• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim daha belli değil sezaryen mi normal mi ama herkes başka bir şey söylüyor bu konuda. Evet sezaryen olunacaksa spinalin beni de en korkutan yanı acı hissedilmese bile uyanık olmak. Ama bunun yanında bebeğinin doğum anına şahit olmak da var. Zaten sezaryen sırasında yanında seni konuşturan sakinleştiren hemşireler filan da oluyormuş hakkımızda hayırlısı olsun. Doktorunuza söyleyin çekincelerinizi. Bakalım o ne diyecek.

Ben lokal yani bölgesel anestezi ile iki Amt geçirdim birinde kesili dikişli falandı Amt, sadece dokuldugunu hissettim mesela, doktor kesiyoruz dediğinde meğerse bitmiş ve dikiş atılmıştı , bence bu doğum da da korkulacak bişey yok rahat olun kızlar. Allah sağlıkla kucagimiza aldirsin , en hayırlı olan doğumu nasip etsin inşallah:)

selamun aleyküm. herkesin güzel haberlerin almak istiyorum hepiniz iyi olun herşey yolunda gitsin kızlar .
Ben sabahtan beri durmadım hiç.
hazırlıklar başladı günü bitirdik çokşükür.
inşallah yarında güzel geçer... atlatmış oluruz bu heyecanıda.
arkadaşım geldi evi güzelce süsledik dekorasyon güzel oldu. yoruldum tabi.
sarma sardık
irmikli toplardan yaptık daha çok eksiğimiz var. Allah kolaylık versin ;)
öpüyorum sizleri

fridakahlo62 fridakahlo62 hadi bakalım sular gibi aksın doğumun. bebeğine kavuşursun sağ salim.
Nilayyy Nilayyy canım benim zaten türk kadınının geneli.10.11 Hemoglobin değeri. .bence gayet iyi değerlerin. hiç canını sıkma.
can sağlığı ile kucağımıza alırız sonra bakarız duruma göre ek alternatif alırız. ilaçla nereya kadar.
R rkndmt yarın güzel haberlerini alırız inşallah.
A asitane161719 durumlar nasıl kuzum.
leylunehar leylunehar yarın demİ kontrolun.
@KEVOK duruma nasıl canım. iyimisin ?

Benim de sezeryande en istemediğim şey ben daha ameliyattayken bebeği alıp bakım odasına götürmeleri... eğer sezaryen olursam bunun yerine bebeğin babası ile ten tene temas yapmasını isteyeceğiz bakalım kabul edecekler mi...
tabi uyanıkken kesilmekten de korkuyorum acaba panikler miyim falan...

Benim de sezeryande en istemediğim şey ben daha ameliyattayken bebeği alıp bakım odasına götürmeleri... eğer sezaryen olursam bunun yerine bebeğin babası ile ten tene temas yapmasını isteyeceğiz bakalım kabul edecekler mi...
tabi uyanıkken kesilmekten de korkuyorum acaba panikler miyim falan...

Canım ameliyat olunca steril ortam olması gerektiği için bebeği bakım odasına direkt goturebilirler, sana gösterirler ya da biraz yanak yanağa getirip, ameliyat ortamında pek mümkün olamıyor diye biliyorum. Orda önemli olan senin dikislerinin sağlıklı şekilde tamamlanması oluyo, doktorun önceliği bebeği sağlıkla çıkarmak ve ameliyatı sağlıklı şekilde tamamlamak bunu okumuştum biyerde, doğum yaptığım hastanenin ebelerine de sordum. Eğer herşey iyi gidiyorsa kucağınıza verip aliyolar kısa süre icin, sonrasında bebeğin bakımları yapiliyo hemen demişti. Babaya ten tene temas için vermesi için , babanın giydiği yeşil ameliyathane için giydirdikleri şeyi çıkarması lazım, orda da hijyen açısından belki sıkıntı olabilir.

Acikcasi korkuyorum yani gormesekde o an kesildigimi bilicem :KK67:

Ben hiçbir şey anlamadım olayın heyecanından. Zaten her şey o kadar hızlı olup bitiyor ki .... Hele ki bebeğin sesini duyduktan sonra dikiş sırasında olanlara odaklanamadım bile ben. Hatta bir rahatlama geldi neredeyse uyuyacaktım 😂

selamun aleyküm. herkesin güzel haberlerin almak istiyorum hepiniz iyi olun herşey yolunda gitsin kızlar .
sarma sardık
irmikli toplardan yaptık daha çok eksiğimiz var. Allah kolaylık versin :KK66:
öpüyorum sizleri

fridakahlo62 fridakahlo62 hadi bakalım sular gibi aksın doğumun. bebeğine kavuşursun sağ salim.
Nilayyy Nilayyy canım benim zaten türk kadınının geneli.10.11 Hemoglobin değeri. .bence gayet iyi değerlerin. hiç canını sıkma.
can sağlığı ile kucağımıza alırız sonra bakarız duruma göre ek alternatif alırız. ilaçla nereya kadar.
Evet kuzum yarın akşam kontrolüm.Maç gününü belirleyecek doktorumuz💙💙 Ayy düşündükçe çok heyecanlanıyorum

Ben hiçbir şey anlamadım olayın heyecanından. Zaten her şey o kadar hızlı olup bitiyor ki .... Hele ki bebeğin sesini duyduktan sonra dikiş sırasında olanlara odaklanamadım bile ben. Hatta bir rahatlama geldi neredeyse uyuyacaktım 😂
Ne guzel masaallah ama yok ya ben almiyim yapamiycam 😂

sarma sardık
öpüyorum sizleri

Çok şükür iyiyim diyeyim. Dokuz ay boyunca hasta olmayan ben şifayı kaptım sanırım. Oğlum zaten hastaydı bana da bulaştı. Çok kötü değilim ama çoğalmasın diye de uğraşıyorum. İnşallah kızıma geçmez. Bol bol emzirmeye çalışıyorum onu . Sende hazırlıklar son sürat devam maşallah 😉👍 hayırlısı ile gelsin bakalım küçük kuzu.

