Merhabalar bende mayıs annesi adayıyken nisan annesi olanlardanım ikizlerim normal doğumla dünyaya geldiler sağlıkla küvözde kaldık birkaç gün ama iyiyiz hamd olsun. Doğum yapanlara hayırlı olsun ve yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum. Bu arada kızlarım adı ada ve nil oldu :)
Yogaya bende gidiyordum. Doktoruma sordum 37.haftaya kadar ok, ama sonra önermeyiz dedi. Benim de bu hafta son oldu. Seninle haftamız aynı canım. İstersen sende bırakÇok şükür geçti sonra sabah annemi alıp akrabamıza bebek görmeye kahvaltıya gittim. Oradan annemi bıraktım pazara uğradım daha yeni eve geldim. Sözde keyifsizdim. Daha yoga ya gidicem akşamYolda doğurmazsam iyidir bu çocuğu. Hamileliğin başından beri sakin sakin evde oturup kitap okuma arada yürüyüş yapma hayalleri kurdum hiçbirini yapamadım hep bir işim var. İşim olmadığı zaman da bayılıyorum zaten yorgunluktan. Zaman yetmiyor bana.
D Designer08 Aslında gittiğim yerde doğuma kadar giden bir sürü hamile oldu.Hatta yogaya her geldiğimde bir önceki hafta oraya gelip o hafta doğum yapanlardan haber de verdi yoga hocamız.Yogaya bende gidiyordum. Doktoruma sordum 37.haftaya kadar ok, ama sonra önermeyiz dedi. Benim de bu hafta son oldu. Seninle haftamız aynı canım. İstersen sende bırak
Günaydın kızlar dün gece yine adet sancısı gibi bir sancı tuttu. Öyle aralıkla geliyor gibi değil bildiğin kasıklarımda 1 saat süren bir ağrı gibi. Acaba bu kasılma değil de başka bir ağrıdan mı diye düşündüm. Sonra geçti. Böyle bir ağrı yaşayan oldu mu?
D Designer08 Aslında gittiğim yerde doğuma kadar giden bir sürü hamile oldu.Hatta yogaya her geldiğimde bir önceki hafta oraya gelip o hafta doğum yapanlardan haber de verdi yoga hocamız.Bu hafta zaten kalçam ve belim çok iyi değil yürüyüşten sonra bile tutuluyorum. Magnezyum da alamıyorum. İstesem de gidemem sanırım. Gitsem de zorlayan hareketleri yapmayacağım. Sadece nefes ve gevşeme için giderim. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım
Günaydın kızlar dün gece yine adet sancısı gibi bir sancı tuttu. Öyle aralıkla geliyor gibi değil bildiğin kasıklarımda 1 saat süren bir ağrı gibi. Acaba bu kasılma değil de başka bir ağrıdan mı diye düşündüm. Sonra geçti. Böyle bir ağrı yaşayan oldu mu?
D Designer08 Aslında gittiğim yerde doğuma kadar giden bir sürü hamile oldu.Hatta yogaya her geldiğimde bir önceki hafta oraya gelip o hafta doğum yapanlardan haber de verdi yoga hocamız.Bu hafta zaten kalçam ve belim çok iyi değil yürüyüşten sonra bile tutuluyorum. Magnezyum da alamıyorum. İstesem de gidemem sanırım. Gitsem de zorlayan hareketleri yapmayacağım. Sadece nefes ve gevşeme için giderim. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım
Hayırlı güzel hafta sonraları kızlar.
dünün yorgunluğu ve hafiflemiş olmanın verdiği huzur ile çok güzel uyudum
dinlenmiş şekilde uyandım şükürler olsun
bugün Sirkeci'ye gitmeyi düşünüyorum saat bakıyorum bakalım nasip işi.
ev temiz içim rahat gezebilirim.
huhu A asitane161719 kız bugün c.tesi
gittilermi
Nilayyy Bende hiç doğum belirtisi yok... kasılmalarda durdu bayadır.
