Çok küçük ya bir an önce toparlansın istiyorum sanırım. Bir de başlarda sarılık riskimiz vardı o yüzden çok ısrarcı oldum . Ama yarın sadece istediği zaman meme vereceğim bakalım ne olacak.

Ben günlük işlerimi yapacak kadar kendimi iyi hissediyorum şükürler olsun. Zaten beden aşırıya gittiğim zaman sinyal veriyor dur dinlen diyor. Dikkat etmeye çalışıyorum kuzum inşallah. Bu arada sen nasılsın ?

Canım üşüttün mü acaba ayaklarını sıcak tut bu mevsimde havalar aldatıcı olabiliyor.
üşütmedim ya. değişik bir ağrı taş gibi.oluyor karnım. Dışı bile ağrıyor kaslarım yani. Allahım sağ salim bu geçiti geçmeyi nasip etsin. zeynep için endişe etme annesi. inşallah toparlar hemde mucize çekilde. inan benim kızımda aynıydı. eşim şaşırmıştı çok uyuyor diye. ben çok mutlu oluyorum uyuyunca. bakalım bu kızım nasıl olacak.

Canım senin de az kaldı inşallah. Senin haftanda benim doğumum olmuştu malum. Biz kız erken gelecek kanala girmiş derken kordon dolanması yüzünden acil sezaryene alındım mesela. Ne olacağı hiç belli olmuyor bir bakmışsın haftaya kucağında gebelik sıkıntıları bitmiş kuzunu kokluyorsun

Çok uyuması onun için de benim için de iyi aslında sadece acaba doyuyor mu sorusu kafamı kurcalıyor. İki hafta sonra ayımız doluyor. Kontrolde anlarım artık kilo alımına göre .

Canım nasılsın sancı kasılma var mı?
Var canım ama aşırı hareket halindeyim, evi temizliyoruz annemle,bende baya aktif çalışıyorum,ağrım var ama agrimi umursamiyorum ne kadar hareket edersem acilmam kolay olacak diye ayaktayım , çömelerek banyo falan sildim, bir doktor söylemişti doğuma yakın çömelerek ev silin açılmamış kolay olur diye,o kafadayim bugün:) sen nasilsin

Ben de organik deterjanla yıkadım o yüzden tek durulama yaptım canım, benim arkadaşlarım pofur pofur kokulu deterjanlar la yıkayıp utuleyip kaldırdılar bildiğin çocuk parfüm kokusu soluyacak , senin deterjanda organik birşey olmaz yani.rahat ol bence, benim çamaşırlar bildiğin kokusuz oldu

Kizlar bu dogum sancisi nasil oluyo yaa.birincide yasamadim bu haftayi da gormemistim.aksamdan beri kasigima agri degilde tepik gibi saniyelik bi aci hissediyorum.cocuk icerde vuruyo o yuzden mi boyle hissediyorum acaba.resmen rahmimi deliyo sanki cikivercek gibi asagidan oyle bi his var

Kulladigin deterjani bilmiyorum ama ben ilk kizimda dalan roxy sabun tozu kullaniyordum tek durulama yaptiriyordum bir sıkınti yasamadim eger icin rahat etmeyecekse ve yorulmayacagini dusunuyorsan tekrar durulatabilirsin

Ay inş canım çok hareket ediyorum inş faydası olur:)
hareketli olmak iki doğum açısındanda çok faydalı. hemen toparlamaya vesile oluyor.
inşallah can sağlığı ile gelirler. benim bi sözüm var sürekli derim, nerde hareket orda bereket

canım benim bebek aşağıda diye vurduğunu hissediyorum bende. bahsettiğin gbi aynı. kasılmalar oluyor ara ara. doğum sancısı değildir sanmıyorum.

İyi geceler kızlar doğuma son 1 gün kaldı perşembe sabahı geliyor bebiş inşallah 3. sezeryan ama heyecanı aynı sizde ne var ne yok:)

maşallah bitirdiniz koskoca 9 ayı. Allah sana güç kuvvet versin. inşallah çabucak toplarlar bol sütle emzirirsin bebeğini.
Ben beklemedeyim 9 mayıs kontrol günüm. tarih belli değil hala. sırasıyla geliyor minnoşlar çok şükür.

Benimde bugün yoğun geçti. Doktorum son dakika golü attı. Yarın yada perşembeye kontrol randevüsü alayım diye hastaneyi aradım. Meğer benim doktor yarın izne çıkacakmış pazartesiye kadar. Apar topar hastaneye gittik. Şu an doğum görünmüyor bebeğim hala yeterince aşağı inmemiş. Düzensiz sancılar devam ediyor bende de. Bebişim 3700 olmuş. Haftaya cumaya kadar gelmezse suni sancıyla doğum olacak dedi doktor. Pazartesi o gelene kadar da doğurursam nöbetçi doktor bakacakmış.

Bütün karnının kasılıp belinle beraber sancıdığını düşün 30 sn-2 dk arası düzenli aralıklarla gelmesi gerekiyormuş

Bütün karnının kasılıp belinle beraber sancıdığını düşün 30 sn-2 dk arası düzenli aralıklarla gelmesi gerekiyormuş
Anladm cnm saol.oyle degil benimki.ama uzun sureli oturunca yada rahat pozisyonda oturamayinca sancidan kivraniyom resmen.son haftalar ne kadar zormus yaa

Cnm senn takvim benmkiyle ayni gun olmus yine.gelisimi norrmalemi dondu

Bnmde p.tesi kontrolum.o hafta icine gun verecek artk.dusundukce heyecan kapliyo.ilk gibi hwyecan var bnde.ama tek tedirgin oldugum saglikli mi degilmi die.bilmiyorum sizde de varmi bu his ama dusunmeden edemiyorum.allahm saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inslalh hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…