- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Canım ah seni nasıl iyi anlıyorum. Benim kızım da iştahlı bir bebek değil ama 20.gunden itibaren daha iyiyiz diyebilirim. En azından ben zorla tıkmıyorum memeyi ağzına. Bir de şu sarılık derdi.... Bizim hala sıfırlanmadı sanırım değerimiz göz akımız hala bulanık. İki ayı buluyormuş bazı bebeklerde.Kızlar nasılsınız. Benim gel gitler başladı.
lohusalık vuruyor alttan alttan.
iki gündür hele...
kızımın sarılıkmdeğeri baya yüksek çıktı onunla uğraşıyorum. emzirme biraz zorluyor anası gibi pek iştahı yok .
bir ahali boğaz ağrısı öksürük.
elhamdülillah geçecek inşallah.
A asitane161719 @leylunehar @Nilayyy diğer kızlar nasılsınızHifaa @rkndmt
Canım ah seni nasıl iyi anlıyorum. Benim kızım da iştahlı bir bebek değil ama 20.gunden itibaren daha iyiyiz diyebilirim. En azından ben zorla tıkmıyorum memeyi ağzına. Bir de şu sarılık derdi.... Bizim hala sıfırlanmadı sanırım değerimiz göz akımız hala bulanık. İki ayı buluyormuş bazı bebeklerde.
Sahura kadar az uyuyayım dedim ama bütün gün uyuyan kızım herkes yatınca gözleri fal taşı gibi açtı. Şimdi de kalkıp sahur hazırlayacağım o da yeni yeni uykuya geçiyor. Kilolarım aldı başını gidiyor. Yemesem sütüm azalıyor yesem kilolarımla aşırı mutsuzum emzirdikçe gider sanmıştım ama gitmiyor
Siz bir iyileşseydiniz gerisi mühim değildi ama hastalık yordu sizi. Ama inşallah böyle kalacak değil elbet hepsi geçecek çok yakında .
Kızlar maşallah hepinize hızınıza yetişemiyorum doğuran doğuranaher sağlıklı kavuşma haberi aldığımda inanın çok seviniyorum burada alenen sevincinize ortak olamasam da... Evlatlarımızla güzel hayırlı günler görelim . Güzel evlat olsunlar bizler de Allah'ın emanetlerine en güzel şekilde sahip çıkabilelim inşallah.
Ne tuhaf insanlar var ya insan bir uğrar en azından o bile tuhaf değil mi ne bileyimçok komiksin kızzzz 20 günlük lohusa hatun.
ni kilosu ne derdi. bunlar lohusalık halleri. eminim o kadar yoktur Kilo milo. olsa bile sem daha kaç günlük doğum yapmış kadınsın kendine zaman tanıyacağın vakit bile gelmemiş. hele Bi 6 7 aylık olsun kızın ozaman inşallah yavaş yavaş gider. bizim ailece yapımız böyle. doğumhanede kızımı kucağıma verdiler karnıma baktım , mucize dedim ne göbek ne Kilo. ablamda böyle annemde böyleymiş. ama olsa bile üzülmeye değmez Zenyep'lerimiz iyi olsun.
Her bebekte sarılık oluyor.
dediğin gibi zamanla geçiyor tam ak olması için 40ın çıksın inşallah geçer.
değerin düşüktür çünkü 14 falan demiştin sanki.
Ahhh emzirme ahh
kızım normal doğduğu için diğerlerindenfarklı çok farklı. çok ağladı uyuması yok kaç gecedir ilk kez dün baya güzel uyudu bu kez emzirme içinn uyandırmaya çalıştık bütün gün ve akşam . emmeye başladı süt yeni indi çünkü. ama süt çok midesi küçük doyuyor hemen, ağrılar başladı. nöbette sürekli vermekle uğraşıyorum.
Dün çok ağladım çok.
akşamüstü olunca bir fena oluyorum, Allah şifa versinn hepimize.
Bu arada nerdeyse bir haftalık olduk , eşimin anne babası yakında aynı semtte oturuyoruz hala ne geldiler ne aradılar. çok sinir olduk.
eşim bile ilk kez annesine babasına karşı bu kadar kırgın kızgın.
herşeyin ortası karar aramamak gelmemek bir tuhaf...
komşular sürekli iftarlık varmı yapabildinmi diye soruyorlar. gelen giden inan banada Moral oluyor...
İnşallah canımHifaa canım mesajını okudum ama ancak yazabiliyorum salı günü oğluna kavuşuyormuşsun, nihayet seni de bizim kervana dahil ediyoruz Rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin ikinize de sağlık selamet versin canım. Heyecan almış yürümüştür şimdi sende
Kız oğlumda çok çabuk vermiştim fazla hayal kurmuşum meğer resmen hayallerim yıkıldıçok komiksin kızzzz 20 günlük lohusa hatun.
ni kilosu ne derdi. bunlar lohusalık halleri. eminim o kadar yoktur Kilo milo. olsa bile sem daha kaç günlük doğum yapmış kadınsın kendine zaman tanıyacağın vakit bile gelmemiş. hele Bi 6 7 aylık olsun kızın ozaman inşallah yavaş yavaş gider. bizim ailece yapımız böyle. doğumhanede kızımı kucağıma verdiler karnıma baktım , mucize dedim ne göbek ne Kilo. ablamda böyle annemde böyleymiş. ama olsa bile üzülmeye değmez Zenyep'lerimiz iyi olsun.
