• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim kızımız hiç dönmedi, yani kafası yukarıda poposu aşağıda ters bir şekilde duruyor. Doktorum bu şekilde normal doğum kesinlikle önermiyorum ve yapmıyorum dedi... Özellikle ilk bebekte ters doğumun riskleri çok fazlaymış. Yani sezaryen bizim için tek seçenek oldu... Hayırlısı böyleymiş, kızım kendi seçti nasıl gelmek istediğini diye düşünüp üzülmemeye çalışıyorum.

Ya sezaryen de bir Doğum şekli sonuçta. Ben de normal çok istiyorum ama bebeğin sağlığı daha önemli tabi. Sezaryen den biraz korkuyorum ameliyat dikişler falan. Onlar sağlıkla gelsin biz de iyi olalım hiç önemli değil gerisi her türlü canımız acıyacak.

Hepinize Allahtan sağlık afiyet şifa diliyorum kızlar. inşallah en kisa zamanda geçer bu zorlu günler , hele ilk anne olanlar sizlere katkat Allah yardım eylesin feraha çıkartsın .

Amin canım çok sağol, acemilik çok zor ben oğlum agladiginda ağlıyorum, odama çekiliyorum hüngür hüngür yaşlar akiyo, değişik psikoloji , ama kendimi sakin tutmaya da çalışıyorum.o agladiginda içim gidiyo ya. Uyurken özlüyorum mesela, gelgitler yaşıyorum,sürekli ağlama sesi kulagimda 😍

Canım süt yeterli düzeyde değil henüz, 20 -30 ml iki göğüsten çıkan toplam oda 3-4 saatte bir o yüzden ben memeyi sürekli veriyorum beb işe süt olsun diye. Çıkan süt ins artar
Cnm hastanedeyken ilk iki gun bnde ayni senn gibiydim.sut yetmiyodu mama veriyodum cunku cocuk susmuyodu.ama eve ciktiktan sonra yemem icmem duzelince sutum indi yeter oldu mama hic vermedim.dun yaptm 30 ml veriyim dedim istemedi bile meme yetiyo cok sukur.sen yemene dikkat et bol bol ye

Cnm hastanedeyken ilk iki gun bnde ayni senn gibiydim.sut yetmiyodu mama veriyodum cunku cocuk susmuyodu.ama eve ciktiktan sonra yemem icmem duzelince sutum indi yeter oldu mama hic vermedim.dun yaptm 30 ml veriyim dedim istemedi bile meme yetiyo cok sukur.sen yemene dikkat et bol bol ye

Sağol canım, ins öyle olur annem yanımda hep vitaminli süt yapacak şeyler pisiriyo,mamayı ins bir hafta içinde birakiriz,hiç yoktu başta, şimdi biraz geliyo gün geçtikçe biraz artiyo ama yeterli değil,

Sağol canım, ins öyle olur annem yanımda hep vitaminli süt yapacak şeyler pisiriyo,mamayı ins bir hafta içinde birakiriz,hiç yoktu başta, şimdi biraz geliyo gün geçtikçe biraz artiyo ama yeterli değil,
Emdikce cogalack cnm gelmis ya devami gelir insallh.once memeyi ver sonra mamayi ver

S.a kızlar nasılsıniz benim halim perişan..sütüm yetmiyo napıcam bilemiyorum mama vermek istemiyorum çok üzgünüm...çevrenizde şu keçi sütü mamalarını kullanan varmı acaba memnunlarmı..kaliteli mama araştırıyorum

S.a kızlar nasılsıniz benim halim perişan..sütüm yetmiyo napıcam bilemiyorum mama vermek istemiyorum çok üzgünüm...çevrenizde şu keçi sütü mamalarını kullanan varmı acaba memnunlarmı..kaliteli mama araştırıyorum

Canım mama neden vermek istemiyosun, aç kalırsa daha kotu.ben mama ile besliyorum eğer vermesem sarılık olurdu.perisan olma ins zamanla artar sutlerimiz bol bol🙏 dua edelim bende bu konuda stres yaşıyorum ama bebeğim sağlıklı ve yanımda diye de şükredip kendimi motive etmeye gayret ediyorum.
Keçi sütü mamasını duymadım ben

Canım ben zamanında oğluma keçi sütlü mama olarak baby goat kullanmıştım onun hakkında yorum yapabilirim sadece. Benim oğlum çok kabızlık yaşayan bir çocuk kabızlığını tamamen ortadan kaldırmıştı bağırsakları çok çalıştırıyor . Ben de Instagram da gıda dedektörü sayfasında önerildiği için almıştım bize iyi gelmişti ama senin bebeğin beğenir mi denemen lazım .

