah.

Merhabalar arkadaşlar uzun zaman oldu yazamadım bir süre malum gebelik problemleri ile ugrastim bu ayın basında erken doğum yaptım kuvozdu o bu sıkıntı derken hiç elime telefonu bile alamadım desem yeri... bebis ve ben saglikliyiz şimdi çok şükür evimizdeyiz. Inşallah sizler de iyisinizdir Allah hepinize ve yavrularınıza sağlık huzur mutluluk versin bir ömür

Ay inşallah canım bir atlatsam rahatlicam biran önce salı günü olacak ya ameliyat üç gündür uyku uyuyamıyorum

Hifaa Allahım kolaylık versin canım inş sağlıkla kavuşun meleğimize :)
Ay inşallah canım amin Allah'ım kolaylık ferahlık versin hepimize her türlüsü zor ama mükafatı büyük inşallah annelik bu kolay değil

Ay inşallah canım bir atlatsam rahatlicam biran önce salı günü olacak ya ameliyat üç gündür uyku uyuyamıyorum
Ay evet yarın pazartesi değil mi her günüm birbirine benzediğinden karıştırmışım. Olsun sen yine de son gününmüş gibi davran doğum bu sonuçta belli olmaz heyecanlan ama fazla strese girme canım her şey gönlünce olsun inşallah

amin canım inşallah

karapisso ile sen iyice yorulmuşunuz canım valla kıyamam ya günler karışmış uykusuzluk olunca nolcak tabi bende senin gibi düşünüyorum uyumaya çalışıyorum ama olmuyor uyku yok Adile Naşit gibi açık gözlerim resmen bende uyumak dinlenmek istiyorum

Kızlar sezaryen olan çok aramızda benim de 6. Günüm kanamam yok gibi olmadı da öyle korse takmalı mıyız ?
Ağrıların gecti mi. Ben bir gun taktım doğumdan 3 gün sonra agrilarim artti. Belki olacağı vardı ama ben korktum bi daha takmadim. Hala daha tek başıma kalkamiyorum yataktan. Hafta kontrolunde doktor herşey normal derse başlarım yine.

hayırlı huzurlu boş sütlü kolay bir hafta olsun inşallah. bekleyenler kolayca sağlıkla kavuşsun bebeklerine.
bebeklerini emzirmeye gayret eden güçlü anneler
Nilayyy R rkndmt merhabask
Allah yardımcınız olsun.
bizlerede yardım etsin inşallah kolay olsun işlerimiz.

Canım bendede aynısı oluyor ama sadece akşamları..sanki kötü bişey olmuşta bende mutsuzum...sanırım doğum sonrası hormonal değişiklikler..lohusalık depresyonuna girmemek için çabalıyorum kendimi mootive etmeye çalışıyorum bunlar geçici diyorum bebeğime seviniyorum falan

Günaydın canım amin inşallah. Tüm annelerin sütü bol olsun bebişler güzelce doysun.
Hifaa senin de güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…