• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

demi ya. , takmayalım inşallah
senin kız ne alemde daha iyi oldumu
Canım çok ağır değil zaten hafif atlatiyor spam gribi de ne versem bilmiyorum ağır olmayınca doktora da goturmedim evde ne verebilirsem öyle çaresine bakmaya çalışıyorum ☺️

bizim sabah belli olacak. doktor yatış verdi ama memeden anneden ayrı çok uzun zamanda düşüyor değer. kamp yapıyorum 5 gecedir uyku yok. An an emzirme işi
.düşmeye başladı rengi açıldı..sürekli uyanıklık halinde baygınlık yok şükür. sabaha değere bakılacak inşallah
Yatsaniz isik alip duserdi degeri cnm.biizm deger 10 ken yatrdi 4 saat falan.daha iyi oldu.zaten dususe gectimi duser.baska dert vermesin Allhm

etmezmiyiz tatlım.. maaş atlatmışsınız riskli dönemi. şimdi.can sağlığı ile gelsin kuzucuğun 💞

Canımızı sıktı tabi ama artık tınnnn. tek düşündüğüm ne zaman gelir gelirse ben naparım nasıl davranırım :D
şimdi bir haftalık oldukkk ayyy geçen hafta bu sabah gitmiştim bebeğim hareketsiz diye.
zaman nasıl geçti ya şükürler olsun. üstümden yük karnımdan ağırlık gitti 😍🤗😘
sen nasılsın havalar bir yaz sıcağı bi sonbahar soğuğu millet hep bundan hasta oluyor. sana soracaktım unuttum lohusa pijamalrını güzelce kullandınmı?

Çok duygusalım çok..yarın oğlumun yılsonu gösterisi var. 2 yıldır aynı ekip ile birlikteyiz ayrılık zor oluyor. şimdiden akıyor çeşmem. ,

Canım şimdiden düşünme nasıl davranırım diye. Akışına bırak ki doğal olsun o an ortamın gerektirdiği şekilde hareket edersin.

Doğumdan sonra insan gerçekten pek güzel rahatliyor. Sen de yatakta benim gibi döne döne mi uyuyorsun özlemişim inan ki 🤭
Burada havalar pek fena pek sıcak az önce ASM den geldim. Kızımın 1.ay aşısı için. ASM hem uzak hem de yokuşlu yollar. Bebeği de kanguruya koydum. Öyle bir sıcak bastı ki beni kendimi gelip suya attım direkt. Neyseki kızımı çok kalın giydirmemiştim o bari pişmemiş 😂 bunca emeğe karşılık aşı da olamadık ellerinde yokmuş sonra tekrar gideceğiz 😪

Canım lohusa takımını severek giydim eve gelince de bir iki kez giydim sonra kaldırdım artık ev kıyafetlerine geçtim yeter dedim bu kadar lohusa modu 😂

Canım her şey üst üste geldi ya normal bu duygusal haller. Çok yakında yatışırsın. Gerçi sen dolu dolu yaşamayı seven bir kadınsın buradan anladığım kadarıyla. Olaylarla derin bağlar kuruyorsun gibi. Bu da bir anlamda iyi bir şey aslında. O yüzden içinden ağlamak mı geliyor ağla gitsin. Ne derler hem "Ağla, açılırsın." 😂🤭

Günaydınlar hanımlar. Hamileliğin başlarında bir dönem sizinleydim. Arada girip baya mesajları okudum ama yazamadım. Maşallah neredeyse herkes doğurmuş sağlıkla büyütün inşallah evlatlarınızı 🤲. Benim 7. ayda erken Doğum riski çıktı ama atlattık artık son 9 gündeyiz. 5. Aydan beri kasılma yaşıyorum. Son zamanlarda iyice yormaya başladı. Ama anne olmaya kasılmalar da dahil 😂 en kısa zamanda doğurmak istiyorum inşallah. Bana da dua eder misiniz ? 🥰
Canım seni hatırlıyorum 😊 çok şükür bu günlere sağ selamet ulaşmışsınız sonu da böyle olur inşallah. Hayırlı doğumlar niyaz ediyorum Rabbimden senin için 💗

neden memeyi red ediyor.sakin ol emmek istemediği ağladığı zaman zorlama. ilklerde illa sıkıntı çıkıyor . bizim değer baya yüksek yazmak istemiyorum. ysrınn sabah bakacağız düşmüşmü diye.
Canım memeyi reddetmiyor ama memeyi aldığında uyuyakalıyor oyalanıyor ağzında geveliyor. Önceden böyle değildi memeyi çok kuvvetli almıştı. Bakalım olmadı emzirme danışmanı tutacağım.

