Sende ben gibisin gelmicek bu çocuklar galiba

Sende ben gibisin gelmicek bu çocuklar galiba

Ben gelir hatta acilmam olmuştur diye dusunuyodum ,sancılar çok oluyo çünkü. Ama hiç alakası yokmuş, millet 38-39 a kadar sancı çekmeden doğumunu yapiyo , ben 39 u bitirdim kaç haftadır sancim ve fena vuran ağrılarım oluyo ama sanırım 40 + larda dogacak bekliyorum 4 Mayıs gorunuyo tahmini doğum bakalım nolucak,az kaldı zaten, seninki ne zaman görünüyor?

Kızlar mesajları tek tek okuyamadım şükür bende Ela’m da çok iyi spinal sezeryan oldum ama sancılarım var özellikle boyun ağrısı mahvetti beni
Gözün aydın canım. Benim de omuz ve göğüs boşluğunda aynı anda başlayıp anda anda geçen ağrılarım olmuştu. İğne etkisi diyen de var gaz sancısı diyen de... Doktorum Üçüncü günün sonunda geçmesi gerek demişti ki gerçekten de dördüncü gün ağrım kalmadı. O ağrılar yüzünden üç gün yatamadım oturarak uyudum.

Aynen ya benim de devamlı sancı oluyor nst de çıktı geçen hafta hatta benim de 2 mayıs doğum. Bebeğim kafasını daha 32. Haftada döndürdü aşağı. 36. Haftada kanaldaydı kafası geri çıkarmış. Benimde açılmam yok. Hep erken doğum yapcam sanıyordum tam tersi oldu gelesi yok valla. Çok da hareketli öldürdü beni

Kızlar mesajları tek tek okuyamadım şükür bende Ela’m da çok iyi spinal sezeryan oldum ama sancılarım var özellikle boyun ağrısı mahvetti beni
Canım çok geçmiş olsun Ailenle mutlu huzurlu sağlıklı nice mutlu yıllarınız olsun hayırlı evlat olsun Ela kız Sancılar cok normal canım kahve biraz sakinleştirir bide tamamen yatma oturur pozisyonda dinlen Allah'ım şifa versin en kısa zamanda

fridakahlo62 gözün aydın canım. İyi olmanıza çok sevindim. Allah uzun ömürler versin.

benimde bugün kontrolüm vardı. Bebeğim hala haftasına göre küçükmüş, yaklaşık 2300 gr ve hala ters duruyor. Doktorum bu gidişle sezaryen yapacağını söyledi. 38. veya 39. haftada duruma göre tarihi belirleyecekmiş. Aman sağlıklı gelsin de artık önemsemiyorum nasıl geleceğini.

Canım kilosuna takılma, kilolu bebek sağlıklı , zayıf bebek sağlıksız bebek değil , bakarsın döner bebişkon ve minyon olduğundan rahat doğar, ben kilosunu en fazla 3-3500 arası olsa yeter diyorum özellikle vajinal doğum için:) sağlığı iyi olsun kiloyu doğunca da alır, benim bebiste zayıf, doktorum kilo olarak minyon olması iyi rahat olur doğum dedi. Hatta birkaç gün önce vajinal doğumla 2600 bir bebek dogurttum çok rahat doğdu dedi. Yani her bebek farkli oluyor, kafanı karıştırma rahat ol, birde köpek gibi durarak ileri geri gidip gelme hareketi bebeği döndüren bir hareket netten arastir, onu yap bebeklerin en rahat donebildigi pozisyondu

Kızlar günümüz çok güzel geçti şükürler olsun. herkesler iyidir inşallah
fridakahlo62 gözün aydın.
Allah sizlere bağışlasın.
R rkndmt 42.haftaya kadar bekliyor benim doktorum. O zmanà kadar inmeyen bebek tam açıklıkla inebiliyormuş. herşeyin hayırlısı...
can sağlığı ile gelsinler inşallah.

benim bebeğimde 36.haftada 2.400 gr . şimdi kaç bilmiyorum ama almıyor Kilo. gelişim geriliği değil şükür. çok zayıf ama haftasına göre kilosu hep azdı. gelişerek büyüyor ama az az. minyon bi bebek. sağlıklıdır inşallah annesi. güzel gönlünü sıkma.

şifa olsun canım benim . teşekkür ederim kuzum. .şükür atlattık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…