Her bebekte sarılık oluyor.
dediğin gibi zamanla geçiyor tam ak olması için 40ın çıksın inşallah geçer.
değerin düşüktür çünkü 14 falan demiştin sanki.
Ahhh emzirme ahh
kızım normal doğduğu için diğerlerindenfarklı çok farklı. çok ağladı uyuması yok kaç gecedir ilk kez dün baya güzel uyudu bu kez emzirme içinn uyandırmaya çalıştık bütün gün ve akşam . emmeye başladı süt yeni indi çünkü. ama süt çok midesi küçük doyuyor hemen, ağrılar başladı. nöbette sürekli vermekle uğraşıyorum.
Dün çok ağladım çok.
akşamüstü olunca bir fena oluyorum, Allah şifa versinn hepimize.
Bu arada nerdeyse bir haftalık olduk , eşimin anne babası yakında aynı semtte oturuyoruz hala ne geldiler ne aradılar. çok sinir olduk.
eşim bile ilk kez annesine babasına karşı bu kadar kırgın kızgın.
herşeyin ortası karar aramamak gelmemek bir tuhaf...
komşular sürekli iftarlık varmı yapabildinmi diye soruyorlar. gelen giden inan banada Moral oluyor...
Bizim bebelerin yaşı geldi da yeter seni beklerken bir daha doğuracaktıkİnşallah canımhemde nasıl heyecan panik korku bütün duygular bir arada bende nihayet dedim yoksa catlicaktim ortadan
Kaç çıktı canım değeri benim oğlumda 15.8 çıktı ertesi gün bidaha çağırdı sınırda diye yine 15.8 çıktı bugün yine çağırdıKızlar nasılsınız. Benim gel gitler başladı.
lohusalık vuruyor alttan alttan.
iki gündür hele...
kızımın sarılıkmdeğeri baya yüksek çıktı onunla uğraşıyorum. emzirme biraz zorluyor anası gibi pek iştahı yok .
bir ahali boğaz ağrısı öksürük.
elhamdülillah geçecek inşallah.
A asitane161719 @leylunehar @Nilayyy diğer kızlar nasılsınızHifaa @rkndmt
Canım benim de aşırı yara oldu kanıyordu göğüs kalkanı aldırdım eşime şimdi daha iyi emzirdikten sonra krem sürüp onu takıyorum kıyafete falan değmediği için iyileşmeyi hızlandırıyor. Bir de bi kaç gün silikon uçlardan kullandm benim uç sorunu da vardı yaranın daha kötü olmasını da engelliyor o uçlarkarapisso al benden de o kadar. Göğüs uçlarım kanıyor resmen o kadar çok yara oldu ki geri dçndüremeyeceğim diye korkuyorum. Emzirmekte sorun yaşıyorum. Bir de üstüne bizim de kontrolde sarılık çıktı 16.9 sınırda dendi yatış olacak dediler. Biz rica ettik en azından akşama kadar bekleyelim süt ve mama takviyesi yapalım eğer yükselirse o zaman yatış yapalım diye. Dün akşama kadar emzir mama ver uyut uyandır döngüsünün sonunda başka bir hastanede ölçüm yaptırdık ve değer 14.9 du. Doktor gerek görmedi yatışa çok şükür düşmeye başladı. Ama ben iki gündür helak oldum sürekli ağlıyorum. Bebeğimi doğru dürüst sevemedim bile birden bu sorunlar çıkınca. Şimdi ağlayarak veriyorum biberonu dua ediyorum meme reddi olmasın diye. Sadece bebeğimi rahatlıkla emzirmek ve onu doya doya sevebilmek istiyorum. Çok yoruldum.
amin Allah hepimize ferahlık versin. çok tuhaftır kendisi ama bu kadarını beklemiyordum .Ne tuhaf insanlar var ya insan bir uğrar en azından o bile tuhaf değil mi ne bileyimbende ameliyat günümü eşimin ailesine söylemeyecem istemiyorum dedim eşime 9 ay hal hatır sormayan insanların bir anda çıkıp da beni çok düşünüyor gibi davranmasını oda hak verdi sağolsun
Allah'ım kolaylık versin canım gerçekten hamilelik ayrı zor böyle ufak tefek zorluklar çıkınca lohusalık daha zor rabbim ferahlık versin inşallah ❤
Kız oğlumda çok çabuk vermiştim fazla hayal kurmuşum meğer resmen hayallerim yıkıldıbu arada biz 31 günlük olduk teyzesi bizim sarılık değerimize hiç bakılmadı ve bu benim en başından beri aklıma takılıyor. 4.gün kontrolde kadın doğuma uğradık ilk. Beni muayene etmeden önce doktor kızımın eline yüzüne baktı gayet güzel dedi. Sonra çocuk doktoruna geçtik o da muayeneden sonra değere bakmaya gerek görmedi. Doğum sonrası kilo kaybı da çok olmadığı için sık sık emzirin dedi geçti. Eve geldikten sonra biraz daha sarardik benim içim içimi yedi ama ev halkı her çocuk sararır bizim kızımız çok sarı değil diyerek hep beni durdurdu. Bir şey olacak diye de ödüm koptu. Neyse geldik bu günlere çok şükür.
