- 24 Aralık 2016
- 594
- 1.241
- 63
Hifaa çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla alalım inşallahOh canım gözün aydın guzel haberlerle gelmişsin Allah'ım en güzel şekilde kavuşmak nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hifaa çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla alalım inşallahOh canım gözün aydın guzel haberlerle gelmişsin Allah'ım en güzel şekilde kavuşmak nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini ❤
Hayırlı olsun sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına.Kızlar benim için dua edin yatışım yapıldı
Amin canım sağolasınMaşallah bebişine Allah kolaylıklar versin..Aynen heyecan dorukta
İnşallah canım.İyiyiz çok şükür,sen nasılsın?
Allah kolaylık versin inşallah.Rabbim sağ salim kavuştursun sizi.Ayy birer ikişer doğuruyoruz ne güzel..Maşallah bize
Rabbim kolayca doğum yapmanı nasip etsin inşallah... Sağlıkla kucağına al...Kızlar benim için dua edin yatışım yapıldı
Komple narkoz aldığında yani genel anestezi de ayilmasi feci oluyor canım baş ağrısı berbat oluyor belden de uyusturuldum epidural mi idi ? O daha rahatti çok baş ağrısı çekmedim sezeryanin ağrılarını çektim oda normaldi yani bu kişiden kişiye değişir ama genel anestezi beni daha çok zorladıHerkese hayirli doğumlar benim de 30 nisan bebek dogum kanalina girmis 2 mayis istiyordum vazgectim bugun son kez kontrole gittim anestezi uzmaniyla gorustum beni komple bayiltin dedim ben dayanamam diye sizce hNgisi en iyisi
Herkese hayirli doğumlar benim de 30 nisan bebek dogum kanalina girmis 2 mayis istiyordum vazgectim bugun son kez kontrole gittim anestezi uzmaniyla gorustum beni komple bayiltin dedim ben dayanamam diye sizce hNgisi en iyisi
Dokuz gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım ve çok memnun kaldım. Çok panik biri değilsen o anı kaçırma derim.Herkese hayirli doğumlar benim de 30 nisan bebek dogum kanalina girmis 2 mayis istiyordum vazgectim bugun son kez kontrole gittim anestezi uzmaniyla gorustum beni komple bayiltin dedim ben dayanamam diye sizce hNgisi en iyisi
Acikcasi korkuyorum yani gormesekde o an kesildigimi bilicemDokuz gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım ve çok memnun kaldım. Çok panik biri değilsen o anı kaçırma derim.
Benim daha belli değil sezaryen mi normal mi ama herkes başka bir şey söylüyor bu konuda. Evet sezaryen olunacaksa spinalin beni de en korkutan yanı acı hissedilmese bile uyanık olmak. Ama bunun yanında bebeğinin doğum anına şahit olmak da var. Zaten sezaryen sırasında yanında seni konuşturan sakinleştiren hemşireler filan da oluyormuş hakkımızda hayırlısı olsun. Doktorunuza söyleyin çekincelerinizi. Bakalım o ne diyecek.Acikcasi korkuyorum yani gormesekde o an kesildigimi bilicem
Sağol canım teşekkürler..Gözün aydın canım işte her seyde vardır bir hayr dedikleri bu olsa gerek Allah'ım sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun inşallah ❤ sen nasılsın ağrın sızın var mı nasıl lohusalık
Benim de öyle son günlerde az hareket ediyordu. İhmal etme muayne ol muhakkak..KEVOK canım ne güzel hızlıcana olmuş, beklemene, korkmana fırsat kalmadan... Benim kız da gene 2 gündür çok az hareket ediyor. Ama hep böyle başından beri... haftada 2-3 gün az hareketli beni korkutuyor hep. Şimdi de uyandım bekliyorum az kımıldandı ama zayıf... kontrolümde cuma günü.
Ya benim her gece 3 ile 6 arası uykum kaçıyor mutlaka. Size de oluyor mu?
Amin inşallah.. Evet çok heyecanlıydı gerçekten. Bi yarım saat içinde oldu bitti herşey:)Birazz heyecanlı bir doğum olmuş ama çok şükür sonu güzel olmuş.Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu analı babalı ve imanlı uzunnn bir ömür nasip etsin inşallah.Sana da geçmiş olsun.Tekrar gözünüz aydın canım
29 Nisana gün verdiklerinde günler geçmiyordu uykularım kaçıyordu.Ah kıyamam ya çok korkmuşsunuzdur. Ama doğum süreci de uzamadığı için bir an önce bebeğinize kavuşup rahatlamışsınız. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım evet hissediyorsun hareketlerini acı yok sarsıntilari dokunmalari felan hissediyorsun ama Nilayyy in da dediği gibi başında devamlı seni oyalayan seninle ilgilenip konuşan bir hemşire oluyor ne yapıldığını sana tek tek sayıyor ve sonra getirip koynuna bebeğini koyuyorlar en güzel an da o sonrası su gibi geçiyor zaten bende çok korktum ama hiç korktuğum gibi olmadı çok şükürAcikcasi korkuyorum yani gormesekde o an kesildigimi bilicem
Herkese hayirli doğumlar benim de 30 nisan bebek dogum kanalina girmis 2 mayis istiyordum vazgectim bugun son kez kontrole gittim anestezi uzmaniyla gorustum beni komple bayiltin dedim ben dayanamam diye sizce hNgisi en iyisi
YYeni dogum yapan arkadaşım şöyle anlattı spinal oldu. Daha başlamadı demiş doktor birazdan baslicaz ameliyata demiş, evet başlıyoruz dediği an bebeği göstermiş, o derece hiç bişey hissetmemis:) çok şaşırdım başladıklarını farketmedim bile dediAcikcasi korkuyorum yani gormesekde o an kesildigimi bilicem