• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım, benim bebeğimi en son geçen Çarşamba 2.630 gr ölçtü doktorum ama önceki hafta 2.340 gr demişti, minyondur genetiktir belki falan dedi, boyunu söylemedi karın çevresinden ölçüyor anladığım kadarıyla ama cihazın da yüzde 10-20 yanılma payı da var dedi, Doğum için de 7 Mayıs a gün vermişti ama duruma göre bakalım dedi bilemiyorum küçük bebek daha zor olur zaten ilkinde de emzirme problemi yaşamıştım

Doğuma kadar yine alır 3 e yaklaşir sıkıntı yapma, birde belli olmaz çok rahat emen bir bebiş olur inşallah:) 1-2 hafta daha var öyle düşün pozitif ol, sağlıkla doğsunlar inşallah🙏 bu arada boyu için ultrason kağıdından ki Fl nin karşısındaki sayıyı 7 ile carpiyosun canim

Merhabalar bende mayıs annesi adayıyken nisan annesi olanlardanım ikizlerim normal doğumla dünyaya geldiler sağlıkla küvözde kaldık birkaç gün ama iyiyiz hamd olsun. Doğum yapanlara hayırlı olsun ve yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum. Bu arada kızlarım adı ada ve nil oldu :)
maşallah canım hayırlı evlat olsunlar kizcelerin ❤️ darısı bizlerin başına inşallah 🤗
Kızlar merhaba maalesef kaç zamandır buradan uzağım neler oldu okuyamadım..bende hastanedeyim yatırdılar kaç gündür bu arada 35+1 olduk rabbime şükür ama nstde sancım çıkıyor dün itibari ilede bebeğin hareketlerinde yavaşlama var bütün gece doğumhanede heran sezaryen olur diye tutuldum..sizinde 35. Haftada bebek hareketlerinde azalma oldumu acaba..bu arada çok merak ediyorum kimler doğum yaptı
canım geçmiş olsun gözetim altında olman iyi Allah'ım en hayırlı şekilde sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebeginle

Canım birde ben magnezyumu iki defa içiyorum kramplarim çok, icmeme rağmen sürekli kramp giriyo kalcama bacağına baldirima, kramp agrisida çok fena bisey
R rkndmt çiğ badem ve muz ye benim de çok krampım olur normalde bana bunlar iyi geliyor. Çiğ bademi hamileliğim boyunca evden eksik etmedim. Kramplarımın az olmasını buna bağladım. Gerçi az kaldı senin bugün yarın eli kulağındadır😍

R rkndmt çiğ badem ve muz ye benim de çok krampım olur normalde bana bunlar iyi geliyor. Çiğ bademi hamileliğim boyunca evden eksik etmedim. Kramplarımın az olmasını buna bağladım. Gerçi az kaldı senin bugün yarın eli kulağındadır😍

Muzu günde iki falan yiyordum artık bir haftadır biraz azalttim hergun bir- iki tane soda iciyorum. Badem yemiyordum dün başladım, artık dediğin gün eli kulağında:)

Enerjine hayranım, Sirkeci bugün aşırı kalabalık olur dikkat et, gezebiliyoken gez bol bol😊

canım benim bu Tempo bana çok iyi geliyor. şükürler olsun.
gittik çok kalabalıktı tıklım tıklım..sakin yerlerden yürüdük hep . yürüdüm maşallah az yoruldum. sen nasılsın ?

Gittiler kuzum 😂 bebelerimle ilk yalnız gecemdi. Aralarında mekik dokusam da mutluyum. Az önce küçük bir fırsat buldum azıcık uyudum. Şimdi Zeynepciğimi emzireceğim. 💗 Ardından tam gaz işe güce devam inşallah 💪👍 Allah sana da kolaylık versin fırsatın varken gez dolaş tabi doğumdan sonra pek ele geçmez bu vakitler 😉
OH kolay gelsin kuzum.
yavaş yavaş kendi rutinine geçersin. hatta yaza gidersin annene . zehracık nasıl gözlerini açıyordur artık emerken.
doğumdan sonra kısmet olursa gene gezeriz kız Allah sağlık versin. hatta bugun kurban bayramı sonrasına yer ayırttım 😌💪
Allah sağlık verirse bebekle tatile niyet ettik.

Doğuma kadar yine alır 3 e yaklaşir sıkıntı yapma, birde belli olmaz çok rahat emen bir bebiş olur inşallah:) 1-2 hafta daha var öyle düşün pozitif ol, sağlıkla doğsunlar inşallah🙏 bu arada boyu için ultrason kağıdından ki Fl nin karşısındaki sayıyı 7 ile carpiyosun canim
İnşallah cnm, senin de az kalmış hayırlı doğumlar olur bi avazda kurtulursun darısı da bize 🙏

Kızlar bu saat oldu çok kötü kaşınıyorum önemli bişey mi acaba... Pazartesi kontrolüm var ama doktora gitçek bi durum var mu tecrübeli anneler...
Canım benim de ellerim kaşınıyordu dün tüm testleri yaptı doktorum son haftalar safra birikiyor karaciğer değerlerine bakalım dedi ama normalmiş sen de sor yine de doktoruna

Canım benim de ellerim kaşınıyordu dün tüm testleri yaptı doktorum son haftalar safra birikiyor karaciğer değerlerine bakalım dedi ama normalmiş sen de sor yine de doktoruna
Benimde kontrolüm pazartesi onu bekliyorum canım sorucam bende el ve ayak kaşıntısı var hafta sonuna denk geldi fakülte olduğu için gidemedim sabrediyorum şimdilik...

