• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hifaa Hifaa alemsin kız. hakikaten nst bile zevkli geliyor artık doğuma ramak kala.
gayet sakin uyuşuk bir kızım var. nst şer hep aynı yavaş hareketsiz seyrediyor. doktorum normal artık dedi...
altta az az kasılmalarda çıkıyor. ama kayda değer değiller.

Bana yatak yüksek olur yatıp kalkarken dikişlerin zorlanır dediler 🤷‍♀️
ben yatak odamda yatarım genelde. ama bazen kimseler olmayınca sıkılıyorum küçük odada. hemen salona geçiyorum. benim Salon koltuğum yatak gibi geniş bebeğe bile yer var.
inanın lohusa iken o yatak odası hiç çekilmiyor .
şimdi bile hastayım yatak odasından ziyade salonda yatıyorum.

Arkadaşım aradı kahveye geliyorum diye sabahtan beri onun hazırlığı anca buraya bakalibildim canım. İyi midir bu kasılmalar diyorsun inşallah gelmeye niyetleniyordur. Bugün ara ara olmaya devam etti ama şimdi daha az. Benim de muayenem yarın. Umarım güzel haberlerle gelirsin sen de. Son günlerde insan daha da korkuyor.
çok şükür herşey yolunda. sende yarın güzel haberlerle gelirsin. korkulacak bişey yok heyecan var kız 😘

çok şükür herşey yolunda. sende yarın güzel haberlerle gelirsin. korkulacak bişey yok heyecan var kız 😘
Maşallah çok sevindim darısı başıma. Ne bileyim suyu azalmaya başlamış dedi ya doktor bir kere, sürekli hareketlerine bakıyorum ya bişey olursa anlayamazsam diye. Hayırlısıyla alsak kucağımıza inşallah heyecan zaten var💕😘

A asitane161719 Zeynep Azra'nın annesi nasılsın kuzum. 🤗
sermed sermed baş ağrısı çok zor ben yaşadım. doktorun sanà dik durman gerektiğini söyledimi? mümkün mertebe baş aşağı bakma eğilme, dik yürü yastıksız paralel uzan. bunlar hafifletiyor. kafein bol su hiçbiri fayda etmedi bana
.inşallah sana fayda eder.

Amin canım bizde iyiyiz elhamdülillah ben en son sıradayım sıramı bekliyorum doğurmak için Allah'ım nasip ederse inşallah ❤ sen nasıl oldun paşa oğullarin nasıl alıştıniz mi kardeşe iki çocuklu olmak nasıl 😊
ara vermediğim tek şey popo temizlemek :KK70:
babalarının kesesine bereket çifte bez alacak. hastalıklardan fırsat bulup meleğime wc eğitimi veremedim halbuki hazır :KK43:

elhamdülillah bugun daha iyiyim. eşim öğleden sonra 2 gibi geldi inan 7 ye kadar yatakta dinlendim. bulaşmasın diye geceleri salonda uyuyorum. can sağlığı ah can sağlığı. Allahım hepimize sağlık afiyet versin.
leylunehar leylunehar nasılsın canım benim. 3 erkek sahibi oldun artık 😌
herşey yolundadır inşallah.
Kızlar çok şükür biz iyiyiz.Bebek ya ağlıyo ya emip uyuyo. Şimdilik tüm ilgim onda. Evde 2 çocuklu hayat şuan böyle. Ben iyileştim sayılır. Kayınvalidemler bizde.Bebek de biraz düzene girse daha iyi olacak herşey. Bugünümüze şükürler olsun💕Yazacak okuyacak fırsatım olmuyo.Aklım sizde.Var mı doğumu belli olan?Yeni doğum yapanımız🥰🥰

Kızlar çok şükür biz iyiyiz.Bebek ya ağlıyo ya emip uyuyo. Şimdilik tüm ilgim onda. Evde 2 çocuklu hayat şuan böyle. Ben iyileştim sayılır. Kayınvalidemler bizde.Bebek de biraz düzene girse daha iyi olacak herşey. Bugünümüze şükürler olsun💕Yazacak okuyacak fırsatım olmuyo.Aklım sizde.Var mı doğumu belli olan?Yeni doğum yapanımız🥰🥰

kızlardan R rkndmt galiba doğurdu sesi çıkmadı çünkü .
bende iyiyim çok şükür minik kızımın eli kulağında geldi gelecek . can sağlığı ile gelsinler. sizin adınıza çok sevindim maşallah kuzum riskli dönem geçti gitti. daHa iyi olursunuz kısa zamanda toparlarsınız inşallah. yokluğun çok belli.
inşallah en kisa vé hayırlı zamandà bizlerde bebekli hayatımızı yazarız mutlu sonla 😍🤗😘

