İlk olunca sanırım korkuyorum aslında ben de çok gördüm 40 tan sonra gelen bebekleri en yakınlarımda. En son eltimin kızı 42. Haftada gelmeyince sezaryenle alındı meğer kordon dolanmış. Pazartesi günü tekrar randevu verdi o gün bu konuyu konuşacağım gelmezse birkaç gün daha beklesek diye. O da kabul eder muhtemelen her gün kontrole gitmek şartıyla. Ben hep öyle dua ediyorum ben ve bebeğim için sağlıklısını hayırlısını nasip etsin Allah.

Bu arada benim doktor da aynı şeyi söyledi kilo almasın ki rahatça doğum yap dedi.
leeee amannn 4.5 Kilo doğuran bile biliyorum. kızlar inanın doğum bir nasip işi. ve bizim yapmamız gereken tek ve çok önemli şey stres yapmamak rahat olmak. Ha bunu nasıl yapacağız bilmiyorum

ama ne kadar rahat o kadar kolay doğum. bu dedipim iki doğum şekli içine geçerli.
A asitane161719 iki saatte çorba yaptın demek , kolay gelsin sana.
bende 3 çocuklu olunca bakalım ne yapacağım. nedense ara ara mutsuz oluyorum Hormonal dengesizlik
her gece rüyamda suyum geliyor nişan geliyor. ne iştir anlamadım

ailen gitti ,konu komşu arkadaşlardan gelen oldumu?
börekler yendimi

Korkmakta çok haklısın çünkü içinde çok kıymetli bir can taşıyorsun doktorunla görüş canım zaten oluru olmayan bir şeyi kabul etmeyecektir. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah

O mutsuzluk bende de oluyordu. Hatta doğuma dolmuşla gittim tabi doğuma değil kontrole gidiyorum sözde dolmuşta radyo çalıyordu radyoda da babamın çok sevdiği bir sanatçının şarkısı çalıyor. Ben ağlamaya başladım babamı özledim diye yolcular yüzüme bakıyor sebebini anlamadılar tabi doğumdan sonra da o hızlı ruhi değişimleri yaşamaya devam ettim ama şimdilerde iyiyim çok şükür.

Böreklerin birazını aileler gelince onlar için çıkardım her zaman gelemiyorlar diye daha pek gelen olmadı Ramazan'dan sonra gelirler muhtemelen. Şimdi zaten bebek çok küçük misafir kabul etmeyi düşünmüyorum

Evet yaaa herkes çatır çatır doğuruyor 4 kiloları Doktorum bana hep bebek kendisi için en uygun doğumu ve zamanı kendisi belirler zaten sen rahat ol der. Biraz rahatladım açıkçası bugünü atlatınca gevşeme egzersizleri yapıyorum, yürüyorum, hurma yiyorum, pilates topunda zıplıyorum daha ne yapayım Ben de her tuvalete gidişimde bakıyorum gelen giden var mı diye nişan nasıl gelir onu da yaşamadığım için.
Hormonlar dedin de geçen gün mutfağı temizledikten sonra karnıyarık yapmak için patlıcanları hemen pişireyim diye fırına atmak yerine kızartırken yağ sıçrayınca hüngür hüngür ağlamaya başladım çünkü öğlen 1 den 5 e kadar dinlene dinlene anca temizlemiştim. Eşim ne yapacağını şaşırdı hemen yerleri süpürmeye başladı garibim ne alakaysa . Ben bir yandan ağlamamı durduramıyorum o bir yandan mutfağı süpürüyor . Çok garip bir şey bu hamilelik hormonları.Ara ara geliyorlar bana da.

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ?? Ya ben bugün çok duygusalım ağlamamak için çok sıkıyorum kendimi...hastanedeyim oda arkadaşım gitti acaba ondanmı diyorum yada bebeğim hep nstde yavaş çıkıyor sonra nstyi tekrarlıyorlar ozaman hareket ediyor acaba onamı sinirim bozuldu bilmiyorum 5 günüm kaldı hayırlısıyla inş..dua eder dua beklerim

Ama o beyaz şeyler hep vardı hamile olmadan önce de oluyordu normal mi?

