Kızlar nasılsınız. Benim gel gitler başladı.
lohusalık vuruyor alttan alttan.
iki gündür hele...
kızımın sarılıkmdeğeri baya yüksek çıktı onunla uğraşıyorum. emzirme biraz zorluyor anası gibi pek iştahı yok .
bir ahali boğaz ağrısı öksürük.
elhamdülillah geçecek inşallah.
A asitane161719 leylunehar Nilayyy diğer kızlar nasılsınız Hifaa R rkndmt

Kızlar acilden geldim sütüm inmiyor göğüslerim çok şiş sağdılar 1 damla geliyor önerisi olan var mı ağlamaktan helak oldum artık

annem ağlama kuzum .
stres yapma lütfen en büyük engel stres.
güzelce uyumaya bak birileri bebeğe baksın.
süt uyku yapar.
taze zencefil bir iki yemek kaşığı kadar
limon suyu bal ılık su
bunları karıştır iç. bol yeşillik özellikle dereotu

Kuzum sütüm çokmuş ama inmiyor göğüslerimi görsen bu gruptaki bütün bebelere süt var bence de:)ama çıkmıyor

Nasip canım en güzeli normal olan ama maalesef böyle oldu bende ssvd çok istedim ilkinde kızım doğum kanalına tek bacağını sokmuştu mecburen sezeryan dediler bunda ssvd çok istedim ama baya uçuk ozellerde fiyatlar devlet hastanesi de yapmıyor doktorlar Allah'ım sana da en sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah

Degeri kac cikti cnm yats vermedimi.bzde hafif vardi sarilik 4 saat faln isik aldik sonrq ciktj

Kuzum sütüm çokmuş ama inmiyor göğüslerimi görsen bu gruptaki bütün bebelere süt var bence de:)ama çıkmıyor
Canım ver bebeği babaya bana ebe bugün öyle dedi strese mi girdin canım mi sıkkın eşin temizce duş alsın altını giyinsin üstüne bişey gitmesin dedi bebeğini de bezi kalacak şekilde soy ver babasının göğsüne uyusun ört üstünü dedi sende kendini dinlendir dedi valla çok güzel fikir ben bunu çok yaparım bu gidişle

karapisso al benden de o kadar. Göğüs uçlarım kanıyor resmen o kadar çok yara oldu ki geri dçndüremeyeceğim diye korkuyorum. Emzirmekte sorun yaşıyorum. Bir de üstüne bizim de kontrolde sarılık çıktı 16.9 sınırda dendi yatış olacak dediler. Biz rica ettik en azından akşama kadar bekleyelim süt ve mama takviyesi yapalım eğer yükselirse o zaman yatış yapalım diye. Dün akşama kadar emzir mama ver uyut uyandır döngüsünün sonunda başka bir hastanede ölçüm yaptırdık ve değer 14.9 du. Doktor gerek görmedi yatışa çok şükür düşmeye başladı. Ama ben iki gündür helak oldum sürekli ağlıyorum. Bebeğimi doğru dürüst sevemedim bile birden bu sorunlar çıkınca. Şimdi ağlayarak veriyorum biberonu dua ediyorum meme reddi olmasın diye. Sadece bebeğimi rahatlıkla emzirmek ve onu doya doya sevebilmek istiyorum. Çok yoruldum.

Canım Allah'ım şifa versin zeyneb Rana 'ma da inşallah herşey gönlünüzce olsun rabbim hepinize şifa versin inşallah kızım da grip oldu kardeşinin gelme arifesinde nasip kısmet artık

bebeğin emiyormû peki..eğer sür varsa exstra süt yapan çaylar yesen içsen daha zor olur işin. inşallah iner dua edelim. .ya Fettah açılsın kanallar insin bebeğinin nasibi.

evet maalesef ssvd çok uçuk hele 2ssvd daha fazla. Allahım can sağlığı ile kucağına almayı nasip etsin yavrum.

neden memeyi red ediyor.sakin ol emmek istemediği ağladığı zaman zorlama. ilklerde illa sıkıntı çıkıyor . bizim değer baya yüksek yazmak istemiyorum. ysrınn sabah bakacağız düşmüşmü diye.

Canım Allah'ım şifa versin zeyneb Rana 'ma da inşallah herşey gönlünüzce olsun rabbim hepinize şifa versin inşallah kızım da grip oldu kardeşinin gelme arifesinde nasip kısmet artık

bizim gibi oldunuz demek. oğlum toparladı ama ben hala
ne zaman tarih belli. olacak kuzum ?

Degeri kac cikti cnm yats vermedimi.bzde hafif vardi sarilik 4 saat faln isik aldik sonrq ciktj
bizim sabah belli olacak. doktor yatış verdi ama memeden anneden ayrı çok uzun zamanda düşüyor değer. kamp yapıyorum 5 gecedir uyku yok. An an emzirme işi
.düşmeye başladı rengi açıldı..sürekli uyanıklık halinde baygınlık yok şükür. sabaha değere bakılacak inşallah

bizim gibi oldunuz demek. oğlum toparladı ama ben hala
ne zaman tarih belli. olacak kuzum ?
Evet kuzum benimde kanda enfeksiyon çıktı ama ben kendimi hasta hissetmiyorum çok şükür ablamiz grip maalesef salı günü canım inşallah sabah erken gidicem hastaneye bakalım Allah'ım sağ salim kavuşmak nasip etsin

Evet nasip kismet.. Bizim Bebis dogru pozisyonda ve rahim yumusamis Halde bizde. Degisen bisey olmazsa kalir böyle canim.. O yüzden normali beklicekler..

Inanirim dogrudur türkiyede farkli Burda hep devletde dogum Yapiliyor.. Yani özel varsa da büyük sehirlerde biz baskent viyanaya cok uzagiz..

Saglikla gelsin bebislerimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…