Canım memeyi reddetmiyor ama memeyi aldığında uyuyakalıyor oyalanıyor ağzında geveliyor. Önceden böyle değildi memeyi çok kuvvetli almıştı. Bakalım olmadı emzirme danışmanı tutacağım.
Oku canım bol bol senin sevgin geçmiştir bebeğine nazar olmuştur belki

Canım şimdiden düşünme nasıl davranırım diye. Akışına bırak ki doğal olsun o an ortamın gerektirdiği şekilde hareket edersin.

Doğumdan sonra insan gerçekten pek güzel rahatliyor. Sen de yatakta benim gibi döne döne mi uyuyorsun özlemişim inan ki 🤭
Burada havalar pek fena pek sıcak az önce ASM den geldim. Kızımın 1.ay aşısı için. ASM hem uzak hem de yokuşlu yollar. Bebeği de kanguruya koydum. Öyle bir sıcak bastı ki beni kendimi gelip suya attım direkt. Neyseki kızımı çok kalın giydirmemiştim o bari pişmemiş 😂 bunca emeğe karşılık aşı da olamadık ellerinde yokmuş sonra tekrar gideceğiz 😪

Canım lohusa takımını severek giydim eve gelince de bir iki kez giydim sonra kaldırdım artık ev kıyafetlerine geçtim yeter dedim bu kadar lohusa modu 😂

Canım her şey üst üste geldi ya normal bu duygusal haller. Çok yakında yatışırsın. Gerçi sen dolu dolu yaşamayı seven bir kadınsın buradan anladığım kadarıyla. Olaylarla derin bağlar kuruyorsun gibi. Bu da bir anlamda iyi bir şey aslında. O yüzden içinden ağlamak mı geliyor ağla gitsin. Ne derler hem "Ağla, açılırsın." 😂🤭

bende öyle yapıyorum ayda yılda bir ağlamak gelmiş ağla gitsin diyorum:D

uyandırmak için poposunu açıyorum ilk günler ayaklar açık battaniyede emzirme savaşı verdim. bu kızım ilk bebeğim gibi yordu beni emme konusunda hala yoruyor . ben yüzüne su bile sürüyorum uyansın emsin diye..O zaman emiyor şükürler olsun.
birde hava serin baya hiç beklediğim gibi sıcak değil.

Günaydınlar hanımlar. Hamileliğin başlarında bir dönem sizinleydim. Arada girip baya mesajları okudum ama yazamadım. Maşallah neredeyse herkes doğurmuş sağlıkla büyütün inşallah evlatlarınızı 🤲. Benim 7. ayda erken Doğum riski çıktı ama atlattık artık son 9 gündeyiz. 5. Aydan beri kasılma yaşıyorum. Son zamanlarda iyice yormaya başladı. Ama anne olmaya kasılmalar da dahil 😂 en kısa zamanda doğurmak istiyorum inşallah. Bana da dua eder misiniz ? 🥰

Selam canım ben de seni hatırlıyorum hatta yanlış hatırlamıyorsam seninle günlerimiz de çok yakındı. Benim de önümüzdeki salı sezaryen olacak inşallah. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah...

Kızlar bana da haftaya salı sabahına gün verdi bugün doktorum. İnşallah ben de kızımı kucağıma alırım sağlıkla. Hep en zor zamanlar ilk 3 ayı demiştim hamileliğin ama galiba en sonuymuş en zoru... Heyecan, endişe hepsi bir arada. :Ben de bir an önce sizler gibi emzirmeye başlamak istiyorum kızımı :) Bugün doktorumu görüp gün alınca bir rahatladım sanki. Çok şükür eşimde geldi. Artık sakince beklicez umarım o günü.
Emziren herkese kolay gelsin... sizleri okuyarak çok şey öğreniyorum ben..

Kızlar bana da haftaya salı sabahına gün verdi bugün doktorum. İnşallah ben de kızımı kucağıma alırım sağlıkla. Hep en zor zamanlar ilk 3 ayı demiştim hamileliğin ama galiba en sonuymuş en zoru... Heyecan, endişe hepsi bir arada. :Ben de bir an önce sizler gibi emzirmeye başlamak istiyorum kızımı :) Bugün doktorumu görüp gün alınca bir rahatladım sanki. Çok şükür eşimde geldi. Artık sakince beklicez umarım o günü.
Aynı gün gircez demek ki doğuma rabbim hayırlı haberlerle sağ salim dönmek nasip etsin ❤️🤗

ay maşallah eşinde yanında can sağlığı ile alırsınız kucağınıza.
evet en zor olan Son dönem bekleyiş endişe sabırsızlık inanan manen yoruyor.
bak günü belli olunca rahatlamışsın şimdiden..umarım sonrasıda çok rahat kolay bir kavuşma olur.
Hifaa Hifaa kız kaçırdım ben demek haftaya salı seninde. hadi bakalım ya 4 gün sonra geliyor paşa desene. 😍

ay maşallah eşinde yanında can sağlığı ile alırsınız kucağınıza.
evet en zor olan Son dönem bekleyiş endişe sabırsızlık inanan manen yoruyor.
bak günü belli olunca rahatlamışsın şimdiden..umarım sonrasıda çok rahat kolay bir kavuşma olur.
Hifaa Hifaa kız kaçırdım ben demek haftaya salı seninde. hadi bakalım ya 4 gün sonra geliyor paşa desene. 😍
İnşallah kuzum salı günü vuslat inşallah 🤗❤️ Allah'im sağ salim kavuştursun inşallah ❤️

