• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamaz mıyım çok heyecanlanıyorum ben de... Tabii daha tecrübesizim ilk olduğu için nasıl bir şey olacak neler yaşayacağım neler hissedeceğim bilemiyorum. Heyecanımızı paylaşmak çok güzel... Artık sabahları buraya bakarken acaba doğuran oldu mu diye bakıyorum😀 Çok az kaldığını bilmek çok garip. Hayırlısıyla gelsinler inşallah.

Bende ya, süpriz doğumlar çok oldu acaba kı😋zlardan doğuran varmı diye bakıyorum.
sırada sen ve rkndmt var haftaya göre. banada 20 küsürgün diyor ama bilemiyorum sankidaha fazla var . ya sizin ilk tecrübeleriniz olacak , inan öyle güzel günler olacakki. hayatın tamamen değişecek belki alt üst olacak geçici bir süre :D
ama buna değecek 😍
Iyi geceler kizlar.herkes iyidir insallh.cok az bi zaman kaldi ama zaman gecmiyo sanki.bian once sag salim dogsun istiyorum.allahm hepimize sag salim dogumlar nasip etsin evladimizi sag salim kucagimiza alalim insallh

şu zaman geçmiyor bahsi hepimizde var sanırım :D özledim bebeğimi gelsede koklasammm 🤗💖💗💞💗💞💖💗
benm 3. bebeğim olacak.
arkadaş diyor ne bu acelen, gelse işin dah zor olacak bırak kalsın kalabildiği kadar :D
şaka bir yana
dediğin gibi sağ salim gelsinler. artık sıra sıra geliyor bebişlerimiz 😍🤗
Arkadaşlar ben 37+2 deyim. Acaba bebeğin kafası doğum kanalına nasıl girer? Ve girdiğini nasıl anlayacağım nasıl bir his. Ve son olarakta kafası doğum kanalına girdikten ne kadar sonea doğum gerçekleşiyor. Beni bilgilendirirseniz sevinirin

aşağı doğru çok baskı yapar som haftalarda. baya baya kafasıyla iter kendini aşağıya doğru. ama bu baskı hazırlıktır, kanala yerleşme tam anlamıyla doğum anında oluyor. O AN belli olur nasıl girecek ve doğum şeklin nasıl olacak. sağlıkla kucağına alırsın inşallah

OH kolay gelsin kuzum.
yavaş yavaş kendi rutinine geçersin. hatta yaza gidersin annene . zehracık nasıl gözlerini açıyordur artık emerken.
doğumdan sonra kısmet olursa gene gezeriz kız Allah sağlık versin. hatta bugun kurban bayramı sonrasına yer ayırttım 😌💪
Allah sağlık verirse bebekle tatile niyet ettik.
İlk günüm güzel geçti çok şükür. Kızım hala gerçeği tam olarak idrak edemedim sanırım hala çoğu zaman uyuyor acıkınca bile ağlamaya üşeniyor mızmızlanıyor. Emzirirken bazen bakınıyor bazen de uyku ile uyanıklık arasında emiyor 😂 ben düzene girdim kendimce ama kızım daha kendi düzenini arıyor . Kırkımızı uçurunca anlarız herhalde ne olduğumuzu 😉👍

Maşallah size de şimdiden maaile tatil planları yapılmış senin gibi enerjik bir kadından da bu beklenir. Gönlünüzce olur inşallah her şey canım. Hele bir ailenin son üyesi de dünyamızı teşrif buyursun da 💗😘

Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun Allah anali babali saglikla buyutsun. Bende Allah izin verirse sali sabahi doguma giriyorum da simdiden sunu dusunuyorum acaba bebek eve gelince dogalgaz acik mi olsa evin sicakligi 24 derece istanbulda yasayip dogum yapanlar napiyorsunuz acikmi petekler evim gunes goruyo ama bu ara hava malum oglen sicak aksam soguk 😁

İlk günüm güzel geçti çok şükür. Kızım hala gerçeği tam olarak idrak edemedim sanırım hala çoğu zaman uyuyor acıkınca bile ağlamaya üşeniyor mızmızlanıyor. Emzirirken bazen bakınıyor bazen de uyku ile uyanıklık arasında emiyor 😂 ben düzene girdim kendimce ama kızım daha kendi düzenini arıyor . Kırkımızı uçurunca anlarız herhalde ne olduğumuzu 😉👍

Maşallah size de şimdiden maaile tatil planları yapılmış senin gibi enerjik bir kadından da bu beklenir. Gönlünüzce olur inşallah her şey canım. Hele bir ailenin son üyesi de dünyamızı teşrif buyursun da 💗😘

kız ben zehra ve zeynep isimlerini karıştırıyorum hep 😀

benim kızım sessiz uykulu idi doğduğunda ama o gözlerini unutamam.
iri kara gözleri ile bakardı etrafına.
sonra Kilo aldıkça gözler küçüldü sanki :D

inşallah kuzum sağ salim bakalım o zamana kadar Neler olacak.
geçen yıl rezervasyon yapmadık sona kaldık . şimdi dedim ne olur ne olmaz yerimizi ayırtalım, gidilmezse nasip işi. kızım 3 aylık olcak.

Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun Allah anali babali saglikla buyutsun. Bende Allah izin verirse sali sabahi doguma giriyorum da simdiden sunu dusunuyorum acaba bebek eve gelince dogalgaz acik mi olsa evin sicakligi 24 derece istanbulda yasayip dogum yapanlar napiyorsunuz acikmi petekler evim gunes goruyo ama bu ara hava malum oglen sicak aksam soguk 😁

Hayırlısıyla can sağlığı ile kucağına alıp evine gelirsin inşallah 💞
24 derece gayet iyi değilmi?
yani duruma göre, bebeğin uyuduğu odanın peteğini açarsın .

Ben Güneydoğu'dayım burası İstanbul'a göre çok daha sıcak şu günlerde. Evimin en sıcak odasında tutuyorum çocuklarımı gündüz terletecek kadar sıcak oluyor doğalgaz kapalı olduğu halde. Ama geceleri çocuklar için soğuk oluyor ben de sadece geceleri en düşük ayarda yakiyorum. Sabah güneş doğar doğmaz da kapatıyorum ;)

kız ben zehra ve zeynep isimlerini karıştırıyorum hep 😀

benim kızım sessiz uykulu idi doğduğunda ama o gözlerini unutamam.
iri kara gözleri ile bakardı etrafına.
sonra Kilo aldıkça gözler küçüldü sanki :KK70:

inşallah kuzum sağ salim bakalım o zamana kadar Neler olacak.
geçen yıl rezervasyon yapmadık sona kaldık . şimdi dedim ne olur ne olmaz yerimizi ayırtalım, gidilmezse nasip işi. kızım 3 aylık olcak.
Benim kız da kara kara bakıyor mest ediyor beni her haliyle. Günden güne değişiyor hem görüntüsü hem hareketleri. İlk bir hafta gerçekten zor geçti ama şimdi şimdi her şey daha da güzelleşiyor şükür. İnşallah daha da güzel olacak ;)

Kızım sabırlı olsaydı yarına planlı doğumum olacaktı ;) tekrar yaşamak isterdim o anı tüm acısına rağmen. Şimdi on iki günlük olduk bile eskidik size göre :D

Ben Güneydoğu'dayım burası İstanbul'a göre çok daha sıcak şu günlerde. Evimin en sıcak odasında tutuyorum çocuklarımı gündüz terletecek kadar sıcak oluyor doğalgaz kapalı olduğu halde. Ama geceleri çocuklar için soğuk oluyor ben de sadece geceleri en düşük ayarda yakiyorum. Sabah güneş doğar doğmaz da kapatıyorum :KK66:
Oyle yaparim bende tesekkurler

Bunu hiç düşünmedim ,şimdi sen yazınca farkettim, benim evde gündüzleri 22-23 arası ikindiden sonra 21 falan oluyo ama gece gündüz camları hafif açık tutuyorum bize göre iyi oluyo diye. Bebek geldiğinde camları hep kapalı tutup petekleri açmak lazim:) ben yanıyorum bu aralar aşırı sıcak geliyo, bebek olunca daha da yanicaz:)

Hayırlısıyla can sağlığı ile kucağına alıp evine gelirsin inşallah 💞
24 derece gayet iyi değilmi?
yani duruma göre, bebeğin uyuduğu odanın peteğini açarsın .
Amin cok tesekkurler bize gore cok iyi sicak ama bebege gore nasil olur diye dusundum de bence ona gore de iyi aksam soguk olursa acarim bakicaz artik

Bunu hiç düşünmedim ,şimdi sen yazınca farkettim, benim evde gündüzleri 22-23 arası ikindiden sonra 21 falan oluyo ama gece gündüz camları hafif açık tutuyorum bize göre iyi oluyo diye. Bebek geldiğinde camları hep kapalı tutup petekleri açmak lazim:) ben yanıyorum bu aralar aşırı sıcak geliyo, bebek olunca daha da yanicaz:)
Benimde soyle aklima geldi annem yanimda olucak siccaga pek gelemiyo menopoza giricek sanirim onun etkisinde kalmamak icin simdiden dusunuyirum:-)

