• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar günümüz çok güzel geçti şükürler olsun. herkesler iyidir inşallah 🤗
fridakahlo62 fridakahlo62 gözün aydın.
Allah sizlere bağışlasın.
R rkndmt 42.haftaya kadar bekliyor benim doktorum. O zmanà kadar inmeyen bebek tam açıklıkla inebiliyormuş. herşeyin hayırlısı...
can sağlığı ile gelsinler inşallah.

Ben ağrım var diye hareket etmiyodum, yürüyüş falan yap deyince bugün baya ayakta squat ve yürüyüş yaptım, ama bakalım istediğinde gelicek artık:)
İyi geçmesine sevindim,inş doğumu da güzellikle atlatirsin

Kızlar günümüz çok güzel geçti şükürler olsun. herkesler iyidir inşallah 🤗
fridakahlo62 fridakahlo62 gözün aydın.
Allah sizlere bağışlasın.
R rkndmt 42.haftaya kadar bekliyor benim doktorum. O zmanà kadar inmeyen bebek tam açıklıkla inebiliyormuş. herşeyin hayırlısı...
can sağlığı ile gelsinler inşallah.
Geçmiş olsun canım ❤️ atlattiniz bugünü de sıra da doğumda artık 😅

Ben ağrım var diye hareket etmiyodum, yürüyüş falan yap deyince bugün baya ayakta squat ve yürüyüş yaptım, ama bakalım istediğinde gelicek artık:)
İyi geçmesine sevindim,inş doğumu da güzellikle atlatirsin

yürürsün artık gönül rahatlığı ile. işte benimde seninki gibi , kasıyor bebek kendini ben yürürken. birde benimki minik yani. bak 37.haftada 2.400 bişey. eğer büyük olsaydı ben taşıyamazdım eminim. Allahın işi çok ince harika. adımlama yapıyorum evde . holde odada git gel şeklinde. dışarı çıkmak için can atıyorum ama ne mümkün yürümek.

bundan sonraki kalabalıklarım bebeğim için olacak inşallah tatlım. sağolasın 🤗
Geçmiş olsun canım ❤ atlattiniz bugünü de sıra da doğumda artık 😅

Kız varya bugün öyle güzel geçti dedimoğlum sıradaki kalabalık kardeşin için olacak. herkes bebeğimizi görmeye gelecek. doğurabilirim artık Allahın izniyle. 30 nisanda Program çıktı birgün öne aldım. 29 nisanda giderim. şükürler olsun. sen nasılsın neler yaptın yazışmayalı?

Hayırlı geceler kızlar.Bu akşam bizim de kontrolümüz vardı.Çok şükür iyiydi miniğim.Doktorumuz 3 mayıs için gün verdi.Tam 39da doğacak inşallah kuzum.nst çekildi.Kan idrar ve ekg yaptırdım.Pazartesi kontrol cuma da doğum Allah nasip ederse.Bizden şimdilik haberler böyle..Tam bir hafta sonra biz de kavuşmuş olacağız inşallah💜💜

yürürsün artık gönül rahatlığı ile. işte benimde seninki gibi , kasıyor bebek kendini ben yürürken. birde benimki minik yani. bak 37.haftada 2.400 bişey. eğer büyük olsaydı ben taşıyamazdım eminim. Allahın işi çok ince harika. adımlama yapıyorum evde . holde odada git gel şeklinde. dışarı çıkmak için can atıyorum ama ne mümkün yürümek.

Kız varya bugün öyle güzel geçti dedimoğlum sıradaki kalabalık kardeşin için olacak. herkes bebeğimizi görmeye gelecek. doğurabilirim artık Allahın izniyle. 30 nisanda Program çıktı birgün öne aldım. 29 nisanda giderim. şükürler olsun. sen nasılsın neler yaptın yazışmayalı?
Canım bende hiç boş değilim ama gözle görülür de bişey yaptığım yok evime ugrayamiyorum nasıl oluyor bilmiyorum 😊 bugünümüze şükür iste sağlıkla doguralim hayırlısıyla inşallah❤️