Gittiler kuzumHayırlı güzel hafta sonraları kızlar.
gittilermi
Kızlar merhaba maalesef kaç zamandır buradan uzağım neler oldu okuyamadım..bende hastanedeyim yatırdılar kaç gündür bu arada 35+1 olduk rabbime şükür ama nstde sancım çıkıyor dün itibari ilede bebeğin hareketlerinde yavaşlama var bütün gece doğumhanede heran sezaryen olur diye tutuldum..sizinde 35. Haftada bebek hareketlerinde azalma oldumu acaba..bu arada çok merak ediyorum kimler doğum yaptı
Ben de doktoruma sorduğumda rahim antrenman yapıyor demişti yalancı sancıdır diye ama yalancı sancı birkaç saniye sürüp sonra düzensiz aralıklarla gelir diye okumuştum benimki hiç gitmeyince başka bir şey diye düşündüm neyse ki yalnız değilmişim. Bu hafta başladı aslında daha önce hiç yaşamamıştım. Eğer dediğin gibiyse ben de sevineyim bariDediğin gibi ağrılar bende devamlı oluyor saatlerce sürebiliyor,doktora sordum normal dedi, bir saat boyunca bıçak sokulur gibi de oluyor, regl sancısı gibide oluyor, bazen belim aşırı ağrıyor vs doktor çok iyi ağrıların olması dedi hatta:) vücut hazırlıyor sanırım. Çatı muayenesinden sonra ağrılarım daha da arttı inş açılmayı da baslatir diye sevinip iyi ki agrim var diyorum:) sende doktoruna sor istersen ben yoğun ağlatan sancılar yaşıyorum ara ara ama sürecin bir parcasiymis
gittilermi
gittilermi
Ben de doktoruma sorduğumda rahim antrenman yapıyor demişti yalancı sancıdır diye ama yalancı sancı birkaç saniye sürüp sonra düzensiz aralıklarla gelir diye okumuştum benimki hiç gitmeyince başka bir şey diye düşündüm neyse ki yalnız değilmişim. Bu hafta başladı aslında daha önce hiç yaşamamıştım. Eğer dediğin gibiyse ben de sevineyim bariGüzelce açılsın rahimlerimiz o zaman
karapisso belki sen hissetmiyorsundur. Herkesin yapısı farklı. Hiç kasılma olmadan doğuran hamileler de var. Bende de hiç kasılma filan olmamıştı magnezyumu bırakınca hepsi başladı. Keramet ondaymış meğer Sana iyi gezmeler, istediğin gibi bir saat bulursun inşallah
Geçmiş olsun cnm Allah kurtarsın seni de bebeğini de inşallah sağ salim, benimde bebeğim 2 hafta geride kilosu da düşük biraz sancım ağrım yok ama ilk çocuğumda da hiçbir şey yokken suyum gelmişti 38 de... şimdi de yine ondan korkuyorum düşük kilolu doğmasından endişe ediyorum, şu sıralar endişe etmediğim bir an bile yok gibi nerdeyse annelik ne kadar güzelse bi o kadar da zor
Hayırlı olsun canım gözün aydın... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah... Bende kaşıntı için pazartesiyi beklicem bugün daha iyiyim...Merhabalar bende mayıs annesi adayıyken nisan annesi olanlardanım ikizlerim normal doğumla dünyaya geldiler sağlıkla küvözde kaldık birkaç gün ama iyiyiz hamd olsun. Doğum yapanlara hayırlı olsun ve yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum. Bu arada kızlarım adı ada ve nil oldu :)
Geçmiş olsun canım... Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah gözetim altındasın Allah’ın izniyle bişey olmaz...Kızlar merhaba maalesef kaç zamandır buradan uzağım neler oldu okuyamadım..bende hastanedeyim yatırdılar kaç gündür bu arada 35+1 olduk rabbime şükür ama nstde sancım çıkıyor dün itibari ilede bebeğin hareketlerinde yavaşlama var bütün gece doğumhanede heran sezaryen olur diye tutuldum..sizinde 35. Haftada bebek hareketlerinde azalma oldumu acaba..bu arada çok merak ediyorum kimler doğum yaptı
Canım, benim bebeğimi en son geçen Çarşamba 2.630 gr ölçtü doktorum ama önceki hafta 2.340 gr demişti, minyondur genetiktir belki falan dedi, boyunu söylemedi karın çevresinden ölçüyor anladığım kadarıyla ama cihazın da yüzde 10-20 yanılma payı da var dedi, Doğum için de 7 Mayıs a gün vermişti ama duruma göre bakalım dedi bilemiyorum küçük bebek daha zor olur zaten ilkinde de emzirme problemi yaşamıştımCanım bebeğin kaç kg şuan. Düşük kilolu bebek olarak 2500 altindakini söylüyor doktorlar.benimkide kilo olarak az ama doktor hiç önemsemedi çünkü diğer ölçümleri dikkate alıyorlar. Hatta bir doktor şöyle anlatmıştı; 35. Haftasında 3500 kg olan bir bebekten de 40. Haftasında 3 kg olan beb k bize göre daha sağlıklıdır. Kiloya çok takilmasin hamileler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?