40 hafta yaziyor sende nezaman doğum :) gelmeye niyeti yok galiba

Kızlar bugün bebeğimi düşündüm.
sizlerde yaşıyormusunuz aynı hisleri 😌
derin bir şekilde düşündüm. .acaba nasıl bir bebeğim olacak kime benzeyecek.
Son zamanlarda kızım çok düşkündü süte. bıraktırana kadar çok zorlandım
şimdi bebeğim gelsin emsin diye gün sayıyorum.
çok farklı duygular. 37.haftam bitiyor zaman yaklaşıyor heyecanımız artıyor şükürler olsun. bu hafta çok yoğun olacağız okul planlarımız var. düşünüyorum sonrasında ramazan geliyor ve gün sayacağım.
Rabbim sana yarattıklarının adedine sonsuz hamdû Senalar olsun...
iyikİ varsınız bu güzel platformda güzel zamanlar geçirdik , .duygularımızı paylaştık dertleştik .
Allah kucağına alanlara güçkuvvet versin
Bizlerede kutlu müjdeli sağlıklı doğum haberleri vermeyi nasip etsin 🤗💞💗💖
A asitane161719
@Hifaa @Nilayyy R rkndmt @Pisikedii leylunehar leylunehar @KEVOK @tugce212121 M Meraycan @Happinesss26 @sermed
@luckyfish_2019
@merhabask
@NAZ22076 💞💖💗💟
Amin canım inşallah. Zaman yaklaştıkça çok düşünüyorsun, bizde geri sayık başladı 😍Allah nasip ederse son 5.

40 hafta yaziyor sende nezaman doğum :) gelmeye niyeti yok galiba
40. Haftanın içinde, iki günde bir kontrole gidip rahim ağzı açıklığına bakılacak, henüz çok sıkı rahim agzin dedi, inş yarınki kontrolde birazcık açılmıştır, baskı uyguluyo kontrol ederken belki biraz yumuşar , 40+ larda gelecek gibi duruyor,bebekte kanala inmemisti bakalım ne zaman sürpriz yapicak:)

40. Haftanın içinde, iki günde bir kontrole gidip rahim ağzı açıklığına bakılacak, henüz çok sıkı rahim agzin dedi, inş yarınki kontrolde birazcık açılmıştır, baskı uyguluyo kontrol ederken belki biraz yumuşar , 40+ larda gelecek gibi duruyor,bebekte kanala inmemisti bakalım ne zaman sürpriz yapicak:)
Ins dogum kanalina girmistir bizim ki girmis bende korkuyorrum salidan once gelir diye iki gundur agrilarim sancilarim varr dayanicam ins

Kızlar bugün bebeğimi düşündüm.
sizlerde yaşıyormusunuz aynı hisleri 😌
derin bir şekilde düşündüm. .acaba nasıl bir bebeğim olacak kime benzeyecek.
Son zamanlarda kızım çok düşkündü süte. bıraktırana kadar çok zorlandım
şimdi bebeğim gelsin emsin diye gün sayıyorum.
çok farklı duygular. 37.haftam bitiyor zaman yaklaşıyor heyecanımız artıyor şükürler olsun. bu hafta çok yoğun olacağız okul planlarımız var. düşünüyorum sonrasında ramazan geliyor ve gün sayacağım.
Rabbim sana yarattıklarının adedine sonsuz hamdû Senalar olsun...
iyikİ varsınız bu güzel platformda güzel zamanlar geçirdik , .duygularımızı paylaştık dertleştik .
Allah kucağına alanlara güçkuvvet versin
Bizlerede kutlu müjdeli sağlıklı doğum haberleri vermeyi nasip etsin 🤗💞💗💖
A asitane161719
@Hifaa @Nilayyy R rkndmt @Pisikedii leylunehar leylunehar @KEVOK @tugce212121 M Meraycan @Happinesss26 @sermed
@luckyfish_2019
@merhabask
@NAZ22076 💞💖💗💟
Amin inşallah canım... Benimde sanki göğüslerimden süt geliyo bende aynı şeyleri düşündüm emzirme işini... Kime benziyo, doğum anı falan... Allah’ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah... ❤️

Ben de sali sabahi doguma giriyorum Allah yardimcimiz olsun bebekleri sag salim kucagimiza alalim insallah:)

Kızlar hahırlı aksamlar hepinize..bugün 35+2 olduk ama maalesef bebeğimin gelişimi 32 haftalık gösteriyormuş boyu iyimiş kilosu biraz düşük ama kafa çevresi 32 haftalıkmış 😔acaba çevrenizde haftasına uyumlu olmadığı söylenip sağlıklı haftasında doğan varmı

Kızlar hahırlı aksamlar hepinize..bugün 35+2 olduk ama maalesef bebeğimin gelişimi 32 haftalık gösteriyormuş boyu iyimiş kilosu biraz düşük ama kafa çevresi 32 haftalıkmış 😔acaba çevrenizde haftasına uyumlu olmadığı söylenip sağlıklı haftasında doğan varmı
CCanim doktorun ne dedi o önemli, bence kimseyle kıyaslama, benimkide bazı açılardan haftasından geride ama doktor gayet normal, her bebek bir değil dedi. Sen en güzeli doktorundan daha doğru cevaplar al, canını da sıkma , bu ölçüm işleri metre alınarak yapılan bir ölçüm olmuyor, yani bazen doğunca farklı olabiliyor ölçümleri. İri bebek denilip normal bir bebek dogabiliyor, karın çevresi geniş denilip yanılma payı olabiliyor. Hiç olumsuz düşünme canim
C

Back