Kızlar ilk çocuğum zorunlu sezeryanla doğdu açılmam olmayınca. İlk çocuk olunca cahilliğim çok vardı. Bebeği emzirmek için en uygun pozisyon nedir sezeryan sonrası tecrübelerinize göre? Bi de kızım çok uykuya meyilliydi sütüm geldiği halde düzgün emmeyince mamayla desteklemiştim. Bu çocuğumda ememese bile elimle sağıp kaşıkla falan versem diyorum. Uygun olur mu sizce? Tavsiyelerinizi keyifle okurum. Şimdiden teşekkürler

Cnm bende kasiniyorum ilk gebeligimdede oldu bundada başladı😟plt değerinin düşmesinden oluyor zeytin yağı kullan bol kiyafetler giy.ben artık tecrubelendim tek iyi gelen şey hakiki zeytin yağı.butun vücudunu yağla.nemli tut kendini terlememeye calis.nerede başladı kasintin??benim karnım kaşınıyor simdilik.dogum yapar yapmaz geçiyor kasintin çok değişik bişey.

Kızlar ilk çocuğum zorunlu sezeryanla doğdu açılmam olmayınca. İlk çocuk olunca cahilliğim çok vardı. Bebeği emzirmek için en uygun pozisyon nedir sezeryan sonrası tecrübelerinize göre? Bi de kızım çok uykuya meyilliydi sütüm geldiği halde düzgün emmeyince mamayla desteklemiştim. Bu çocuğumda ememese bile elimle sağıp kaşıkla falan versem diyorum. Uygun olur mu sizce? Tavsiyelerinizi keyifle okurum. Şimdiden teşekkürler
Allah Size bağışlasın
her doğum ve bebek farklı. bu doğumun daha kolay ve tecrübeli olur inşallah.
benimde zorunlu sezeryanım var iki tane.
ben yarı yatar pozisyonda emzirdim, dikişlerden dolayı kucağıma alamadım ilk günlerde. kaşıkla olmaz doymaz , bebeğin doğar doğmaz süt inmese bile emzir inşallah.
aklıma başka gelen yok..Sormak istediğin olursà yazarım 🤗

Kızlar bugün bebeğimi düşündüm.
sizlerde yaşıyormusunuz aynı hisleri 😌
derin bir şekilde düşündüm. .acaba nasıl bir bebeğim olacak kime benzeyecek.
Son zamanlarda kızım çok düşkündü süte. bıraktırana kadar çok zorlandım
şimdi bebeğim gelsin emsin diye gün sayıyorum.
çok farklı duygular. 37.haftam bitiyor zaman yaklaşıyor heyecanımız artıyor şükürler olsun. bu hafta çok yoğun olacağız okul planlarımız var. düşünüyorum sonrasında ramazan geliyor ve gün sayacağım.
Rabbim sana yarattıklarının adedine sonsuz hamdû Senalar olsun...
iyikİ varsınız bu güzel platformda güzel zamanlar geçirdik , .duygularımızı paylaştık dertleştik .
Allah kucağına alanlara güçkuvvet versin
Bizlerede kutlu müjdeli sağlıklı doğum haberleri vermeyi nasip etsin 🤗💞💗💖
A asitane161719
Hifaa Hifaa Nilayyy Nilayyy R rkndmt Pisikedii Pisikedii leylunehar leylunehar KEVOK KEVOK T tugce212121 M Meraycan H Happinesss26 sermed sermed
luckyfish_2019 luckyfish_2019
merhabask merhabask
@NAZ22076 💞💖💗💟

Son düzenleme:
çok farklı duygular. 37.haftam bitiyor zaman yaklaşıyor heyecanımız artıyor şükürler olsun. bu hafta çok yoğun olacağız okul planlarımız var. düşünüyorum sonrasında ramazan geliyor ve gün sayacağım.
iyikİ varsınız bu güzel platformda güzel zamanlar geçirdik , .duygularımızı paylaştık dertleştik .
A asitane161719
Hifaa Hifaa Nilayyy Nilayyy R rkndmt Pisikedii Pisikedii leylunehar leylunehar KEVOK KEVOK T tugce212121 M Meraycan H Happinesss26 sermed sermed
merhabask merhabask
@NAZ22076 💞💖💗💟
Yaşamaz mıyım çok heyecanlanıyorum ben de... Tabii daha tecrübesizim ilk olduğu için nasıl bir şey olacak neler yaşayacağım neler hissedeceğim bilemiyorum. Heyecanımızı paylaşmak çok güzel... Artık sabahları buraya bakarken acaba doğuran oldu mu diye bakıyorum😀 Çok az kaldığını bilmek çok garip. Hayırlısıyla gelsinler inşallah.

A asitane161719
merhabask merhabask
@NAZ22076 💞💖💗💟
Amin canım inşallah 🤗❤️ yakın zamanda hayırlı haberler veririz , alırız inşallah hep ❤️
Bu ara bizde sen gibi acaba kime benzeyecek huyu nasıl olcak diye düşünmekteyiz Allah'ım hayırlı nesiller yetiştirmek nasip etsin inşallah ❤️

Arkadaşlar ben 37+2 deyim. Acaba bebeğin kafası doğum kanalına nasıl girer? Ve girdiğini nasıl anlayacağım nasıl bir his. Ve son olarakta kafası doğum kanalına girdikten ne kadar sonea doğum gerçekleşiyor. Beni bilgilendirirseniz sevinirin

Back