Kızlar çok yazamıyorum ama okuyorum . 🌸

Bebeklerle müsait olmak eskisine nazaran daha zor. Az önce iki arada bir derede iftar sofrası hazırladım kızım yıktı ortalığı. Kucağıma aldım öyle yedim yemeğimi hala da kucağımda. Oğlum sırasını bekliyor kardeşi izin verirse yemek yedirecegim ona. Hasılı Allah hepimize güç kuvvet kolaylık ve huzurlu bebekler versin 😍

Merhaba kızlarrr doğumu gerçekleşen arkadaşlarımın bebişerine kavuşması hayırlı olsunn.. 💖 Benim hala doğumum gercekleşmedi beklemedeyim😍 hastane çantama küçükte olsa bir mama alıp koymak istiyorum hangi markayı öneriyorsunuz?
SMilac almıştım ben.Palm yağı olmayan bir onu bulabilmiştim.Memnun kaldım öneririm.Zaten üç beş kez kullandık bebek sarılık olmasın diye.Şimdi anne sütü veriyorum çok şükür

Merhaba kızlarrr doğumu gerçekleşen arkadaşlarımın bebişerine kavuşması hayırlı olsunn.. 💖 Benim hala doğumum gercekleşmedi beklemedeyim😍 hastane çantama küçükte olsa bir mama alıp koymak istiyorum hangi markayı öneriyorsunuz?
Canım ben aptamil aldım bugün 6. Günümüz hala sütüm yok :( mamadan memnunuz ama inş sütüm olur inş tüm annelerin sütü bol bol olur

Canım ben aptamil aldım bugün 6. Günümüz hala sütüm yok :KK43: mamadan memnunuz ama inş sütüm olur inş tüm annelerin sütü bol bol olur
Canım sütüm yok derken az mı yoksa hiç mi gelmedi😥 benımde Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak. Çevremde süt konusunda sıkıntı yaşayanları duyunca çok endişeleniyorum😥 incir ye canım hatta burada arkadaşlar paylasmıs e bebekte de süt artırıcı gıda_promalt_ önerilmiş. Benm bu konularda bir tecrübem yok ama bir arastır istersen canım :cry:

Canım sütüm yok derken az mı yoksa hiç mi gelmedi😥 benımde Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak. Çevremde süt konusunda sıkıntı yaşayanları duyunca çok endişeleniyorum😥 incir ye canım hatta burada arkadaşlar paylasmıs e bebekte de süt artırıcı gıda_promalt_ önerilmiş. Benm bu konularda bir tecrübem yok ama bir arastır istersen canım :cry:
Benim de ilk bebeğim sezaryen oldum sütüm gelmedi hiç göğüs ucum da yoktu emziremedim Bebek tutmuyor şimdi o kadar psikolojim bozuldu ki inş sen yaşamazsın canım

Canım mama neden vermek istemiyosun, aç kalırsa daha kotu.ben mama ile besliyorum eğer vermesem sarılık olurdu.perisan olma ins zamanla artar sutlerimiz bol bol🙏 dua edelim bende bu konuda stres yaşıyorum ama bebeğim sağlıklı ve yanımda diye de şükredip kendimi motive etmeye gayret ediyorum.
Hangi mamayı kulla
Canım hangi mamayı kullanıyorsun

Bişey sorucam çok üzgünüm sanki sütüm az gibi bebeğime yetmiyo arada mama veriyorum bugün sezaryenin 6.günü sizce bundan sonra sütüm artarmı..bide bugün meme ucunun yanında bi sertlik oluşmuş acaba sütümmü kuruyor 😣
Sağıyor musun? Bende neler çektim kızım 8 günlük. Herkes mama verme dedi diye vermedim sonra doktor mama başlattı 2 gün önce. Kilo çok vermiş. Bu arada manuel sağma makinesi almıştım hamileyken, beceremedim onu gidip bir de elektrikli aldım. Onunla sağdıkça arttı artık normal geliyor. Bu arada lansinoh manuel göğüs pompası isteyene satabilirim. Hiç kullanmadım. 😂

Kızlar merhaba

Aranızda bebek gelişimi 2 hafta önden giden var mı

Eğer varsa doğumunuz kaçıncı hafta oldu ?
Benim 2 hafta önde gidiyordu 2 hafta önce geldi hakikaten ama bende hep sordum alakası yok dediler 40 haftalık 4 kilo doğabilirmiş mesela. Önden gitme dedikleri kilosu ile alakalı ya🤷🏻‍♀️

Kızlar bana yardım edin.
Kızım 2 gündür hiç kaka yapmadı. 8 günlük.
6 günlük olana kadar siyah kaka yapmıştı. En son kakası açılmaya başlamıştı. Sizin nasıl oldu? Kaç gün siyah kaka yaptı? Normal mi bu kabızlık ya?

Back