O ucundaki sert beyazlık nolcak çocuk mu yutucak

O ucundaki sert beyazlık nolcak çocuk mu yutucak
Doğumdan sonra temizleyebilirsin onu aslında şimdi bile temizlesen çok bir sorun olmaz bence ama doktorlar meme ucuna dokunmanın rahme uyarı verdiğini ve doğumu tetikleyebileceğini söylüyorlar hele ki erken haftalarda hiç mi hiç önermiyorlar. Zaten bu sebeple doğumdan sonraki süreç için de diyorlar ki ne kadar çok emzirirsen rahim o kadar çabuk toplanır

O kadar normal ki hissettiklerin... Ama geçecek emin ol... Bak sadece beş günün kalmış sonrasında farklı heyecanlar ve telaşlar yaşayacaksın onları düşün ve rahatlamaya çalış. Doktor gözetimi altındaymışsın hem de evde olsan daha tedirgin olacaktın kendini güvende hisset ve iyiyi düşün canım. Rabbim sağlık selamet versin inşallah ikinize de..

kız Hamilelik delilik
bende ağlarken eşim geldi , sen bi hamileliğinde çok ağlıyordun hımmm, oğlumuzdaydı dedi
ben başladım kahkaya atmaya...
ablamı özlediğim için ağladım bende. birde çoook uzaklarda görüşmek için çooook para lazım 3 çocuk ben 4 kişi nasıl giderim diye oturdum ağladım

yaaaa , o zaman ne fena olurdum bende yağ sıçraması çok pis bişey. eşinde kendince sana yardım etmeye çalışmış sağolsun :)
birde ben yapıyorum yapıyorum evdeki minik insanlar hiç düzgün bırakmıyorlar sağolsunlar
bi konsol örtüsü kullanmamadım içimde kaldı. alır ayar veya arabalarına yol yapar Dantel tül örtü ile
bıraktım artık

A asitane161719 kuzum aynıyız hepimiz.
içimde kalsa işim daHa kolay benim eminim ama işte ne bu bekleyiş bilmiyorum. kafamda var benim

canımsın sarılıyorum sana
Allah yardımcın olsun . hormonların etkisiyle çok duygusal oluyoruz. kaç haftalıksın neden hastanedesin. inşallah güzel şeyler düşün 5 gün sonra kuzun kollarında olacak...

Benim de dantel örtülerim duruyor konsolda ve masada onlarla vedalaşacağım sanırım son günleri

Benim de dantel örtülerim duruyor konsolda ve masada onlarla vedalaşacağım sanırım son günleri
yok yok ayaklanana kadar dururlar
Mayıs anneleri isimler belli oldu mu artık
Neler var bakalım bu yıl isim olarak :)

ooo bit 18. mayıs bekleyen anne adayı daha
.ettik 4
benimki hala belli değil maalesef. Hümeyra dedik ama net değil. sizin bellimi?

Bende ne örtü ne süs eşyası bomboş herşey ve aşırı rahat oluyo, tozu alınacak masa konsol sehpa dışında hicbisey yok, ev aşırı ferah sadelikten. Yeni eve tasininca bütün süsü pusu herşeyi kaldirmistim, çocuk ta düşününce böyle iyi oldu. Birde gelen misafir çocukları önceden biseyleri almak istiyorlardı,artık alacakları bişey de kalmadi:) az eşya çok huzur

Kesinlikle en güzelini yapmışsın ben de kalabalık yapanlardan kurtulucam en kısa zamanda.

yok yok ayaklanana kadar dururlar

ooo bit 18. mayıs bekleyen anne adayı daha
.ettik 4
benimki hala belli değil maalesef. Hümeyra dedik ama net değil. sizin bellimi?

Evet canım elif duru:)
@karapisso bu 18 mayıs çok bereketli bir tarih hakikaten maşallah. Benim de oğlumun adı Mert olacak.

Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…