Hifaa Hifaa alemsin kız. hakikaten nst bile zevkli geliyor artık doğuma ramak kala.
gayet sakin uyuşuk bir kızım var. nst şer hep aynı yavaş hareketsiz seyrediyor. doktorum normal artık dedi...
altta az az kasılmalarda çıkıyor. ama kayda değer değiller.
. 😅artık ne kadar sabrımız kalmadıysa nst bile batmıyor yeterli bı doğuma yaklaşma emareai görelim 😅😅😅 en yakın zamanda hayırla sağlıkla gelir inşallah Zeynep Rana ❤️😍
Oh çok şükür canım ❤️ Allah'ım sağlık sıhhat versin herşey yoluna giriyor şükür ❤️

Kızlar sabahtan beri geliyor bu kasılmalar hala devam ediyor.Sanki aşağıya baskı yapıyor o anda 35 saniye kadar sürüyo sonra geçiyo. Değişmedi de öyle çok sancı da yok. Acaba kanala yerleşmeye mi çalışıyor bebeğim? Yarın doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.

A asitane161719 Zeynep Azra'nın annesi nasılsın kuzum. 🤗
sermed sermed baş ağrısı çok zor ben yaşadım. doktorun sanà dik durman gerektiğini söyledimi? mümkün mertebe baş aşağı bakma eğilme, dik yürü yastıksız paralel uzan. bunlar hafifletiyor. kafein bol su hiçbiri fayda etmedi bana
.inşallah sana fayda eder.

Hamdolsun canım dolu dizgin devam ediyoruz 😉 sen nasılsın bugün daha iyi misin inşallah. 😊💗 Bebişlerimiz sağ salim gelmeye devam ediyorlar çok şükür sizlerin de az kaldı güzel haberlerinizi bekliyorum her gün sayfaya baktıkça acaba bugün doğuran var mı diyorum 🤔😊 R rkndmt hala yazmadı mesela zaten onun bugün son günüydü artık gelmiştir bebiş herhalde. İnşallah ikisi de iyidir 💕

Kızlar sabahtan beri geliyor bu kasılmalar hala devam ediyor.Sanki aşağıya baskı yapıyor o anda 35 saniye kadar sürüyo sonra geçiyo. Değişmedi de öyle çok sancı da yok. Acaba kanala yerleşmeye mi çalışıyor bebeğim? Yarın doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.
Canım evet muhtemelen kanala girmeye çalışıyor bebiş. Mesela benim son günlerde bebek kanaldayken afedersin büyük tuvalete çıkacakmışım gibi baskılarım oluyordu aşağıda komple. Zaten açılmam da vardı hissediyordum yani aşağıda olduğunu. Kasılmalar düzenli ve daha sancılı gelmeye başlayana kadar sıkıntı yapma bunlar hazırlık kasılmaları gibi duruyor. 😉

Kızlar az az suyum geliyor.
Ağrım da var özellikle vajinada bölgesinde belli priyodlarla belime de ağrı giriyor.
Ayaktayım hareket ediyorum devamlı.
Ilık suyla duş aldım.
Papatya çayı içiyorum.
Sizce doğum başlamış olabilir mi.
Doktora gideyim mi

Kızlar sizce sezeryandan sonra yatak odası yatağında mı yatmalıyız ,kanepede falan mı yükseklik açısından yani dikişlerimizi zorlamamak için hangisi mantıklı ?
Canım ben kendi yatağımda yatak odasında yattım zaten birkaç gün uzanıp yatamadım. Yatağa oturup arkama da yastık koydum öyle uyudu üç dört gün. Sonra sıkıntısız bir şekilde uzanıp uyuyabildim. Zaten ilk iki gün zor geçiyor sonra azalıyor o ağrı sızı. Çok canın yansa da hareket etmeye çalış hem bağırsak hareketliliği hem de çabuk ayaklanmak için çok önemli hareket.

Canım evet muhtemelen kanala girmeye çalışıyor bebiş. Mesela benim son günlerde bebek kanaldayken afedersin büyük tuvalete çıkacakmışım gibi baskılarım oluyordu aşağıda komple. Zaten açılmam da vardı hissediyordum yani aşağıda olduğunu. Kasılmalar düzenli ve daha sancılı gelmeye başlayana kadar sıkıntı yapma bunlar hazırlık kasılmaları gibi duruyor. 😉
Teşekkür ederim canım tecrübesiz olunca neyin ne olduğunu anlayamıyor insan. Hayırlısı olsun inşallah. 😍

Kızlar az az suyum geliyor.
Ağrım da var özellikle vajinada bölgesinde belli priyodlarla belime de ağrı giriyor.
Ayaktayım hareket ediyorum devamlı.
Ilık suyla duş aldım.
Papatya çayı içiyorum.
Sizce doğum başlamış olabilir mi.
Doktora gideyim mi
Su geliyorsa doğum başlamıştır demektir. Sadece nişan gelseydi belki birkaç gün daha var diyebilirdik ama su gelmesi doğum başlangıcının en bariz işaretlerinden biri. Bence doktora gitmelisin. Bebeğin susuz kalmaması lazım uzun süre.

Back