Sağol canım amin inşallahCanım çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hayırlı bir evlat olsun bebişin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım amin inşallahCanım çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hayırlı bir evlat olsun bebişin.
Sağol canım Allah razı olsun çok şükür geçti hepsi emzirmeyle geçiyo benimde bi de hala zorlanıyorum oturup kalkerken normal mi acaba ...ay ben seni kaçırmışım ya. kuzum maşallah subhanAllah mucizene kavuştun demek . oy maşallah tekrar ya. Allah korusun sizi . düşükler kayıplar Vs derken bakhepsi geçti gitti kızın kucağında çok sevindim. şimdi nasılsın ? gözün gönlün hep aydın olsun.
Bende dün sipariş verdim gelsin bakalım..ben bazen arada mama veriyorum üzülsemde..Sağıyor musun? Bende neler çektim kızım 8 günlük. Herkes mama verme dedi diye vermedim sonra doktor mama başlattı 2 gün önce. Kilo çok vermiş. Bu arada manuel sağma makinesi almıştım hamileyken, beceremedim onu gidip bir de elektrikli aldım. Onunla sağdıkça arttı artık normal geliyor. Bu arada lansinoh manuel göğüs pompası isteyene satabilirim. Hiç kullanmadım.
Maalesef benim kızimda kaka yapmıyor 5 gün hiç yapmadı sonra yaptı bide dün biraz yaptı benim ya yeterince beslenmediğinden yada mama kabızlık yapıyorKızlar bana yardım edin.
Kızım 2 gündür hiç kaka yapmadı. 8 günlük.
6 günlük olana kadar siyah kaka yapmıştı. En son kakası açılmaya başlamıştı. Sizin nasıl oldu? Kaç gün siyah kaka yaptı? Normal mi bu kabızlık ya?
İnşallah canım ama bir yolu olmalı..slıkon gogus kalkanları var onlarla denedın mi gogus ucu konusunda sıkıntı yasayanlar genelde memnun kalmıs lar. İnşallah sen de bu zor süreci atlatırsın ve bebiş emmeye başlarBenim de ilk bebeğim sezaryen oldum sütüm gelmedi hiç göğüs ucum da yoktu emziremedim Bebek tutmuyor şimdi o kadar psikolojim bozuldu ki inş sen yaşamazsın canım
Canım hangi marka ve boyutta silikon ucun bende var bir tane weebaby ama tutmuyorKızlar hepsini okuyamadım doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum yapacaklara da Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah T tugce212121 canım benimde ucunu tutamadı silikon üç kullanıyorum o şekilde çok rahat tuttu bir dene istersen...
Kızlar mama olarak holle kullanıyorum 1 e 1 ölçek sarılık olmasın diye emziriyorum aynı zamanda zamanla oturacak inşallah...
Amin canım inşİnşallah canım ama bir yolu olmalı..slıkon gogus kalkanları var onlarla denedın mi gogus ucu konusunda sıkıntı yasayanlar genelde memnun kalmıs lar. İnşallah sen de bu zor süreci atlatırsın ve bebiş emmeye başlar
Canım burnunu sık ya da ayağını vurun hafif hafif uyanır uyanmasa da ağzını açar hafifçe yanak ve dudaklarına dokunun temiz elle Bebek daha 2 günlük sadece uyumak onun görevi kaka da ilk 2 gün bekleniyor zaten olur daha sakin olArkadaşlar merhaba ben bi şey danışmak istiyordum. 17 mayısta doğum yaptım ben ve şuan evdeyim. Bebeğimi sabah 6 da emzirdim ama tekrar emzirmek için uyandıramadım çok ağır uyuyor. Her yolu deniyoruz yüzünü ıslatıyoruz üatünü çıkarıyoruz altını açıyoruz. Çok derin uyuyor. Bir ara uyandı o zaman emzirmeye çalıştım ama ağladı almadı ağzına ve sonra emziği de almadı. Geceden beri hiç kaka yapmadı acaba bu yüzden mi emmek istemiyor
Bebeklerin 10gune kadar kaka yapmaması normal demisti doktorum.Kızlar bana yardım edin.
Kızım 2 gündür hiç kaka yapmadı. 8 günlük.
6 günlük olana kadar siyah kaka yapmıştı. En son kakası açılmaya başlamıştı. Sizin nasıl oldu? Kaç gün siyah kaka yaptı? Normal mi bu kabızlık ya?
Bende süt tıkanıklığı oldu.Kızlar aramızda doktor ,ebe hemşire,eczacı ya da yakını olan var mı ?bir forumda lesitinin tablet kullanıp süt tıkanıklığına mastite iyi geldiğini yazmışlar ama çok yaygın değil sanırım araştırdım bilgi toplayamadım yurt dışında yaygınmış İngilizce öğretmeni bir bayan yabancı sitelerde okumuş aramızda bilen var mı lesitini ?
Arkadaşlar merhaba ben bi şey danışmak istiyordum. 17 mayısta doğum yaptım ben ve şuan evdeyim. Bebeğimi sabah 6 da emzirdim ama tekrar emzirmek için uyandıramadım çok ağır uyuyor. Her yolu deniyoruz yüzünü ıslatıyoruz üatünü çıkarıyoruz altını açıyoruz. Çok derin uyuyor. Bir ara uyandı o zaman emzirmeye çalıştım ama ağladı almadı ağzına ve sonra emziği de almadı. Geceden beri hiç kaka yapmadı acaba bu yüzden mi emmek istemiyor
Phılıps avent silikon göğüs ucu kullanan var mı 2 bedeni var 21 ve 15 mm hangisini almalıyım
Canım yüzüne su falan serpmeyin Allah muhafaza korkutacaksıniz ben saatlerce uğraşırdım uyandırmak için sende sabırlı ol ve uyandırmaya çaliş mutlaka uyandır emzir..2 saatte bir..Arkadaşlar merhaba ben bi şey danışmak istiyordum. 17 mayısta doğum yaptım ben ve şuan evdeyim. Bebeğimi sabah 6 da emzirdim ama tekrar emzirmek için uyandıramadım çok ağır uyuyor. Her yolu deniyoruz yüzünü ıslatıyoruz üatünü çıkarıyoruz altını açıyoruz. Çok derin uyuyor. Bir ara uyandı o zaman emzirmeye çalıştım ama ağladı almadı ağzına ve sonra emziği de almadı. Geceden beri hiç kaka yapmadı acaba bu yüzden mi emmek istemiyor
Canım ben resimdekini kullanıyorum eşim eczaneden almış boyutunu falan tam bilmiyorum kenarlarını ıslatıyorum tam yapışıyoCanım hangi marka ve boyutta silikon ucun bende var bir tane weebaby ama tutmuyor
Aynen benimki de bundan ama tutmuyor Bebek canım sütüm yok ondan belki deCanım ben resimdekini kullanıyorum eşim eczaneden almış boyutunu falan tam bilmiyorum kenarlarını ıslatıyorum tam yapışıyo