Sütümüz hep ilk günlerdeki gibi olsa keşke ama zamanla balon gibi sönüyor mübarek
Eşinin ailesi de gerçekten ayıp etmiş. Tamam belki aranızda sorunlar vardır ama bu doğum yani küçücük yavrunun ne kabahati olabilir. İnsan doğumda ölümde yaşananları unutmuyor unutamıyor.
Kaç çıktı canım değeri benim oğlumda 15.8 çıktı ertesi gün bidaha çağırdı sınırda diye yine 15.8 çıktı bugün yine çağırdıçocuğumun topuğundan kan alıyorlar sürekli
amin hifammmm amin seninde inşallah. ağrısız kolay çok keyifli bir doğumn olsun.Günaydın kizlar hayırlı cumalar ❤ rabbim şu mübarek günde gönlünüzün muradı neyse onu versin sizlere inşallah ❤
Tansiyon yüksekliği torununu görmeye gelemeyecek kadar kendisini elden ayaktan kesiyorsa oruç da tutmayabilir ay nasıl sinirlendim . Neyse kuzum sen de bundan sonra yolunu bu yaşananlara göre çizersin. Önemli olan beş kişilik ailenin huzuru mutluluğu. Başkası ya da başkaları canını sıkmamalı.amin Allah hepimize ferahlık versin. çok tuhaftır kendisi ama bu kadarını beklemiyordum .
kuzum aramızda sorun yok. kendileri düşüncesiz. oruç tutuyorum tansiyonu yüksek demiş oğluna. insan isterse gelir aman dedim bide bunamı takılacağım boşver ama olmuyor.
senğnn değer yazdığını hatırlıyorum nedense.
senin eğer fazla değil. bolca emsin geçer inşallah yeterki aç kalmasın.
bugünkü kan tahlilinden sonra içim rahat ederse yazacağım değerleri. ama şimdi yazmak exstra olumsuz yorum okumak istemiyorum tatlım .
etmezmiyiz tatlım.. maaş atlatmışsınız riskli dönemi. şimdi.can sağlığı ile gelsin kuzucuğunGünaydınlar hanımlar. Hamileliğin başlarında bir dönem sizinleydim. Arada girip baya mesajları okudum ama yazamadım. Maşallah neredeyse herkes doğurmuş sağlıkla büyütün inşallah evlatlarınızı. Benim 7. ayda erken Doğum riski çıktı ama atlattık artık son 9 gündeyiz. 5. Aydan beri kasılma yaşıyorum. Son zamanlarda iyice yormaya başladı. Ama anne olmaya kasılmalar da dahil en kısa zamanda doğurmak istiyorum inşallah. Bana da dua eder misiniz ?
Tansiyon yüksekliği torununu görmeye gelemeyecek kadar kendisini elden ayaktan kesiyorsa oruç da tutmayabilir ay nasıl sinirlendim . Neyse kuzum sen de bundan sonra yolunu bu yaşananlara göre çizersin. Önemli olan beş kişilik ailenin huzuru mutluluğu. Başkası ya da başkaları canını sıkmamalı.
Allah'ım sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin canım inşallahGünaydınlar hanımlar. Hamileliğin başlarında bir dönem sizinleydim. Arada girip baya mesajları okudum ama yazamadım. Maşallah neredeyse herkes doğurmuş sağlıkla büyütün inşallah evlatlarınızı. Benim 7. ayda erken Doğum riski çıktı ama atlattık artık son 9 gündeyiz. 5. Aydan beri kasılma yaşıyorum. Son zamanlarda iyice yormaya başladı. Ama anne olmaya kasılmalar da dahil en kısa zamanda doğurmak istiyorum inşallah. Bana da dua eder misiniz ?
Amin inşallah canım benimamin hifammmm amin seninde inşallah. ağrısız kolay çok keyifli bir doğumn olsun.
Amin inşallah canım benim ❤
Ben anladım ki kimse için kendini üzmeye değmez hiç sıkma canını bundan sonra sende gördüğün değer kadar değer verirsin boşver kendileri kaybederinsan takmicam diyor ama ne mümkün ... gösterdiğimiz değeri görmek istiyoruz fazlası değil ama kimse öyle değil herkes hep bana diyor resmen yani benimkiler öyle en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?