• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bnmde p.tesi kontrolum.o hafta icine gun verecek artk.dusundukce heyecan kapliyo.ilk gibi hwyecan var bnde.ama tek tedirgin oldugum saglikli mi degilmi die.bilmiyorum sizde de varmi bu his ama dusunmeden edemiyorum.allahm saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin inslalh hepimize

Hayırlısı olsun inşallah, bendede oluyor o düşünceler,tek düşüncem sağlıklı doğması ve kollarıma alıp koklamak.

Iste boyle
İnş kendi doktorunla dogum yaşarsın canım, nöbetçi doktor kimin olacağı belli olmuyor o yüzden tabi stres olursun, ama Pazartesiye kadar dogurmazsin:) yere otur sirtin sabit kalsin, bacaklarını uzat bir bacağını diğerinin üstüne at,atabiliyorsan doğuma var birazcık daha,bunu duymuştum ben, geçen doktorumda söyledi büyükler doğum yapacağını burdan anlarmis falan dedi. Dedim ben onu yapıyorum :)
Ben gecen haftalarda atabiliyodum.bu hafta atamiyorum ayagimi digerinin ustune.ne zaman dogururum ki:anneadayı:bi mukus akintimi diyolar sumuk gibi.ondan oluyo aksamda oldu simdide

Iste boyle

Ben gecen haftalarda atabiliyodum.bu hafta atamiyorum ayagimi digerinin ustune.ne zaman dogururum ki:anneadayı:bi mukus akintimi diyolar sumuk gibi.ondan oluyo aksamda oldu simdide

Doktor bana atamayonva doğum çok yakın derler dedi büyükler, ben başka arkadaşımdan da duymuştum ama kaç güne olur bilmiyorum:) mukus nişan mi acaba, nişanda çok çok yakın olabilir her an:) Allah sağlıkla kucağına aldirsin, bende artık bekliyorum ağrıdan sağa sola donemiyorum geceleri, dogsa rahatliycam biraz bedensel olarak:)

Hayırlı sabahlar 💞
Bugün tatil bizimkiler evde
güya temizlik yapacağım bugun.
hazır eşim evde iken.
Sizle nasılsınız?
Bende dün gün boyu ayakta ev işiyle, bebeğin eşyalarını düzenlemeyle ugrastigimdan yataktan kalkamıyorum, bacaklarım ve ayaklarım ağrıyor bacaklarım yukarda uzanıyorum yatakta, ayak parmaklarim sızlıyor resmen :) sana kolay gelsin canim

Bende dün gün boyu ayakta ev işiyle, bebeğin eşyalarını düzenlemeyle ugrastigimdan yataktan kalkamıyorum, bacaklarım ve ayaklarım ağrıyor bacaklarım yukarda uzanıyorum yatakta, ayak parmaklarim sızlıyor resmen :) sana kolay gelsin canim

sağolasın canım.
Bismillah dedim başladım inşallah gün bitmeden çoğu işimiz hallolur.

canım benim bu yol öyle işte. endişe ediyorum tabi. ilk ikisindede öyleydim.
acaba sağlıklımı diye. doğum zaten başlı başına bir risk. dua ediyorum inşaallah hepimizsağlıklı bebeklerimizi kcakalrız sağlıkla.
Doğum olana kadar hatta bazen şimdi bile aynı endişeleri yaşadım yaşıyorum canım. Bu annelik ne zor ya... Güzellikleri kadar kalp yorgunluğu da var. Omuzlarım çöküyor bazen kalbimin ağrısından.

Günaydın kızlar.. Mayıs ayına girdik... artık bebeklerimize kavuşmamız için sayılı günler kaldı... son 15 belki 20 gün... Beni bu sabah iyice bir heyecan sardı. Heyecan, korku, endişe, mutluluk,nasıl oluyor da hepsini aynı anda hissediyorum anlayamıyorum... bugün biraz sinirlerim bozuk sanki, iyice ağırlaştım. her iş zor geliyor. Yemeğe bir arkadaşlara davetliyiz ona gitmek bile zor geliyor şu an..

