• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karapisso karapisso canım nasılsın ? Akşamları yine kendini kötü hissediyor musun ? Bu lohusalık çok başka oluyor ya. Bende de sinir yapmıştı mesela. Tahammülsüzlük yaşamıştım. Daha kırkım çıkmadı ama ilk günlere göre çoook çok iyiyim bin şükür.

Dün akşam kızım çok fena kustu. 😔 neyseki kucağımdaydı yalnız değildi. Ama içime de şüphe girdi üşüttü mü diye ... Takipteyim. Gerçi akşam çok huysuzdu sürekli emmek istedi fazla da gelmiş olabilir. Mide kaldıramayınca ne var ne yok bıraktı herhalde . Zeynep Rana nasıl annesi alıştınız mı birbirinize 😉

Bizde sarılık yok. Bizim sorunumuz uyandırılınca sinir krizine giriyor resmen durmadan ağlıyor
İki saat dolmadan kendi kendine uyanıyorsa sorun yok canım ne zaman uyanırsa o zaman emzir. Ama bence ilk on gün iki saati aşma kan şekeri düşebilir. Bana hastanedeyken iki saat boyunca uyanmazsa sen uyandır emzir demişlerdi.

:dondurma:
Arkadaşlar çok fazla kafam karışık bi sorum var. Şimdi yenidoğan emzirme sıklığı nedir?

Gündüz 2 saat gece 3 saatte bir uyandırıp emzirmek mi?

Saat başı emzirmek mi?

Yarım saatte bir emzirmek mi?

Çocuk ne zaman uyanır da acıkırsa emzirmek mi?

3-4 saatte bir emzirmek mi?
ben gunduz ne zaman isterse emziriyorum bu sure 2 saatte bir gb tekabul ediyor. ama gece once 3 saati asmayacak sekilde gizirdaninca veriyorum. 3 saate yakin uyanmiyorsa ki uyaniyor kendim uyandiriyor emziyiyorum. yani ilk sira kendi istehince ikinci sira gece 3 saaati gecmesin ucuncu siram gunduz 2 saati gecmesin.ama ilk gunler cok daha sik olsa iyi olur . benimkinde sarilik olmadi.

Herkese günaydınlar.Telefonu elime alacak fırsatım hiç olmuyo.Çoğu zaman yerini bile unutuyorum.İlk zamanlar sürekli emzirmekle toparlanmakla geçti bu son zamanlarda da gaz sancılarımız başladı onla uğraşıyoruz.Bugün 19 günlük olduk çok şükür.Yorucu ama çook güzel günler.Gösteren Rabbe sonsuz şükürler olsun.Sizler ne durumdasınız?Gaz sancısı var mı sizde de??Ne yapıyorsunuz başetmek için 😟

@Hifaacım luckyfish_2019 luckyfish_2019 Allah kolaylıklar versin sağ salim kavuştursun inşallah sizi. Bizde çok şükür sarılık olmadık çok hafif olur gibi oldu aile hekimliğindeki hemşire bol bol tatlı şeyler iç dedi meyve suyu hoşaf ballı pekmezli su gibi böylece süte geçer ve şeker sarılığı parçalar dedi.Gerçekten etkisini gördüm kızlar sarılığınız varsa biraz tatlıya ağırlık verin.

Herkese günaydınlar.Telefonu elime alacak fırsatım hiç olmuyo.Çoğu zaman yerini bile unutuyorum.İlk zamanlar sürekli emzirmekle toparlanmakla geçti bu son zamanlarda da gaz sancılarımız başladı onla uğraşıyoruz.Bugün 19 günlük olduk çok şükür.Yorucu ama çook güzel günler.Gösteren Rabbe sonsuz şükürler olsun.Sizler ne durumdasınız?Gaz sancısı var mı sizde de??Ne yapıyorsunuz başetmek için 😟
Gaz sıkıntısı bizde de var canım. Çok yoğun değil ama rahatsızlık veriyor. Her emzirmeden sonra omzuma yaslıyorum ama ağızdan çıkarmakta pek başarılı değiliz malesef. Çıkaramayınca da kıvranıp duruyor.

Günaydın canım bizimde üstten çıkıyo ama tuvaletini yapamıyor kıvranıyor masaj yapıyorum ama 2 gündür yapamadı... Bunun için özel bişey yapıyor musunuz...

Bizim ilk 10 gunumuz cok guzel gecti emdi uyudu.ama 4 5 gundur gaz sancisi oluyo.kivraniyo resmen ciglik cigliga agliyo gazini yapinca uyuya kaliyo.ben kendim kimyon cayi iciyorum sabah aksam.bide ogluma masaj yapiyorum bacaklarini karnina goturuyorum rahat cikariyo.bide kasigini zeytin yagla ovup bez isitiyorum kasigina koyuyorum.deneyebilirsn cnm

Hifaa Hifaa luckyfish_2019 luckyfish_2019
Kizlar bebislerinizi saglikla kucaginiza alin. :anneadayı: :nazar: :KK200: Dualarim sizinle.En 40+2 bugün...
Pek giremedim sancilarim oldu gece 3-4 kadar yatamadim sonra 8de uyandim tekrar basladilar.. Ama düzensizler. Düzenli gelmeye basladigini an hastaneye gidecegiz biz de.. Allahim bize Kolay dogumlar nasip etsin insallah...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Biz de bugun 21 gunluk olduk. 3 gundur bizim de gaz sancilarimiz var ozellikle aksam uzeri basliyor geceye kadar suruyor. Bir de sabah erken saatlerde cok oluyor. Aslnda baya baya gaz cikarip kakasini yapiyor ama yine de gazi var demekki. Gaz sancisi oldugu zamanlar surekli araniyor hep emmek istiyor saatlerce memede kaliyor:/

Sütü yetmeyen arkadaşlar ne yapıyorsunuz 😣 ben arada mama veriyorum ama bu seferde biberona alıştığı için memeyi bırakacak diye korkuyorum çünkü azda olsa sütüm var ve emsin istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum..çevrem mama verme diyor ama kızım kilo veriyor doktorun dediği kadar günlük tuvalete çıkmıyor buda yeterince beslenmiyor anlamına geliyormuş

Çatlatma iğnesi 12..günü 0.665 kan testi çıktı. 15. Gün oldu adet olmadım hala idrar testi negarif gibi çıktı sizce daha belymmi

Back