• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce adet günümün 1 gün geçmesiyle birlikte evde idrar testi yaptım pozitif cikti. Hemen Dr gittim Dr yumurtalıklarıma baktı bebek şuan görünmez çok küçüktür ama olsun dedi. Ve sağ yumurtaligimda kist olduğunu ağrı yapabileceğini söyledi. Kanda btchg 49 çıktı sevindik hemen progestan ve ekoasprin yazdı.
Yalnız akşamına az sancı ve kahve rengi lekelenmem oldu. Dr mesaj attigimda progestan iğne yaptır dedi. Ondan bir gün sonra hiç bir sıkıntım yoktu akşam karın ağrım başladı ama önce kist olan tarafta onda baktım siyaha yakın bir kanama olmuş tekrar acile gittik 24 saat btchg 58 olmuş Dr düşük var diyemem yükselmiş biz tam ne olduğunu anlamak için 48 saat geçmesi lazım dedi benle aynı durumları yaşayan var mı çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye lütfen yardım edin 🙏
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim bebegimde sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah
Benim hamileliğimde hep kanamayla geçti bebeğim çok şükür doğdu üzülme herşey olacağına varır sadece dua et ❤️

Slm guzel annler.gecmisi okuyamadim cok birikmis.malum iki cocukla pek giremiyorum artk.hemen hemn herkes dogum yapti sanirim.dogum yapanlara hayrli olsun allh uzun omurler versin insallh.herkes iyidir umarimm

Sezeryan olan arkadaslar ne durumdasinuz.iyilestinizmi kendi isinizi yapar hala geldinizmi.

Kizlar bnm sezeryan dikisimin ustunde yumruk gibi sertlik var.dun doktora gittim normal dedi zmanla dagilir o dedi.sizdede varmi ayni durum.

Bi sorum daha olacak kizlar bebekleriniz ne siklıkla uyuyup uyaniyo.benm oglan cok uyuyo ya 3 sat araliksiz uyuyabiliyor.

Günaydınlar.
Kızlar bişey soracağım.
Elhamdülillah biz emiyoruz süt de var ama goguslerim çok büyüdü ve sertleşti mastit olmasından endişe ediyorum.
Siz de de öyle olan var mı ne yaptınız
Dün sıcak suyla kompres yaptım ama hala var.
Benim sütüm de yok göğüs ucum da yok 4. Günümüz bebeği hiç emziremedim göğüslerim kocaman oldu ve şişti akşam acile gideceğim

Kizlar bnm sezeryan dikisimin ustunde yumruk gibi sertlik var.dun doktora gittim normal dedi zmanla dagilir o dedi.sizdede varmi ayni durum.
Bende sezeryan oldum ama ilk dogumumda hiç öyle bişey yaşamadım canım normal mi dedi doktor neymiş ?

Bende sezeryan oldum ama ilk dogumumda hiç öyle bişey yaşamadım canım normal mi dedi doktor neymiş ?

Ilkinde benmde oyle bisey olmadi ama bunda oldu.ewet normal dedi doktor zamanla dagilir o dedi kan falanmi toplandi acaba.bide o tarafim daha cok agriyo

Kizlar kanguru terapisini öğrendim bugün belki siz biliyorsunuzdur ben ilk defa öğrendim çok güzelmiş ya bu teknik 😅 hemşire bebeğin tentene temas la babası ve ablasıyla bağının daha güzel oluşacağını ve benim sütümun daha çabuk geleceğini söyledi tentene temasın bebeği sakinlestirecegini biliyordum ama süt indirecegini bilmiyordum mesela 😅 birde hani göğüs uclarimizda sivilce gibi kabarcıklar varmış ya o kabarcıkları silmeyecekmişiz o kabarcıklar da oluşan sıvı bebeği cezbedip memeye çekiyoruz ben bunu da bugün öğrendim birde ikinci bebeğim 😅😅😅😅

Kızlar acilden geldim sütüm inmiyor göğüslerim çok şiş sağdılar 1 damla geliyor önerisi olan var mı :KK43:ağlamaktan helak oldum artık
Aglama kuzum 😔 Bugün ebe ten tene temasın anne sütünü indirecegini söyledi rezene cayi iç
Bebeğini sadece bezi kalacağı şekilde soyup sende üstündeki herşeyi çıkar göğsüne yatır kuzunu oda sakinleşsin sende sakinles hemde sütün iner inşallah hemen ❤️

Kizlar kanguru terapisini öğrendim bugün belki siz biliyorsunuzdur ben ilk defa öğrendim çok güzelmiş ya bu teknik 😅 hemşire bebeğin tentene temas la babası ve ablasıyla bağının daha güzel oluşacağını ve benim sütümun daha çabuk geleceğini söyledi tentene temasın bebeği sakinlestirecegini biliyordum ama süt indirecegini bilmiyordum mesela 😅 birde hani göğüs uclarimizda sivilce gibi kabarcıklar varmış ya o kabarcıkları silmeyecekmişiz o kabarcıklar da oluşan sıvı bebeği cezbedip memeye çekiyoruz ben bunu da bugün öğrendim birde ikinci bebeğim 😅😅😅😅

Ne Güzel bilgiler bunlar.. Bende gögüs uclarinin koyulasmasjni duymustum Bebis daha iyi bulabilsin diyeymis ama o tomurcuklari bilmiyorum..

Allahim seni hayirlisiyla bebisine kavusmayi nasip etsin canim Sali günü.. Yurt disindayim avusturyada 100% normal Dogum destegi var. Istesek bile yapmazlar sezeryan..

Benim ilk Bebis.. Tanidiiklarimiza 19.mayis tarihini vermistik.. Simdi hergün arayan soran ne durumdayiz diye 😂😂 bidahakine tarihi gec zamana verecegimi anladim 😂😂
Ne sancilar basladi ne bisey. Ara ara bel Agrisi Karin sertlesmesi o kadar.. Hayirlisi saglikla gelsinler

Back