sarma sardık
öpüyorum sizleri

Sağol canım öyle tabii ama 3 serum yiyince insan bir değişim bekliyor tabii😀Neyse ki demirim yükselmiş. Aynen sağlık versin Allah gerisi boş. Sana kolaylıklar diliyorum inşallah güzelce atlatırsın heyecanını😍💕

Ben lokal yani bölgesel anestezi ile iki Amt geçirdim birinde kesili dikişli falandı Amt, sadece dokuldugunu hissettim mesela, doktor kesiyoruz dediğinde meğerse bitmiş ve dikiş atılmıştı , bence bu doğum da da korkulacak bişey yok rahat olun kızlar. Allah sağlıkla kucagimiza aldirsin , en hayırlı olan doğumu nasip etsin inşallah:)
Sağol canım bakalım haftaya doktorum ne diyecek muayeneden sonra. Benim için hayırlısı neyse o olsun diyorum zaten. Ama tabii kolay ve sağlıklı bir normal doğum yapabilmeyi herkes ister. Kendimi her ihtimale hazırlamaya çalışıyorum ama başarılı olduğum söylenemez.

Çok şükür iyiyim diyeyim. Dokuz ay boyunca hasta olmayan ben şifayı kaptım sanırım. Oğlum zaten hastaydı bana da bulaştı. Çok kötü değilim ama çoğalmasın diye de uğraşıyorum. İnşallah kızıma geçmez. Bol bol emzirmeye çalışıyorum onu . Sende hazırlıklar son sürat devam maşallah 😉👍 hayırlısı ile gelsin bakalım küçük kuzu.

yavrum çk çok geçmişler olsun.
sana küçük bir tavsiyemvar, lütfen yapmaya gayret et. taze zencefil çayı , limonlu ılık sular iç. bu hem sütünü kaliteli hale getirir hem bağışıklık sistemini güçlendirir.

öyle yoruldumki anlatamam.
inşallah can sağlığı ile görelim güzel günler.

KEVOK KEVOK canım ne güzel hızlıcana olmuş, beklemene, korkmana fırsat kalmadan... Benim kız da gene 2 gündür çok az hareket ediyor. Ama hep böyle başından beri... haftada 2-3 gün az hareketli beni korkutuyor hep. Şimdi de uyandım bekliyorum az kımıldandı ama zayıf... kontrolümde cuma günü.
Ya benim her gece 3 ile 6 arası uykum kaçıyor mutlaka. Size de oluyor mu?
Yalnız değilsin canım benimde uykum hep kaçıyo normalmiş ama Kağan Kocatepe nin videosu var son ay vücut doğumdan sonrasına hazırlıyormuş kendini yani uykusuz gecelere 😴😬

Hayırlı Cumalar.
kaç gündür sonra dün gece çok iyi uyudum..çok yoruldum dün ama şükürler olsun uykumu aldım. güzel bir gün için hazırız.
kontrolu olanlar güle haberlere gelin 🤗💖💗💞
fridakahlo62 fridakahlo62 canım benim naptın sağ salim geldimi bebeğin .
Günaydın canım ne güzel ya inşallah böyle devam eder uykularımız son ana kadar😍
hislerim diyorki R rkndmt ve Nilayyy Nilayyy normal doğum ile bebeklerini kucaklayacak. Hayılısı tabi ama nedense öyle bi hissim var. genelde hislerim çıkar ama nasip kısmet .
Hadi hayırlısı bakalım ne olacak, çok az kaldı 😍

yavrum çk çok geçmişler olsun.
sana küçük bir tavsiyemvar, lütfen yapmaya gayret et. taze zencefil çayı , limonlu ılık sular iç. bu hem sütünü kaliteli hale getirir hem bağışıklık sistemini güçlendirir.

öyle yoruldumki anlatamam.
inşallah can sağlığı ile görelim güzel günler.
Dün çaylarımı hep limonlu içtim canım yatmadan öncede ballı ıhlamur yaptım kendime. Gece de fena uyumadım aslında. Şu an daha iyi hissediyorum kendimi. Sana da büyük kolaylıklar diliyorum bugün için. İnşallah düşündüğünden çok daha güzel bir gün olur ;)

Sağol canım bakalım haftaya doktorum ne diyecek muayeneden sonra. Benim için hayırlısı neyse o olsun diyorum zaten. Ama tabii kolay ve sağlıklı bir normal doğum yapabilmeyi herkes ister. Kendimi her ihtimale hazırlamaya çalışıyorum ama başarılı olduğum söylenemez.

Amin canım, sağlıkla doğsunlar da. Akışına bırak canim stres yapma

hislerim diyorki R rkndmt ve Nilayyy Nilayyy normal doğum ile bebeklerini kucaklayacak. Hayılısı tabi ama nedense öyle bi hissim var. genelde hislerim çıkar ama nasip kısmet .

Ay inşallah canım:)
Bugün muayene oldum cati genisligim ve bebeğin ölçümleri uyumluymus,normal olmaması için bir engel yok şükür, ama şuan gelmeye de niyeti yok bebeğin. Bol bol yürü merdiven in cik bebek kanala girmemiş, kanalın üstünde kafası bekliyormuş:) bebeğim 3 kg civarında oldugundan biraz rahatım normal doğum için 3-3500 arasını kafamda düşünüyodum çünkü. İnş herşey güzel olur, seninde kalbine göre versin Allahim

Back