Doktor bana atamayonva doğum çok yakın derler dedi büyükler, ben başka arkadaşımdan da duymuştum ama kaç güne olur bilmiyorum:) mukus nişan mi acaba, nişanda çok çok yakın olabilir her an:) Allah sağlıkla kucağına aldirsin, bende artık bekliyorum ağrıdan sağa sola donemiyorum geceleri, dogsa rahatliycam biraz bedensel olarak:)
Aynen oyle ya.gece uykulari iskence gibi zaten vc ye gitmkten uygun pozisyon aramaktan saga sola donmekten sabah oluyo.bnde kisliklari kaldirdim bazanin altina yazliklari cikardim.ama yoruldum yattim.daha cook is var nasil yaocam bakalm

Bn kiloluyim biraz ondan mi bilmiyomda ayakta fazla durunca cocuk asadan cikcakmis gibi oluyo hemen uzanmam lazm.sende dinlen cnm bol bol.zaten bi gun is yapinca yada disari cikinca diger gun yataktan kalkamiyoruz

Anladm cnm saol.oyle degil benimki.ama uzun sureli oturunca yada rahat pozisyonda oturamayinca sancidan kivraniyom resmen.son haftalar ne kadar zormus yaa
Rahim kendini hazırlıyormuş. Ama en önemlisi düzenli olması sancıların arası kaç dakika ona dikkat et. Birde duş ve dinlenme pozisyonunda geçiyor mu

Selam kizlar saat farkindan dolayi cok aktif olamiyorum burda, Bugun doktor randevum vardi daha once sezeryan oldugum icin normal dogum yapip yapamayagim soylenecekti.Kendimi o kadar normal doguma hazirlamistim ki adam riske atmayalim sezeryan yapalim dediginde cok sasridim ki yasadigim ulkede kolay kolay sezeryan yapmiyorlar.bebegimin kilosu 3200 gorunuyor. normal dogumun sezeryana donme ihtimali yuksekmis dikislerin patlar dedi. Pazartesi gun alicas sezeryan icin.,Tabii bu arada aksilikler hep pespese geldi Anneke vize cikmadi gelemiyor. Artik esim hem Bana hem 6 yasindaki oglumuza bakacak bebekte arada kaynar artik:) saka bir yana baya zor gunler bizi bekliyor anlasilan..Hadi hayirlisi insallah
Önceki doğumun üzerinden ne kadar geçti? Benim doktorum 2 sene önce sezaryen doğum yapanları bile normal doğurtuyor. Vakit varken aslında kafanıza yatan başka doktora geçebilirsin

İnş kendi doktorunla dogum yaşarsın canım, nöbetçi doktor kimin olacağı belli olmuyor o yüzden tabi stres olursun, ama Pazartesiye kadar dogurmazsin:) yere otur sirtin sabit kalsin, bacaklarını uzat bir bacağını diğerinin üstüne at,atabiliyorsan doğuma var birazcık daha,bunu duymuştum ben, geçen doktorumda söyledi büyükler doğum yapacağını burdan anlarmis falan dedi. Dedim ben onu yapıyorum :)
Allah Allah yani onu yapınca daha var demekmiymiş e ben her türlü bacağımı bağdaş falan kurabiliyorum

kızlar ben bu ayak atma şeklini anlamadım ya neyse :D
temizliğinbüyük kısmı bitti.
duvarlar kaldı silinecek inşallah.
camlar perde dolap düzeni bitti. valla çok yoruldum ama şükür bitti .
Nilayyy Nilayyy evet kuzum bakalım kimin bebeği önce gelecek.

Bn kiloluyim biraz ondan mi bilmiyomda ayakta fazla durunca cocuk asadan cikcakmis gibi oluyo hemen uzanmam lazm.sende dinlen cnm bol bol.zaten bi gun is yapinca yada disari cikinca diger gun yataktan kalkamiyoruz

ben Kilo almadım çok..hatta TOP yutmuş gibi küçük karnım..ama dediğin gibi ayakta duramıyorum çok baskı yapıyor aşağıdan. Kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum pek.

A asitane161719 kuzum kalp sıkışması Vs bunlar anesteziden veb strestenolan şeyler. az rahat et da..yeter stres yok sana artık.
doğurdun kızın oğlun yanında ayakalandın .
herşey çok daha güzel olacak. .lohusalık halleri bunlar duacıyım sana..öpüyorum sizi 😘

Back