Korse canımı yakar diye hiç takmadım..benim bütün karnım yara gibi ağrıyor yaaKızlar sezaryen olan çok aramızda benim de 6. Günüm kanamam yok gibi olmadı da öyle korse takmalı mıyız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korse canımı yakar diye hiç takmadım..benim bütün karnım yara gibi ağrıyor yaaKızlar sezaryen olan çok aramızda benim de 6. Günüm kanamam yok gibi olmadı da öyle korse takmalı mıyız ?
Canım o gaz ağrısı sıcak su torbası koy kürek kemiğinin olduğu bölgeye sırtına doğru. Bir de ağrı kesici al rahatlayacaksın.Sezaryen olan arkadaşlar iki kürek kemiği arasında sırt ağrım var otursamda ayakta olsamda aynı nefesimi kesiyor..sizde böyle bişey varmı
Kaçıncı günün canım antibiyotik kullanıyorsun değil mi ?Korse canımı yakar diye hiç takmadım..benim bütün karnım yara gibi ağrıyor yaa
Canım çok teşekkür ederiz peki emizirirken püf noktası var mı ben daha hiç emzirmedimR rkndmt ve diğer kızlar dün bütün gün ebemle emzirme seansı yaptık. Sonunda emzirmeye devam edebiliyorum yaralara rağmen. Sütüm çok yok ama o da gelecek inşallah. Hazır öğrenmişken süt arttırıcı incir kürünğ yazayım dedim herkese şifa olsun. 9 tane kuru inciri ince ince doğruyorsunuz bir avuç da kuru dut alıp 1.5 litre suya koyuyorsunuz. Onları kaynatıp kaynadıktan sonra 15 dk daha kısık ateşte pişirmeye devam ediyorsunuz. Piştikten sonra süzüp gün içinde onu tüketiyorsunuz. Her gün bu kürü düzenli yapıyorsunuz. Denemek isteyenler için ebenin bana yaptığı tarif bu.
12.gun evet bugün bitti bir kutu antibiyotik vermişti doktrKaçıncı günün canım antibiyotik kullanıyorsun değil mi ?
İnş öyledir yaaa inanki artık acaba kalp yetmezliğimi oldu diye düşünüyorumCanım o gaz ağrısı sıcak su torbası koy kürek kemiğinin olduğu bölgeye sırtına doğru. Bir de ağrı kesici al rahatlayacaksın.
Canım ben de hastanedeyken senin gibi oldum. Nefes alamıyordum bıçak saplanıyor gibi oluyordu. Hemşiteler gaz sancısı dediler. Ağrı kesici ve sıcak su torbasıyla geçti.İnş öyledir yaaa inanki artık acaba kalp yetmezliğimi oldu diye düşünüyorum
İnş öyledir yaaa inanki artık acaba kalp yetmezliğimi oldu diye düşünüyorum
R rkndmt ve diğer kızlar dün bütün gün ebemle emzirme seansı yaptık. Sonunda emzirmeye devam edebiliyorum yaralara rağmen. Sütüm çok yok ama o da gelecek inşallah. Hazır öğrenmişken süt arttırıcı incir kürünğ yazayım dedim herkese şifa olsun. 9 tane kuru inciri ince ince doğruyorsunuz bir avuç da kuru dut alıp 1.5 litre suya koyuyorsunuz. Onları kaynatıp kaynadıktan sonra 15 dk daha kısık ateşte pişirmeye devam ediyorsunuz. Piştikten sonra süzüp gün içinde onu tüketiyorsunuz. Her gün bu kürü düzenli yapıyorsunuz. Denemek isteyenler için ebenin bana yaptığı tarif bu.
