Hayırlı cumalar kizlar kim kim kaldık doğurmayan ?
Az bir zamanımız kaldı Mayıs anneleri olarak bende sabır kalmadı gibi siz nasılsınız
Allah'ım sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize inşallah
Az bir zamanımız kaldı Mayıs anneleri olarak bende sabır kalmadı gibi siz nasılsınız
Allah'ım sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize inşallah ❤
ben varim sezeryan olursa 13 ya da 14 mayis normal dogum olursa 19 yada 21 mayis arasina kadar bakalim. bugun ve dun biraz daha karmin asagiya indi. ama kasilma hissetmiyorum. bian once dogursam diye sabirsizlaniyorum. burayi gunluk takipteyim.
Allah'ım sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize inşallah
Birde son günlerde hiç kalmıyor o sabır.
Allahım can sağlığı versin onu anladım. bak bana zaman geçmiyor diyordum hastalandım yataklarda 3 gün nasıl geçti anlamadım. Allahım sağlık versin
ben varim sezeryan olursa 13 ya da 14 mayis normal dogum olursa 19 yada 21 mayis arasina kadar bakalim. bugun ve dun biraz daha karmin asagiya indi. ama kasilma hissetmiyorum. bian once dogursam diye sabirsizlaniyorum. burayi gunluk takipteyim.
En hayırlı şekil hangisiyse öyle doğum nasip olsun inşallah canım bende bakıyorum bakıyorum sat a göre en son sırada ben varım sıramı bekliyorum sabırsızlıkla inşallah Allah'ım sağlıkla kavuştursun
Birde son günlerde hiç kalmıyor o sabır.
Allahım can sağlığı versin onu anladım. bak bana zaman geçmiyor diyordum hastalandım yataklarda 3 gün nasıl geçti anlamadım. Allahım sağlık versin
Aynen canım valla Allah'ım sağlık sıhhat versin yeter ki bizim de bu hafta davetler olacak daha doğrusu yemeklerimizi alıp yaşlıları ziyaret etcez iftarda inşallah bu hafta yoğunum çabuk geçecek gibi pazartesi gebe izlem varmış cuma da kontrol Allah nasip ederse
Kizlar yeni dogum yapanlara sorum var bebegim bacaklarini surekli havada tutuyorr uyurken bile duzeltmeye calisincada cok agliyo normal mi bu durum????
Eve dun ciktik kizlar biz.dikislerim duzeliyo sayilir agri sanci var yinede ama cok sukur bunada.spinal bas agrisi yapar derlerdi bn hayatimda boyle bi bas agrisi gormedim cok fenayim.nescfe iciyom ama faydasi yok.kfayi kaldiramiyom resmn.oglumda cok sukur iyi.bnyosunu yaptrdik misil misil uyuyo.
Aynen canım valla Allah'ım sağlık sıhhat versin yeter ki bizim de bu hafta davetler olacak daha doğrusu yemeklerimizi alıp yaşlıları ziyaret etcez iftarda inşallah bu hafta yoğunum çabuk geçecek gibi pazartesi gebe izlem varmış cuma da kontrol Allah nasip ederse
ne güzel ibadet. yaşlılar kimler konu komşunuzmu?
ayyy imrendim ya. Allah şimdiden kat kat sevabını versin sizlere. kimle kimler organize ediyo bu işi. bak güzel fikrimiş hem dualarını alırsınız
Eve dun ciktik kizlar biz.dikislerim duzeliyo sayilir agri sanci var yinede ama cok sukur bunada.spinal bas agrisi yapar derlerdi bn hayatimda boyle bi bas agrisi gormedim cok fenayim.nescfe iciyom ama faydasi yok.kfayi kaldiramiyom resmn.oglumda cok sukur iyi.bnyosunu yaptrdik misil misil uyuyo.
ne güzel ibadet. yaşlılar kimler konu komşunuzmu?
ayyy imrendim ya. Allah şimdiden kat kat sevabını versin sizlere. kimle kimler organize ediyo bu işi. bak güzel fikrimiş hem dualarını alırsınız
Babanem amcamlar için hatim okutuyor canım onların yanına gitcez konu komşu herkes olacak inşallah daha sonra da ananeme gitcez aynı şekilde Allah nasip ederse
selam kızlar ben de iyiden iyiye sabırsızlanmaya başladım ama daha en az 10 günüm var... Doktor haftaya çarşamba kontrolümde gün verecek bakalım. Çok garip bir duygu ya hem hemen gelsin istiyorum artık hemde korkuyorum daha hazır hissetmiyorum sanki.. Galiba en streslisi bekleyiş. Benim kızım da dün çok hareketliydi hiç durmadı bugün de tam aksine aşırı sakin ama ben de yorgun ve uykusuz hissediyorum sanırım bununla da alakası var.. benim enerjim düşük olunca onunki de öyle oluyor...
Tekrar girdim nstye kalp atışları iyi çıktı bu sefer şükür ama şimdide baya sancım çıktı hissediyomusn bunları dedi doktor o an hissetmedim ara ara ağrım oluyodu diğer günler ama. Yarın tekrar nstye gircem duruma göre sezeryana alıncam. Bebeğim kendi isteğiyle gelsin diyordum duam kabul olacak heralde Hayırlısı inşallah
Tekrar girdim nstye kalp atışları iyi çıktı bu sefer şükür ama şimdide baya sancım çıktı hissediyomusn bunları dedi doktor o an hissetmedim ara ara ağrım oluyodu diğer günler ama. Yarın tekrar nstye gircem duruma göre sezeryana alıncam. Bebeğim kendi isteğiyle gelsin diyordum duam kabul olacak heralde Hayırlısı inşallah
maşallah çok güzel. benimde geceden beri var. kızımın hareketleri düzenli değil ve canım kontrol olmak istiyor
hallam hallam
2 ayda bir zor muayene olan ben 3 gün sabredemiyom. kahvaltı yapıp gideceğim.
bi nst'ye gireyim en azından.
sende z.yağı sürüyormusun bana önerdi. çok iyi geliyor. birde bebek alttan baskı yaparken dua ediyorum hadi kızım gel artık diye
çıkmak iste yani yerin daraldı durmaya gerek yok.
Arkadaşım aradı kahveye geliyorum diye sabahtan beri onun hazırlığı anca buraya bakalibildim canım. İyi midir bu kasılmalar diyorsun inşallah gelmeye niyetleniyordur. Bugün ara ara olmaya devam etti ama şimdi daha az. Benim de muayenem yarın. Umarım güzel haberlerle gelirsin sen de. Son günlerde insan daha da korkuyor.
nst lerde kac cikyorsunuz ben de yarin nst ye girecegim ilk girdigim 2 gafta once 5 cikmisti geceh hafta 27 lerde cikti. bu hafta kac olur merak ediyorum