Ortada görünür birşey de yok canım erişte yufka yaptık o kadar daha börek yapmaz hem bayrama hem doğumdan sonraya bakalım nasip olursa yarın alışverişe cikcaz tekrar bakalım nasip kısmet artık

kız daha nooolsun erişte yufka meşakkatli nimetler. şifa olsun , zamanı gelince can sağlık ile yersiniz
bakalım biz gebişler bu sen nasıl bir ramazan yaşayacağız. ben hep hemilelikle geçirdim ilk kez lohusa olacağım nasip olursa .

hastane uzaksa çok yorar seni. benim hastane çooook yakın istanbul şartlarına göre. yorumluyorum hiç gidip gelince.
evet ya şükürler olsun uyuduk onlar yokken..
Allah korusun hepimizi.

Ya yerim ❤ Allah'ım sağlık sıhhat versin Zeynep sultana annesi çocuk kaç zamanlık yoldan geldi yorgun
O da var evet bugün ilk banyosunu yaptıktan sonra biraz daha açıldı sarılığı da azalarak atlatıyoruz inşallah. Yavaş yavaş canlanıyoruz sanırım

Ufak ufak dünyaya geldiğini anlamaya başladı bizim kız uyanıklık süresi bugün daha uzundu çok şükür. Günler emzirme ve alt değiştirme ile geçiyor bir de abisi var tabi başladı koşuşturma bende

Ya yerim onu ya, hayal ettim mışıl mışıl uyuyolar, melek gibi, savunmasız oluyolar,sana ihtiyacı oluyo,resmen Allah'ın mucizesi. Darısı bizlere inş, ve bebek isteyen herkese nasip olsun :)
Gerçekten çok farklı duygular yaşatıyor bu minikler insana. Bazen hala inanamıyorum bir hafta önce karnimda tekmeler atan sen miydin diyorum bazen de zaten hep hayatımdaymış gibi geliyor sanki hiç hamile olmamışım. Gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum üstelik. Ay bu annelik çok fena

A asitane161719 çok güzel ifade etmişsin canım.Hamileyken sanki hep hamile devam edecekmiş gibi doğumdan sonra da sanki hiç hamile olmamışsın da miniğin hep seninleymiş gibi geliyor..Garip ama güzell duygular..Sen nasıl oldun bu arada? karapisso canım benim evde zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.Her gün azar azar çekmece içi hallediyorum onun dışında ancak yemekti bulaşıktı.Oğlum okula gidiyor sabahtan bi bakıyorum gelmiş,akşam olmuş.Evet bu arada doğum yaklaştı inşallah.Bu cuma önümüzdeki hafta için tam bir gün verecek doktorum.Hayırlı vakitler olsun inşallah.Sen nasılsın canım?Hazırlıkların tamamlanmak üzereymiş okudum.Hayırlı mutlu kutlu hazırlıklar olsun inşallah KEVOK gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğum haberlerini almak çok mutlu ediyor beni.Darısı hayırla sağlıkla hepimizin başına inşallah. Mcz09 adın nedir?Doğumda sana ismen dua edecem inşallah canım. Rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla tekrar hamile kalmanı sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Amin amin inşaallah

leylunehar Genel olarak iyiyim canım . Sadece evin bu kadar kalabalık olması bazen çok bunaltıcı oluyor. Çocuklar üşümesin diye yatak odasından çıkarmıyorum havalar tam ısınmadı daha buralarda da. Ama bu kez de herkes odaya doluşuyor. Küçücük odada bir bakıyorum yedi sekiz kişiyiz. Gurbetteyim zaten çok görüşemiyoruz diye bir şey dememeye çalışıyorum ama zorlanıyorum. Çok şükür üç günüm kaldı üç gün sonra çekirdek ailemle hayatıma yeniden başlayacağım. Sizlere de tavsiyem doğum şekliniz ne olursa olsun kendinizi iyi hissettiğiniz ilk fırsatta yalnız kalmaya bakın. Her anlamda rahat edersiniz emin olun.

Bende aynı dusuncedeyim inşallah canım ama Ramazan ayına denk geliyor ya eşim geceleri geç geliyor o yüzden annemde kalcam bayram arefesi gelirim evime inşallah eşim de bayram sabahı gelir

maşallah kızına gün geçtikçe ele gelir daha çok seviyor insan ele gelen bebeği.
biz hep yalnızdık hala öyleyiz. kalabalık bebeği görmeye gelenler olunca bile zor oluyordu. her kafadan bir ses gıcık haller
neysekİ az kaldı rahat edersin
Allah eksikliklerini göstermesin. yalnız kalmayı istemek bence büyük bir nimet şu açılardan , kendine güvenin var yalnız kalmaktan korkmuyorum yaparım her işi gücü kendime evlatalrıma yeterim....
birde muhtaç olmak vardır Allah korusun. yapamam bizi bırakmayın aman duman , yaşayanlar var bu durmaları.
Allah herkes güç kuvvet huzur versin.
bizimkiler sürekli ne zaman bebeğimiz gelecek diye soruyorlar.
göbek artık baya büyüdü sürekli sevip soruyorlar. dua et bana Cuma günü güzel geçsin..sonra sanki hafifleyeceğim

Bende aynı dusuncedeyim inşallah canım ama Ramazan ayına denk geliyor ya eşim geceleri geç geliyor o yüzden annemde kalcam bayram arefesi gelirim evime inşallah eşim de bayram sabahı gelir

ne güzel , hazır yemek olur sana. sen sadece evlatlarınla ilgilenirsin. maşallah kuzum

evet kuzum son hazırlıklarım. sonra artık ne zaman kısmet olur kullanmaya başlamak Allah bilir. birde kontrolé gidip doğuma alınan kızları gördükçe dedim hazırda bir çanta olmalı. eşim nerden neyi bulup getirecek .
sanada kolay gelsin tatlım. hafi bakalım günün belli olsun sağlıkla gelsin paşa .

İnsalah canım rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah ben böyle düşünüyorum mutlu oluyorum ama eşimin ailesi sorun çıkarmaz inşallah
bakıma ihtiyacın olacak ilk günler. annende kalman her açıdan senin için dahà iyi olur. sen gönlünü ferah tut. dua ederiz inşaAllah kimseler karışmaz. sağ salim dönersin evine. olmadı gönül koyarlarsa bi kaç gün onlarda misafir olursun.

İlk dogumumda küslük çıkarmışlardı benim evimde bakmışlardi bana ama bı sürü terane olmuştu gereksiz inşallah bunda olmaz tek duam o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…