• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar az az suyum geliyor.
Ağrım da var özellikle vajinada bölgesinde belli priyodlarla belime de ağrı giriyor.
Ayaktayım hareket ediyorum devamlı.
Ilık suyla duş aldım.
Papatya çayı içiyorum.
Sizce doğum başlamış olabilir mi.
Doktora gideyim mi
Bana anlatılan suyun gelirse çok beklememek gerektiği.benim doktorum suyun gelirse hemen bana haber veriyorsun demişti. Doktoruna haber versen iyi olur sonra da hastaneye geçersin. Allah bir avazda kurtarsın hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin😍

Kızlar az az suyum geliyor.
Ağrım da var özellikle vajinada bölgesinde belli priyodlarla belime de ağrı giriyor.
Ayaktayım hareket ediyorum devamlı.
Ilık suyla duş aldım.
Papatya çayı içiyorum.
Sizce doğum başlamış olabilir mi.
Doktora gideyim mi
Ağrıların sıklığını takip et canım düzenli ve beş dakika arayla geldiğinde git hastaneye normal doğum olacak ise
Gelen su ise arkadaşların dediği gibi direk hastaneye git

Teşekkür ederim canım tecrübesiz olunca neyin ne olduğunu anlayamıyor insan. Hayırlısı olsun inşallah. 😍
Çok haklısın canım ama inan doğum başladığında emin olmaman imkansız diyebilirim bağıra bağıra gelir yani. Çok bariz işaretleri oluyor çünkü. Şu anki kasılmalardan daha farklı gerçek kasılmalar ;)

Çok haklısın canım ama inan doğum başladığında emin olmaman imkansız diyebilirim bağıra bağıra gelir yani. Çok bariz işaretleri oluyor çünkü. Şu anki kasılmalardan daha farklı gerçek kasılmalar ;)
Ay çok heyecanlı kasılma sayacı tuttum ben de. Bakalım yerleşebilecek mi benimki😍

Ay çok heyecanlı kasılma sayacı tuttum ben de. Bakalım yerleşebilecek mi benimki😍
Bak bakalım canım eğer düzenliyse ve beş dakikadan daha uzunsa henüz biraz dinlenmeye çalış çünkü bol enerjiye ihtiyacın olacak uykusuzluk çok kötü. İki doğumuma da sıfır uyku ile gittim helak oldum resmen 😪😂

Kızlar sabahtan beri geliyor bu kasılmalar hala devam ediyor.Sanki aşağıya baskı yapıyor o anda 35 saniye kadar sürüyo sonra geçiyo. Değişmedi de öyle çok sancı da yok. Acaba kanala yerleşmeye mi çalışıyor bebeğim? Yarın doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.
kaç dakikada bir kasılma oluyor.

Kızlar sabahtan beri geliyor bu kasılmalar hala devam ediyor.Sanki aşağıya baskı yapıyor o anda 35 saniye kadar sürüyo sonra geçiyo. Değişmedi de öyle çok sancı da yok. Acaba kanala yerleşmeye mi çalışıyor bebeğim? Yarın doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.

senle günümüz aynı benimde bugün kasılmalar var. sıcak suya oturdum 15 dk falan. biraz evvel yürüyüş yaptım.
bende sabah giderim inşallah.

Evet ya aynı günde hakikaten bakalım doğumlarımız nasıl olacak??Hadi senin için de hayırlısı olsun seninkiler düzenli mi peki?
evet bugün uyarıda verdi doktorum. daha vakit var dedi ama bana göre çok vakit kalmadı. midemde bulanıyor çok fena.
ishal oldum, alttan üstten ortadan :D

Back