Sezaryen olan arkadaşlar iki kürek kemiği arasında sırt ağrım var otursamda ayakta olsamda aynı nefesimi kesiyor..sizde böyle bişey varmı
Canım burada teoride anlatılanlar işe yaramadı bende aslında çoğu şey aynı bebeğini göğsüne paralel olarak tutup göğsünü başparmak üstte diğer 4 parmak göğsünü alttan kavrayacak şekilde tutacaksın. Bebeği göğsüne hafifçe yaklaştıracaksın ve memeyi tutturacaksın. Kahverengi kısım da ağzına girecek mümkün olduğu kadar. Bunlar herkesin söylediği şeyler ama ben nedense bir türlü doğru şekilde yapamadım bir şeyler yanlış gitmişti nasıl olduysa şimdi daha rahat emziriyorum aynı teknikle. Tabii emzirme süresi vs dikkat etmek gerek. Ben her emzirmeden sonra mutlaka sağıyorum sütümü 10 ar dakika.Canım çok teşekkür ederiz peki emizirirken püf noktası var mı ben daha hiç emzirmedim
Arkadaşlar 17 mayısta doğum yspmıştım. Ve ben sağ göğsümden bebeğime hiç süt vermedim gelmemişti çünkü. Sadece sıkarak kaşıkla vermiştim söa gelmişti süt. bugün emzirmeyi deneyim dedim ve kahverengi alt kısmında sertlik olmuş. Sıkınca canım yanıyor. Hemen şişeye sıcak su koyup kompress yaptım. Üstüne masaj yapıp sağma makinesini kullandım ama bişey olmadı. Sağma makinesini süt olan göğsümde denedim onda da bi şey olmadı. Acil çözüm önerisi arıyorum.
Lahana yaprağını buzdolabında yarım saat soğut sonra göğsüne sar canım. Ve oda sıcaklığına geldiğinde yenisiyle değiştir. Beyaz lahana olacak. Migrosta vardı ben bulmuştum ne olur ne olmaz diye.sıcak duş al göğüslerine tut elinle şiş olan kısımdan itibaren masaj yaparak sütünü sağ. Ara ara sağmaya devam etmen gerek 2 saat aralıklarla. O da geçirmezse doktora git mutlaka mastit olabilir.Arkadaşlar 17 mayısta doğum yspmıştım. Ve ben sağ göğsümden bebeğime hiç süt vermedim gelmemişti çünkü. Sadece sıkarak kaşıkla vermiştim söa gelmişti süt. bugün emzirmeyi deneyim dedim ve kahverengi alt kısmında sertlik olmuş. Sıkınca canım yanıyor. Hemen şişeye sıcak su koyup kompress yaptım. Üstüne masaj yapıp sağma makinesini kullandım ama bişey olmadı. Sağma makinesini süt olan göğsümde denedim onda da bi şey olmadı. Acil çözüm önerisi arıyorum.
Evet canım içim bir garip rabbim sağ salim evimize dönmek nasip etsinKızlar nasılsınız herkese kolaylıklar diliyorum. ben 3 çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz. dün oğlumun yılsonu gösterisi vardı şükür gittik sağ salim atlattık. çocuklar bebeğin gelişi ile çok değiştiler belkide ben tahammülsüz oldum. zorlanıyorum kaç gündür. eşim izni imkanı olduğu halde mesaiye başlamak istiyor. beni alışma sürecinde yalnız bırakacak. hazır değilim yalnız kalmaya...
Hifaa geri sayım başladı Son gece.
A asitane161719 nasılsın canım.
Canım daha çok tazesiniz çocuklar için yeni bir kardeş çok büyük bir değişiklik hayatlarında. Zamanla uyum sağlayacaklardır eminim. 3 çocuklu hayatta biraz zorlanırsın ama sen yaparsın bu işi. Niyet et Allah kolaylığını verir. Yaşadım gördümKızlar nasılsınız herkese kolaylıklar diliyorum. ben 3 çocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz. dün oğlumun yılsonu gösterisi vardı şükür gittik sağ salim atlattık. çocuklar bebeğin gelişi ile çok değiştiler belkide ben tahammülsüz oldum. zorlanıyorum kaç gündür. eşim izni imkanı olduğu halde mesaiye başlamak istiyor. beni alışma sürecinde yalnız bırakacak. hazır değilim yalnız kalmaya...
Hifaa geri sayım başladı Son gece.
A asitane161719 nasılsın canım.