Kızlar 5.günümüz göğsüm balon gibi ve ucu yok bebeğimi hiç emziremedim 2 gündür ameliyatlı halimle ağlayarak hastane hastane dolaştım :(ödem varmış antibiyotik ve sürekli sağma tavsiye etti .sütün inmedi henüz bu Arada benim kanamam 3 gün sürdü çok çok az Sezaryen olanlar böyle mi oluyor

Nilayyy Nilayyy hamilelik takvimimizin sonn günü kuzum :KK70:
bakalım doya doya 😀
mert nasıl emiyormu?
Yaaa inanmıyorum şaka gibi geliyor bana bazen Mert e bakıp bu benim karnımda mıydı diyorum 1 hafta geçti bile.
Canım şu anda göğüs yaralarımdan dolayı emziremiyorum emzirdikçe yaralarım artıyor . Sütümü sağıyorum ben de . Emzirme danışmanıyla anlaştım yarın gelecek. Mert i biberonla görünce ağlayasım geliyor çok korkuyorum emzirmek çok güzel bir duygu çünkü evladıma yetemiyormuşum gibi geliyor. Doğum vs hiçbiri bana bu kadar zor gelmedi. Oğlumu gördükçe içim acıyor ağlamak istiyorum. İnanılmaz bir duygu yoğunluğu yaşıyorum. Lohusalık zor demişlerdi inanmamıştım. Gerçekten öyleymiş.

Yaaa inanmıyorum şaka gibi geliyor bana bazen Mert e bakıp bu benim karnımda mıydı diyorum 1 hafta geçti bile.
Canım şu anda göğüs yaralarımdan dolayı emziremiyorum emzirdikçe yaralarım artıyor . Sütümü sağıyorum ben de . Emzirme danışmanıyla anlaştım yarın gelecek. Mert i biberonla görünce ağlayasım geliyor çok korkuyorum emzirmek çok güzel bir duygu çünkü evladıma yetemiyormuşum gibi geliyor. Doğum vs hiçbiri bana bu kadar zor gelmedi. Oğlumu gördükçe içim acıyor ağlamak istiyorum. İnanılmaz bir duygu yoğunluğu yaşıyorum. Lohusalık zor demişlerdi inanmamıştım. Gerçekten öyleymiş.

Bende aynıyım, ağlamak geliyor içimden. fena düşünceler geliyor durdurmaya çalışıyorum. lohusalık böyle bişey.
imkanın var maşallah ne güzel hemen işé tarar mert tutar inşallah memeni. yara için gögüs ucunu açık tut kuru olsun , kantaron yağı sür çok iyi gelir.
Senİ çok iyi anlıyorsun aynı benim ilk doğum şeklim ve emzirme sorunlarımı yaşıyorsun. üzülüyorum okuyunca , keske elimden bişey gelse gelip yardım edebilsem.
ben emzirme kampına girdim eşim evde diye şükür diğer evatlarımız onda. . sadece bebeğİ emzirme ile uğraşıyorum, 3.bebek ama emmede sorun yaşıyorum, emzirme usûlüne göre veriyorum diye yara olmadı bende.
kızım elini incitti oğlum yoruyor şükürler olsun Allahım . daha iyi olacağız inşallah.

Kızlar 5.günümüz göğsüm balon gibi ve ucu yok bebeğimi hiç emziremedim 2 gündür ameliyatlı halimle ağlayarak hastane hastane dolaştım :KK43:ödem varmış antibiyotik ve sürekli sağma tavsiye etti .sütün inmedi henüz bu Arada benim kanamam 3 gün sürdü çok çok az Sezaryen olanlar böyle mi oluyor
çok geçmiş olsun canım
kanama konusunda doktoruna görün istersen. içteki durumuna göre belli olur. az az olmaz 5 günde gelmesi lazım.

Selam canım ben de seni hatırlıyorum hatta yanlış hatırlamıyorsam seninle günlerimiz de çok yakındı. Benim de önümüzdeki salı sezaryen olacak inşallah. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah...
Ya evet 🤗 tevafuk benim de Salı günü sezaryen ya da normal olacağı belli olacak. Sezaryen derse o gün yapmayı düşünüyorum ben de. Sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza. Sizin sezaryen sebebi neydi ?

Back