Hayırlı geceler kızlar.Bu akşam bizim de kontrolümüz vardı.Çok şükür iyiydi miniğim.Doktorumuz 3 mayıs için gün verdi.Tam 39da doğacak inşallah kuzum.nst çekildi.Kan idrar ve ekg yaptırdım.Pazartesi kontrol cuma da doğum Allah nasip ederse.Bizden şimdilik haberler böyle..Tam bir hafta sonra biz de kavuşmuş olacağız inşallah💜💜
Ya maşallah Allah'ım sağ salim kavuştursun inşallah ❤️

Benim bebiste zayıf, yani boyu her kontrolde artiyo , ölçümleri artiyor ama kilosu artmiyor, iki haftada boyu kafa göbek vs ölçümleri artmış ama kilogram olarak 2 hafta oncekiyle aynı kg mi söyledi. Bende çok üstünde durmadim, uzun ve ince olacak dedi. Normalde son haftalarda bebek haftada 200 gram alır falan derler bende öyle olmadı. Çokta taklmadim demekki her bebek son haftalarda öyle kilo alıp gitmiyor demekki:)

Herkese merhaba kızlar..
Bizim bugün 5. gün kontrolümüz vardı.
Durumlar iyi çok şükür..
Benim ağrılarım hafifledi..
Ömerim biraz fazla zayıflamış 2500 kg düşmüş. Sarılığı 12 çıktı.
İnşallah o da bir kaç güne düşer..
İkinci çocuk olunca endişe ve evhamlar en aza iniyor gerçekten.
İlk oğlumda sarılık 13 çıkmıştı. Günlerce endişeyle beklemiştim.
Çok şükür bugünümüze..
@fridakahlo62 canım gözünaydın..
Çok şükür kavuşmuşsun cennet kokuluna..
Darısı bekleyen arkadaşlara olsun..

Herkese merhaba kızlar..
Durumlar iyi çok şükür..
Çok şükür bugünümüze..
Çok iyi maşallah canım doğumdan sonra bebeklerde zayıflama normal ya annesi inşallah bol bol emer hem kilo alır hem sarılığı geçer ❤️

Merhaba . Idrar ve ekg neden cekildi acaba 2. Dogumum olacak hic duymadim

Kızlar bu saat oldu çok kötü kaşınıyorum önemli bişey mi acaba... Pazartesi kontrolüm var ama doktora gitçek bi durum var mu tecrübeli anneler...

Maşallah kuzuya 💞
hadi inşallah sağ salim annesi.
Benim bebiste zayıf, yani boyu her kontrolde artiyo , ölçümleri artiyor ama kilosu artmiyor, iki haftada boyu kafa göbek vs ölçümleri artmış ama kilogram olarak 2 hafta oncekiyle aynı kg mi söyledi. Bende çok üstünde durmadim, uzun ve ince olacak dedi. Normalde son haftalarda bebek haftada 200 gram alır falan derler bende öyle olmadı. Çokta taklmadim demekki her bebek son haftalarda öyle kilo alıp gitmiyor demekki:)

iştah aslolan kilosu değil. gelişiyor şükürler olsun boyları uzuyor 💞💗💞💗💞💗
gelince öyle güzel ve hızlı büyüyorlarki, mucizeye tanıklık edeceksin.

Herkese merhaba kızlar..
Durumlar iyi çok şükür..
Çok şükür bugünümüze..

canım neden kilosu düştü emmiyormû ?
evet 2.lerde böyleyse ben 3.de nasıl olacağım çok merak ediyorum.
doktor ne dedi 12 değer için.. ömer paşaya Allah şifa versin sanada bol süt.

Kızlar bu saat oldu çok kötü kaşınıyorum önemli bişey mi acaba... Pazartesi kontrolüm var ama doktora gitçek bi durum var mu tecrübeli anneler...
Gebelik kolestazı olabilir çok riskli bişey muhakkak gidin karaciğer enzimlerinize bakılsın

Merhabalar bende mayıs annesi adayıyken nisan annesi olanlardanım ikizlerim normal doğumla dünyaya geldiler sağlıkla küvözde kaldık birkaç gün ama iyiyiz hamd olsun. Doğum yapanlara hayırlı olsun ve yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum. Bu arada kızlarım adı ada ve nil oldu :)

Back