Yaşamaz mıyım çok heyecanlanıyorum ben de... Tabii daha tecrübesizim ilk olduğu için nasıl bir şey olacak neler yaşayacağım neler hissedeceğim bilemiyorum. Heyecanımızı paylaşmak çok güzel... Artık sabahları buraya bakarken acaba doğuran oldu mu diye bakıyorum Çok az kaldığını bilmek çok garip. Hayırlısıyla gelsinler inşallah.
Bende ya, süpriz doğumlar çok oldu acaba kızlardan doğuran varmı diye bakıyorum.
sırada sen ve rkndmt var haftaya göre. banada 20 küsürgün diyor ama bilemiyorum sankidaha fazla var . ya sizin ilk tecrübeleriniz olacak , inan öyle güzel günler olacakki. hayatın tamamen değişecek belki alt üst olacak geçici bir süre
ama buna değecek
Iyi geceler kizlar.herkes iyidir insallh.cok az bi zaman kaldi ama zaman gecmiyo sanki.bian once sag salim dogsun istiyorum.allahm hepimize sag salim dogumlar nasip etsin evladimizi sag salim kucagimiza alalim insallh
şu zaman geçmiyor bahsi hepimizde var sanırım özledim bebeğimi gelsede koklasammm
benm 3. bebeğim olacak.
arkadaş diyor ne bu acelen, gelse işin dah zor olacak bırak kalsın kalabildiği kadar
şaka bir yana
dediğin gibi sağ salim gelsinler. artık sıra sıra geliyor bebişlerimiz
Arkadaşlar ben 37+2 deyim. Acaba bebeğin kafası doğum kanalına nasıl girer? Ve girdiğini nasıl anlayacağım nasıl bir his. Ve son olarakta kafası doğum kanalına girdikten ne kadar sonea doğum gerçekleşiyor. Beni bilgilendirirseniz sevinirin
aşağı doğru çok baskı yapar som haftalarda. baya baya kafasıyla iter kendini aşağıya doğru. ama bu baskı hazırlıktır, kanala yerleşme tam anlamıyla doğum anında oluyor. O AN belli olur nasıl girecek ve doğum şeklin nasıl olacak. sağlıkla kucağına alırsın inşallah